Renny lomailee rakkaansa kanssa Suomessa

Ohjaaja Renny Harlin nauttii Suomen suvesta avovaimonsa Erika Marchinon kanssa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Rakastan Ranskaa. Cannesin filmifestareilla olen käynyt jo 30 vuoden ajan”, kertoi Renny Harlin elämänkumppaninsa Erika Marchino rinnallaan. Kuva: Pekka Mustonen.

Ohjaaja Renny Harlin nauttii Suomen suvesta avovaimonsa Erika Marchinon kanssa.
Teksti:
Virpi Valtonen

Elokuvaohjaaja Renny Harlin on saanut tulevan Herkules 3D -elokuvan kuvaukset Bulgariassa päätökseen. Nyt on aika nauttia hetkinen Suomen kesästä.

Suurtuotannon ensi-ilta on ensi vuoden maaliskuussa, ja sen tähtinä nähdään muun muassa Twilight-idoli Kellan Lutz ja australialaisnäyttelijä Liam McIntyre.

”Aivan loistavilla fiiliksillä ollaan. Sain Sveitsissä filmifestareilla Bridging the Bodrers -palkinnon, ja nyt on kiva päästä rentoutumaan. Suuntaamme landelle Haminan saaristoon”, Harlin kertoi Ranskan suurlähetystössä Helsingissä järjestetyissä puutarhajuhlissa.

”Kyllä mä aina tulen kesällä käymään Suomessa ja yleensä joulunakin. Istuimme tänään Espalla, ja totesin, että eihän täältä kannata lähteä mihinkään. Vuosi vuodelta Suomesta tulee mannermaisempi paikka”, Los Angelesissa kauan asunut ohjaaja ihasteli.

Harlin on seurustellut Erika Marchinon kanssa kolmen vuoden ajan. Elämänkumppani onkin käynyt miehensä kanssa Suomessa jo kymmenisen kertaa.

”Tällä kertaa otimme mukaamme myös äitini ja siskoni”, Marchino kertoi.

X