Sabina Särkkä: Ikävä on iso

Viidakon tähtöset -voittaja ikävöi rakastaan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sabina Särkän poikaystävä lähti keväällä rauhanturvaajaksi Libanoniin. Kuva: Pekka Mustonen.

Viidakon tähtöset -voittaja ikävöi rakastaan.
Teksti:
Virpi Valtonen

Viidakon tähtöset -ohjelman kakkoskauden voittajan Sabina Särkän poikaystävä James Kauppinen lähti keväällä rauhanturvaajaksi Libanoniin. Mies on päässyt jo kerran lomalle Suomeen, mutta Särkkä kertoo ikävän yllättäneen hänet itsensäkin.

”Kyllä sen ikävän on ottanut raskaasti. Varsinkin sunnuntait ovat olleet yllättävän raskaita”, kaunotar avautui suomalaisen pikaruokaketju Snackyn Pihlajiston toimipisteen yksivuotissynttäreillä Helsingissä.

”Ikävä on kyllä iso. Onneksi James tulee Suomeen elokuussa viikoksi. Sen jälkeen näkemiseemme tulee vähän pidempi tauko, mutta pidän itseni kiireisenä niin aika menee nopeasti”, Särkkä suunnitteli. Syksyn suunnitelmiin kuuluu myös pääsy jonkun mallitoimiston listoille.

”Vaihtoehtoja on. Menen johonkin toimistoon hyvillä kuvilla ja hyvässä kunnossa, mutta sitä ennen haluan nauttia kesästä. Jätski, viini ja kuohuva kuuluvat kesään, mutta käyn myös ahkerasti salilla ja harrastan kuntonyrkkeilyä.”

Yksi saavutus mallina on Särkän tuore kiinnitys Kérastasen Suomen keulakuvaksi. Merkin kansainvälisenä kasvona toimii huippumalli Kate Moss.

 

X