Näin syntyivät juhlanumeron kansijutun kuvat – katso video kulissien takaa!

Minkälainen kuhina käy studiolla, kun kuvattavana Seuran 80-vuotisjuhlanumeroa varten ovat yhtä aikaa neljä kaikkien aikojen kaunotarta?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näin rauhallisilta Riitta Väisänen, Anne Pohtamo, Johanna Raunio ja Merja Tammi näyttävät kuvassa. Ennen sen ottamista kuhina oli kuitenkin melkoinen. Kuva: Pekka Holmström / SKOY

Minkälainen kuhina käy studiolla, kun kuvattavana Seuran 80-vuotisjuhlanumeroa varten ovat yhtä aikaa neljä kaikkien aikojen kaunotarta?
Teksti:
Mirka Heinonen

Halusimme yhteispotrettiin missit Anne Pohtamon, Johanna Raunion, Merja Tammen ja Riitta Väisäsen.

Idea jutusta ja yhteiskuvasta syntyi viime syksynä. Tämän vuoden tammikuun alussa toimittaja soitti ensimmäiset puhelut Annelle, Riitalle, Merjalle ja Johannalle. Innostuisivatko he ajatuksesta?

He innostuivat.

Sitten alkoivat järjestelyt. Lisää puhelinsoittoja, tekstiviestejä, sähköpostien vaihtoa ja kokouksia. Sovittiin kuvauspäivä.

Varattiin studio, kampaajat, meikkaajat, stylisti, ruokaa studiolle ja tietenkin samppanjaa juhlan kunniaksi.

Hankittiin kuvausvaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja. Studioon tilattiin divaani, lamppuja, kristallikruunu ja muuta rekvisiitta. Seiniä maalattiin, rakennettiin lattia.

Sitten, huhtikuun alussa Anne, Riitta, Johanna ja Merja saapuivat studiollemme. Videokamera surahti käyntiin ja tallensi pirskahtelevat hetket.

Katso videolta, minkälainen kuhina studiolla kävi ennen kuin kuvaus saatiin tehtyä.

 

 

X