Susanna Ruotsalainen lahjabisnekseen

Tua Tikkanen ja Susanna Ruotsalainen perustivat yhdessä yrityksen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Meillä kotona harrastetaan timantteja", paljasti Esa Tikkasen vaimo Tua Tikkanen yrityspartnerilleen Susanna Ruotsalaiselle. Kuva: Pekka Nieminen/Skoy.

Tua Tikkanen ja Susanna Ruotsalainen perustivat yhdessä yrityksen.
Teksti:
Virpi Valtonen

Mäkihyppääjä Matti Nykäsen entisenä elämänkumppanina ja Diili– ja Viidakon tähtöset -ohjelmista tuttu Susanna Ruotsalainen on yhdistänyt voimansa jääkiekkolegenda Esa Tikkasen Tua-vaimon kanssa. Kaksi vuotta toisensa tunteneet naiset esittelivät maanantaina uuden palvelukonseptinsa Present Helsingin, jonka liikeideana on tehdä asiakkaille lahjan hankinta mahdollisimman helpoksi ja tarkoituksenmukaiseksi.

”Tällaista palvelua ei ainakaan tietääksemme vielä Suomessa ole. Kellään ei ole tänä päivänä aikaa panostaa lahjaan. Me olemme nyt auttamassa ihmisiä siinä”, summasivat Ruotsalainen ja Tikkanen liikeideaansa.

Present Helsingin tuotteet ovat ylellisiä ja personoituja, sekä tuotelahjoja että palveluita ja elämyksiä. Hinnat liikkuvat noin sadasta eurosta tuhansiin euroihin.

”Me hoidamme paikalle myös sen viulunsoittajan jos se tarvitaan. Tai ne ruusunlehdet sinne kylpyammeeseen”, markkinoijana ja brändääjänä tunnettu Ruotsalainen kertoo.

Ystävysten yhteistyö on sujunut tähän mennessä hyvin, sillä Ruotsalaisella ja Tikkasella on varsin samanlainen maku ja kummatkin ovat työasioissa perfektionisteja. Haastava taloustilannekaan ei partnereita pelota. Yrityksen toiminta aloitetaan ensi viikon maanantaina.

”Ihmisillä on aina häitä ja syntymäpäiviä, ne eivät lopu koskaan. Minut ainakin on kasvatettu siihen, että köyhä ei voi ostaa halpaa”, Tikkanen painottaa.

”Kaiken saa mitä haluaa jos vain haluaa tarpeeksi. Asioiden eteen pitää tehdä töitä.”

X