Haluaisitko lähettää terveisiä upean uran tehneelle Paula Koivuniemelle? Kerro muistoista ja rakkaimmista kappaleista – Vastaa ja voita uutuuskirja!

Mikä hetki tai kappale Paula Koivuniemen pitkästä urasta on jäänyt erityisesti mieleen? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa uutuuskirjan!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Oletko tavannut Paula Koivuniemien itse? Liittyykö iskelmätähden esittämiin lauluihin henkilökohtaisia tarinoita?

Mikä hetki tai kappale Paula Koivuniemen pitkästä urasta on jäänyt erityisesti mieleen? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa uutuuskirjan!
Teksti:
Seuran toimitus

Laulajalegenda Paula Koivuniemi ilmoitti lopettavansa uransa syksyllä 2022. Rakastettu laulaja, 76, aloitti keikkailun jo 1960-luvulla, ja ensilevy Perhonen julkaistiin 1966.

Iskelmätähti lauloi tiensä suomalaisten sydämiin muun muassa kappaleilla Aikuinen nainen, Mä kuuntelen Tomppaa, Tummat silmät, ruskea tukka ja Kuuleeko yö. Hän oli mukana myös historiallisessa Leidit lavalla -kiertueessa.

Paula Koivuniemi on useimmin euroviisukarsintoihin osallistunut naisartisti, joka ei ole koskaan päässyt edustamaan Suomea. Kuva vuoden 1981 karsinnoista. © Teppo Lipasti/Skoy

Koivuniemen pitkän uran kunniaksi järjestetään toukokuussa Kiitos Paula -konsertti. Lavalla artistin hittejä esittävät muun muassa Katri Helena, Lea Laven, Kaija Koo, Marion Rung, Tuure Kilpeläinen ja Suvi Teräsniska. Koivuniemi itse on kutsuttuna yleisön joukossa.

Mikä kohtaaminen tai kappale on jäänyt iskelmätähden uralta mieleesi?

Myös Seura haluaa antaa lukijoilleen mahdollisuuden kiittää iskelmätähteä upeasta urasta.

Mistä sinä haluaisit kiittää Paula Koivuniemeä tai millaiset terveiset haluaisit hänelle välittää? Millaisia muistoja sinulla on hänestä tai hänen kappaleistaan? Oletko tavannut hänet itse tai liittyykö johonkin Koivuniemen esittämään lauluun henkilökohtaisia tarinoita? Mikä hetki Koivuniemen pitkästä urasta on jäänyt erityisesti mieleen?

Etsimme lukijoiltamme mieleen painuneimpia hetkiä Paula Koivuniemestä. Kerro kokemuksistasi ja osallistu kirjapalkinnon arvontaan.

Arvomme kaikkien 1.5.2024 mennessä vastanneiden kesken Miska Suoniemen 100 kiehtovaa juttua kuninkaallisista (Avain).

Kiitos, tämä kysely on jo päättynyt.

X