Karoliina Kallio: "Jännitin liikaa"

Karoliina Kallio kehottaa uusia The Voice of Finland -kilpailijoita keskittymään olennaiseen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Karoliina Kallio neuvoo uusia kilpailijoita keskittymään olennaiseen.

Karoliina Kallio kehottaa uusia The Voice of Finland -kilpailijoita keskittymään olennaiseen.
Teksti:
Virpi Valtonen

Viime kaudella The Voice of Finland -ohjelmassa kisannut laulaja Karoliina Kallio kertoo, että hänellä on useampikin kaveri kisaamassa tänä perjantaina Nelosella alkavan ohjelman kakkoskaudella. Kallio kertoo seuraavansa innolla sitä miten omat kaverit kisassa pärjäävät ja neuvoo sekä heitä että muita kilpailijoita olemaan ohjelmassa omia itsejään.
”Itse muistan sen, että jännitin liikaa. Vinkkinäni on keskittyä olennaiseen. Aina välillä yllätyin kaikkesta siitä huomiosta mitä ohjelma toi mukanaan”, Kallio muistelee.
Kallio kilpaili tuomareista Elastisen joukkueessa. Elastisen tiimissä kisannut Mikko Sipola vei lopulta koko ohjelman voiton.
”Ehkä katsojille tulee kuva, että olisimme tuomareiden kanssa enemmänkin tekemisissä, mutta emme me olleet. Mitä nyt muutama sähköposti vaihdettiin”, Waldo’s People- ja Flipper-yhtyeistä tuttu Kallio juttelee.
Myös Flipper-yhtyeen Antti Matikainen pärjäsi The Voice of Finlandin ykköskaudella hyvin. Hän kilpaili Lauri Tähkän joukkueessa. Kallio ja Matikainen esiintyivät myös Björn ”Nalle” Wahlroosin paljon huomiota herättäneillä 60-vuotissynttäreillä Ranskan Rivieralla, Nizzan hotelli Negrescossa.

X