Onko yleissivistys hallussa? Testaa, montako tämän tietovisan 15 kysymyksestä saat oikein!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Testaa yleistietosi Seuran tietovisan avulla.
Seuran tietovisan avulla näet, montako visaista kysymystä saat oikein. © iStock
Testaa yleistietosi Seuran visassa. Kuinka hyvin pärjäät?

Tietovisailu on hauskaa ajanvietettä, jossa parhaasta tuloksesta voi kilpailla vaikka porukalla. Testaa, montako tietovisan 15 kysymyksestä saat oikein.

Tässä testissä yhden tai kahden aihealueen hallinta ei riitä. Kysymykset käsittelevät politiikan henkilöitä, kirjallisuutta, lasten elokuvia sekä montaa muuta aihetta. Joukossa on sekä helpompia että kinkkisempiä kysymyksiä. Vain harva onnistuu saamaan täydet pisteet.

Klikkaa tietovisaan – Onnea visailuun!

Lue myös: Kuinka paljon tiedät suklaasta? Tee testi ja näet, oletko oikea suklaamestari!

Suklaasta valmistetun shakkinappulan voi konkreettisesti syödä. Toisen pelaajan nappulat ovat tummaa suklaata, toisen valkosuklaata. © Tommi Tuomi/Otavamedia