Neljä duoa pääsi jatkoon viimeisestä karsinnasta

Suomen Paras Duo -kisan viimeisestä karsinnasta kelpuutettiin semifinaaliin peräti neljä duoa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Suomen Paras Duo -kisan viimeisestä alkukarsinnasta menivät jatkoon Jari Uutela & Salla Flinkman, J&J (Jesse Villa ja Jaakko Loukkola), Wanha Resepti (Kreetta Mäkinen ja Harri Mäkinen) ja Duo Engineers (Antti Filppula ja Marko Sorvisto). Kuva: Aulis Yppärilä.

Suomen Paras Duo -kisan viimeisestä karsinnasta kelpuutettiin semifinaaliin peräti neljä duoa.
Teksti:
Raija Vesala

Kalajoella ravintola Sandy Keltissä pidetty karsinta oli todella huikea ja tuomaristo joutui tekemään vaikeita valintoja. Neljännestä alkukarsinnasta menivät jatkoon Jari Uutela & Salla Flinkman, J&J (Jesse Villa ja Jaakko Loukkola), Wanha Resepti (Kreetta Mäkinen ja Harri Mäkinen) ja Duo Engineers (Antti Filppula ja Marko Sorvisto)

Jari Uutela & Salla Flinkman olivat varmoja tekemisestään. Ammattimaisuus näkyi ja kuului. Heidän soittonsa ja lauluäänensä sopivat saumattomasti yhteen.
J&J -herrojen älytön, huumorilla höystetty show tempaisi alusta asti mukaansa. Villit sanoitukset ja huoleton soitto sekä laulu olivat jotain niin poikkeuksellista alusta loppuun, että yleisö ja tuomaristo riehaantuivat.

Wanha Reseptin esityksissä tuomaristo kiitteli erityisesti Kreetan laulusoundia, joka meni luihin ja ytimiin. Harrin klassisen musiikin koulutus yhdistettynä punk -taustaan teki hänen kitaransoitostaan harvinaisen hienon kokonaisuuden.

Duo Engineers sai erityismaininnan Antin tunnistettavasta laulutyylistä ja tasaisen varmasta kitaroinnista. Markon vakuuttava kontrabasson soitto teki duosta uskottavan. Miehet loivat rauhallisen tunnelman.

Tuomaristossa istuivat Mervi Järkkälä, Raimo Hentunen, Teemu Knuutila, Maria Kiiski ja Christian Casagrande.

Suomen Paras Duo -kisan semifinaali järjestetään kesäkuun lopulla ravintola Dyynissä ja finaali on heinäkuussa.

Seura.fi on mukana tukemassa Kalajoella järjestettävää Suomen Paras Duo -kisaa.

X