Anna-lehti: Rakastunut Anna Puu kertoo avoimesti uusperhearjestaan: ”Jukka Immosella ja lapseni isällä on ainakin yksi yhteinen ominaisuus”

Laulaja Anna Puu kertoo avoimesti tuoreessa Annassa, kuinka hän, uusi puoliso Jukka Immonen sekä Annan ex-puoliso tulevat toimeen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Huono omatunto perheen rikkomisesta varjosti vuosia laulaja Anna Puun elämää.

Laulaja Anna Puu kertoo avoimesti tuoreessa Annassa, kuinka hän, uusi puoliso Jukka Immonen sekä Annan ex-puoliso tulevat toimeen.
(Päivitetty: )
Teksti:
Terhi Harper

Minä olen Anna Puu -elämäkerran julkaissut Anna Puu, 37, kertoo Anna-lehden haastattelussa alkaneensa vasta avioeronsa jälkeen kirjoittaa omia laulujaan rakkaudesta – ja sen päättymisestä.

”Vain siten pystyin käsittelemään tunteitani ja pääsemään yli siitä, että olin rikkonut perheeni”, Anna Puu kertoo.

Anna erosi lapsensa isästä vuonna 2013.

”Usein sanotaan, että kolmekymppisenä naisen kriisi liittyy rakkauteen ja nelikymppisenä työhön. Minulla kolmenkympin kriisi liittyi molempiin.”

Niin Annasta tuli eronnut rakkauslaulaja, Anna-lehdessä kerrotaan.

Rakkaus tuottajapuolisoon syttyi työpaikalla: ”Jukka ja minä olemme match made in heaven”

Uusi rakkaus löytyi lähempää, kuin arvata saattoi. Kolme kertaa Emma-palkittu naissolisti ja vuoden 2009 Idols-kisassa toiselle sijalle tullut Anna Puu on pitänyt yhtä tuottaja Jukka Immosen kanssa nyt neljän vuoden ajan.

Kaksikon rakkaus syttyi työpaikalla. Toisilleen he ovat olleet tuttuja koko Annan levytysuran ajan – Immonen on toiminut Annan jokaisella viidellä levyllä tuottajan roolissa.

”Jos minulta kysytään, niin Jukka ja minä olemme ’match made in heaven’. On ihmeellistä, miten vuosia kestäneen ystävyyden jälkeen yhtäkkiä tajusimme, että hitto, tuossa se nyt on. Se katse on edelleen meidän molempien silmissä”, Anna Puu kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Entinen ja nykyinen avopuoliso yhteisessä joulupöydässä

Nyt kun avioerosta on kulunut aikaa, Anna alkaa uskoa siihen, että uusperhekuvio voi toimia.

Hän kiittelee entistä miestään ja nykyistä avopuolisoaan Jukkaa joustavasta asenteesta – he ovat toimiva kolmikko.

”Jukalla ja lapseni isällä on ainakin yksi yhteinen ominaisuus. He eivät ole egomaanikkoja, joille olisi tärkeintä he itse ja heidän omat tunteensa. Molemmat ymmärtävät, että meidän kaikkien elämässä lapsi tulee ensin. Sen takia olemme esimerkiksi viettäneet jo monta joulua yhdessä saman katon alla”, Anna Puu kertoo haastattelussa.

Lue myös: Laulaja Anna Puu kertoo lapsensa kasvattamisesta: ”Vauvan kanssa ei voi olla vapaa, ja minä olen vapaa sielu

Haaveiletko lapsista, Anna Puu?

Anna arvostaa omaa aikaa ja panostamista urahaaveisiin.

Hän on onnellinen, että saa olla äiti tyttärelleen, mutta ei haikaile perheenlisäystä – siitäkin huolimatta, että Jukalla ei ole lapsia.

”Tyttäreni syntymästä on kulunut jo niin pitkä aika, että olen saanut liian paljon itsenäisyyttäni takaisin. En halua luopua siitä ja elää uudelleen vuosia, kun lapsi on pieni”, Anna kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Anna Puu elää seesteistä elämänvaihetta

Lapsi tulee aina ensin, toteaa Anna Puu. © Niclas mäkelä / Otavamedia

Uudestaan naimisiin?

Avioeronsa jälkeen Anna ajatteli, ettei halua enää koskaan uutta vihkisormusta sormeensa.

Parisuhde Jukan kanssa on saanut Annan muuttamaan ajatuksiaan – ehdottomuus ajatuksesta mennä naimisiin vaan kerran elämässä on alkanut karista.

”Haluan tehdä asioita, jotka tuntuvat hyvältä”, hän sanoo.

Jos näin kävisi, Jukan pitäisi esittää suuri kysymys.

”Teen yleensä aloitteen, mutta kosinnassa olen ehkä vähän vanhanaikainen”, Anna kuittaa.

Lue lisää tuoreesta Anna-lehdestä!

Lue myös: Näin upeat Roosa nauhat kertovat tunnetuista suunnittelijoistaan – Anna Puun kultainen salama korjasi kaikkien aikojen suurimman keräyspotin

X