Sami Hedberg: Tanssi on tullut uniinkin

Stand up -koomikko, Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Sami Hedberg tahtoo Hartwall Areenan täyteen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sami Hedberg kisaa sunnuntaina 20.10. jatkopaikasta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva: Pekka Mustonen.

Stand up -koomikko, Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Sami Hedberg tahtoo Hartwall Areenan täyteen.
Teksti:
Virpi Valtonen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kisaava stand up -koomikko Sami Hedberg kertoo tanssitaipaleensa olleen hienoa aikaa.

”Tanssiminen on hauskaa ja erittäin aikaavievää. Hommassa joutuu ajastamaan myös oman pääkopan, jotta se pysyy mukana. Tanssissa myös henkinen puoli on messissä ja tanssi on illallakin mielessä”, Hedberg tunnustaa.

”Tanssi on tullut uniinkin, mutta painajaisia en ole toistaiseksi nähnyt.”

Kahdeksan vuotta stand up -keikkoja tehnyt mies pyörittää omaa The Showhouse -nimistä yritystä, joka välittää esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja järjestää stand up -klubeja, -kiertueita ja -festivaaleja ympäri Suomea.

Marraskuussa Hedberg toteuttaa yhden pitkäaikaisen haaveensa, suuren stand up -show’n Helsingin Hartwall Areenalla.

”Jokaisen esiintyjän unelma on vetää tollainen hallikeikka. Olen kiertänyt nelisen vuotta maakuntia ja nyt tähän on mahdollisuus. Nykyään hihastavetäjiä ja nimmarin pyytäjiä riittää. Faneina on niin nuorta kuin vanhempaakin porukkaa. Viimeisin fanini on kolme ja puolivuotias tyttö”, Hedberg kertoo tyytyväisenä.

Pelkkää stand upia ei areenakeikalla nähdä.

”Siitä tulee kunnon showspektaakkeli. On livebändi tulta, tuisketta ja tanssijoita”, sunnuntaina jatkopaikasta tanssiohjelmassa kisaava Hedberg lupaa.

X