Seura järjestää kohtaamisia keväällä ja kesällä – Seura-kerho kokoontuu kiinnostavissa kohteissa: ”Juttelut jatkuivat siitä, mihin ne jäivät”

”Seura täyttää 90 vuotta ja Seura-kerho tarjoaa tilaajille lisäetuja tapahtumien muodossa”, päätoimittaja Erkki Meriluoto kirjoittaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Seura täyttää 90 vuotta ja Seura-kerho tarjoaa tilaajille lisäetuja tapahtumien muodossa", päätoimittaja Erkki Meriluoto kirjoittaa.
Teksti:
Erkki Meriluoto

Seuran lukijamatka toteutui tässä kuussa neljän vuoden tauon jälkeen, kun matkasimme 60 hengen voimin Playa del Inglésiin Kanariansaarille.

Itse vietin matkalaisten mukana viikon verran. Ilahduttavaa oli, että todella paljon samaa porukkaa oli lähtenyt reissuun kuin juuri ennen koronasulkujen alkamista helmikuussa 2020.

Lukijamatkalla lomailu käynnistyy tutuin askelin. Haetaan hotellin wifit kännyköihin, tehdään kävelyretki ja tutustutaan ympäristöön ja palveluihin ja kerrataan tulevien päivien ohjelmaa. Sitten vaihdetaankin jo uikkarit jalkaan ja siirrytään allasalueelle rentoutumaan.

Juttelut eri lukijoiden kanssa jatkuivat käytännössä siitä, mihin ne edellisellä kohtaamisella olivat jääneet. Reissukokemukset, lasten ja lastenlasten kuulumiset, sairastelut, vatsanvääntelyt, vitsailut ja ravintolasuositukset kerrattiin moneen ­otteeseen.

Allasjumppaa ja Seura-kerho

Pääsimme nauttimaan myös liikunnanohjaaja Katja Felinin vetämästä allasjumpasta, jossa jokainen sai ponnistella oman tasonsa mukaisesti, kannustusta ja kevyttä keskinäistä kuittailua unohtamatta.

Iltaisin tangokuningas Jukka Hallikainen tanssitti porukkaa monipuolisella repertuaarillaan. Itsekin pääsin estradille tietovisojen vetämisen lisäksi, kun duetoimme Jukan kanssa Popedan Matkalla Alabamaan. Sillä pitäähän matkalaisille antaa sopivasti myös vitsailun aiheita…

Kohtaamisia on luvassa laajemminkin. Seura täyttää 90 vuotta ja Seura-kerho tarjoaa tilaajille lisäetuja tapahtumien muodossa. Huhtikuussa kohtaamme lukijoiden kanssa Helsingin Olympiastadionilla kulttuurikeskus Tahdossa. Luvassa on aikamatka vuoden 1924 Pariisin olympialaisiin luennon ja näyttelyn kautta.

Touko- ja kesäkuussa tarjoamme kirjailijakohtaamisen Helsingissä Otavalla sekä Ruovedellä suositussa Vinhan kirjakaupassa. Heinäkuun tunnelmallinen kohtaamispaikka on perinteisesti Tangomarkkinoilla Seinäjoella. Tapahtumistamme pääsette lukemaan lisätietoja lehden ilmoituksista sekä verkossa osoitteessa seura.fi/kerho.

Tervetuloa mukaan parhaaseen Seuraan!

Lue myös: Pentti, 91, ja Raija, 88 kohtasivat leskinä – Nyt jo kymmenes Seura-matka yhdessä: ”Ajattelin, että jos tuo on vielä vapaa, niin hänet minä nappaan”

X