Remu lupaa: Levy kesäksi

Remu Aaltonen on innoissaan Tampereen Hurriganes-musikaalista. Hän myös paljastaa, että uusi levy on jo melkein valmis. ”Pitäähän jengin saada kesämusaa”, Remu kertoo.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Remu Aaltosen mielestä Hurriganes-musikaali on tuntunut "ihan uudelta". Kuva: Tiia Ahjotuli.

Remu Aaltonen on innoissaan Tampereen Hurriganes-musikaalista. Hän myös paljastaa, että uusi levy on jo melkein valmis. "Pitäähän jengin saada kesämusaa", Remu kertoo.
Teksti:
Virpi Valtonen

Legendaarinen Remu Aaltonen kertoo olevansa innoissaan hänestä ja Hurriganes-yhtyeestä tehdystä musikaalista, vaikka bändin tarinasta on tehty jo elokuvakin.

Maailman ensimmäinen Hurriganes-musikaali sai ensi-iltansa Tampereen Musiikkiteatteri Palatsissa alkuvuodesta. Siinä käydään läpi Remun elämää lapsuudesta elämän vastoinkäymisiin ja huippukohtiin. Keväällä maailman ensimmäinen Hurriganes-musikaali valloittaa myös Helsingin Peacock-teatterin.

”Koko juttu tuntui ihan uudelta. Helvetin hyvät soittajat on saatu mukaan ja jengi on ollut Tampereella ihan fiiliksissä. Biisien tempoa ja saundeja pitää vielä vähän tsekata”, musikaalin suunnitteluun osallistunut legenda kertoo.

Hän myös kehuu musikaalin yhtyeen (Miro Honkanen, Jussi Ojanen ja Teemu Rajamäki) saundia hyvin samantapaiseksi kuin Hurriganesilla aikoinaan – mitä nyt sähkörummut ovat eri asia kuin perinteiset kannut.

Viime ajat uutta musiikkia luonut legenda kertoo uuden levynsä ilmestyvän kesään mennessä.

”Levy on melkein valmis. Se ilmestyy ennen kuin koulut loppuu – pitäähän jengin saada kesämusaa”, Remu kertoo.

Samalla hän kuitenkin paljastaa, ettei aio enää lähteä kiertämään maata.

”Ei sellaista komppaniaa saisi millään kokoon.”

X