Kuusi duoa finaaliin

Suomen Paras Duo –kilpailun finalistit on nyt valittu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tässä ovat Suomen Paras Duo -kisan finalistit. Kisa ratkeaa 30. heinäkuuta järjestettävässä finaalissa. Kuva: Aulis Yppärilä.

Suomen Paras Duo –kilpailun finalistit on nyt valittu.
Teksti:
Raija Vesala

Kalajoella on pitkin kevättä etsitty Suomen parasta duoa. Semifinaali pidettiin 25. kesäkuuta ja 30. heinäkuuta järjestettävään finaaliin selvisi kaikkiaan kuusi huippuduoa.

Finaaliin tiensä selvittivät: Duo Meeri & Erkki (Meeri Paavilainen ja Erkki Mela), Pieni Liikkuva Orkesteri (Maija Sipiläinen ja Jari Erma), Duo Coverdose (Jarkko Kylväjä ja Risto Ojalammi), J & J (Jesse Villa ja Jaakko Loukkola), Jari Uutela & Salla Flinkman sekä Masa ja Pekka (Matti Sinko ja Pekka Kluukeri).

Tuomaristossa istuivat Kai Jämsä, Petri Auer, Mervi Järkkälä, Maria Kiiski ja Christian Casagrande.

Alkukarsinnoista ja semifinaalista poiketen duot esittävät finaalissa kolmen kappaleen sijaan viisi itse valitsemaansa kappaletta. Kaikilta semifinalisteilta tulee ensi viikolla nyt nähtävillä olevien karsintaesitysten lisäksi Suomen Paras Duo -kilpailun YouTube -kanavalle yksi kappale illan esityksistä.

Finaalissa palkitaan eniten katselukertoja saanut duo yleisön suosikkina, joten nyt kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa! YouTube -kanava löytyy osoitteesta Suomen Paras Duo

Seura.fi on mukana tukemassa kilpailua.

X