Ville Haapasalon uusin ala

Näyttelijä ja juontaja Ville Haapasalo tekee seuraavaksi kokkikirjan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ville Haapasalo nähdään 26. marraskuuta alkaen Kansallisteatterin näytelmässä Maaseudun tulevaisuus. Kuva: Markus Pentikäinen.

Näyttelijä ja juontaja Ville Haapasalo tekee seuraavaksi kokkikirjan.
Teksti:
Hannu Teider

Kokkiohjelmat televisiossa ja ruokakirjat ovat kansan suosiossa. Tähän markkinarakoon iskee seuraavaksi myös Ville Haapasalo. Ruoka ei ole ihan outo juttu Venäjän tunnetuimmalle suomalaisjulkkikselle.

Haapasalo esiintyy parhaillaan viikoittain Venäjän pääkanavan ruokaohjelmassa, jossa vieraillaan tavallisten ihmisten kanssa ulkona kokkaamassa ja syömässä.

Haapasalon seuraava kirja on ideoitu ruuan ja ruokakulttuurin ympärille.

”Siitä tulee epätyypillinen ruokakirja. Tiskin alta tarinoita, joita ei ole kerrottu”, paljastaa Haapasalon kirjojen tekijä Kauko Röyhkä.

Haapasalon, Röyhkän ja valokuvaaja Juha Metson ensimmäistä kirjaa Et kuitenkaan usko on myyty Suomessa jo huikeat yli 50 000 kappaletta.

Myös Haapasalon uusimman kirjan Et muuten tätäkään usko… aineisto syntyi hyvän ruuan ja juoman siivittämänä Georgiassa. Kirja keskittyy Haapasalon 2000-luvun kokemuksiin.

Miksi ihmeessä viimeisin kirja piti tehdä kaukana Georgiassa?

”Jos pitää istua ja höpöttää, miksei istu siellä, missä on hyvää ruokaa ja juomaa”, kirjan kirjoittaja Kauko Röyhkä vastaa itsestään selvyytenä.

X