Tähdet liikkuvat hyvän asian puolesta

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Baba Lybäck aikoo osallistua Teräsmies-kisaan. Kuva: Mirva Kakko/Skoy
Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta ja Uutisvuoto-ohjelmasta tuttu Baba Lybeck on aloittanut vuoden 2013 liikunnallisissa merkeissä. Hän treenaa puolisonsa Pekka Lehden kanssa triathlonia varten.

Pariskunnan ensimmäinen tavoite on Joroisten puolikas triathlon, sitten lokakuussa Barcelonassa täysi triathlon eli Teräsmies-matka (3,8 kilometriä uintia, 180 kilometriä pyöräilyä ja maraton).

Baba kertoo lähteneensä mukaan Antti Hagqvistin Liikutaan hyvää -hyväntekeväisyyskampanjaan, koska siinä kerätään rahaa SPR:n luuydinrekisterin hyväksi.

Baba ei suinkaan ole ainoa julkkis, joka on ottanut uintia, juoksua ja pyöräilyä yhdistävän haasteen vastaan, sillä kampanjassa mukana ovat myös muun muassa tanssija Aleksi Seppänen ja monen keski-ikäisen miehen roolimalli, vuosia kestävyysurheilua harrastanut ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Alexander Stubb. Muutaman puolikkaan triathlonin ja yhden täysmatkan aiemmin kisanneen juontaja-toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltolan alkuvuoden treenaukset hankaloituivat hänelle hiljattain tehdyn tyräleikkauksen takia.

”Nyt on ollut pikku tauko liikunnassa, mutta kohta saa taas jumpata. Olen ollut kisassa mukana jo kerran aiemmin eli oma tavoite liittyy aikaan. Mutta totta kai yritän päihittää meidän valmentajan Antin”, Peltsi selventää tavoitteitaan.

X