Vicky Rosti: Räppääminen jännittää jo

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpaileva suosikkilaulaja tunnustaa joutuvansa epämukavuusalueelle.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vicky Rosti ei jännittänyt Syksyn sävel –mittelöä, mutta kertoi tulevan Tähdet, tähdet –ohjelman jännittävän jo. Kuva: Pekka Mustonen/Skoy.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpaileva suosikkilaulaja tunnustaa joutuvansa epämukavuusalueelle.
Teksti:
Virpi Valtonen

Syksyn sävel -kilpailussa Ystävälle-nimisellä kappaleella kilpaillut Virve ”Vicky” Rosti on yksi MTV3:n tulevan kevään suurimman viihdesatsauksen, Tähdet, tähdet -musiikkiviihdeshow’n tähdistä. Ohjelmassa Suomen parhaimman esiintyjän tittelistä kisaavat Rostin lisäksi Reckless Love -yhtyeen keulamies Olli Herman, Jari Sillanpää, Diandra, Laura Pyrrö, Juno, Irina ja Timo Rautiainen. Artistit esittävät ohjelmassa itselleen tuntemattomampienkin genrejen kappaleita ja mittelevät toisiaan vastaan liveyleisön ja panelistina toimivien Maria Veitolan ja Juhani Merimaan edessä.

Ensi vuonna myös 40-vuotista musiikkiuraansa juhliva Rosti tunnusti jännittävänsä jo tulevaa. Suorissa lähetyksissä on aina eri teema, joka vaihtelee hiphopista heviin.

”Hiphop jännittää, ja se että joudun varmasti vähän räppäämään”, Rosti tuskaili ja kertoi saaneensa jälkikasvultaan toiveita tulevasta.

”Lapset ovat sanoneet, että älä äiti räppää”, avoliittoon miesystävänsä Arin kanssa muuttanut Rosti paljasti.

Kuntokuurille ja tanssiopetukseen ennen ohjelman alkua aikova Rosti kertoi etteivät kaikki muut kilpailijat suinkaan ole hänelle entuudestaan tuttuja.

”Esimerkiksi Junon kanssa olemme tavanneet ohimennen Rovaniemen lentokentällä.”

Rostia pyydettiin mukaan myös Nelosella parhaillaan pyörivään Vain elämää -ohjelmaan, mutta hän joutui kieltäytymään siitä muiden töittensä takia. Tähdet, tähdet -ohjelman on vertailtu olevan vastaisku Vain elämää -menestyssarjalle.

X