Tervetuloa Seura-kerhoon! Hyödy nyt Seuran tilaajana huikeista eduista, viihdy älypelien parissa ja tule mukaan lukijatapahtumiin

”Verkkopuuhan lisäksi Seura-kerhossa pääsee mukaan myös ihan oikean maailman tapahtumiin”, päätoimittaja Erkki Meriluoto kirjoittaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seura-kerho on avattu – tule mukaan lehden tilaajana!

"Verkkopuuhan lisäksi Seura-kerhossa pääsee mukaan myös ihan oikean maailman tapahtumiin", päätoimittaja Erkki Meriluoto kirjoittaa.
Teksti:
Erkki Meriluoto

Yhdeksänkymmentävuotias Seura on paljon enemmän kuin pelkkä lehti. Vuosikymmenien perinne on tehnyt meistä viihdyttäjän, ystävän yksinäiselle, tutkittua tietoa tarjoavan auttajan ja suomalaisten ilmiöiden esiin nostajan.

Näin juhlavuotemme alussa voin innokkuudella ja ehkä pienellä ylpeydelläkin kertoa Seura-kerhosta. Se on verkkosivuillamme avautunut palvelu, jonka eduista kaikki tilaajamme pääsevät nauttimaan. Muodikkaampi sana kerholle voisi olla etuasiakasohjelma, mutta eiköhän pysytellä näissä helpommin ymmärrettävissä termeissä.

Mitä Seura-kerho tarjoaa tilaajille?

Sisään kirjautuneet Seuran tilaajat voivat ladata itselleen kuukauden kirjan e-kirjana tai äänikirjana. Nyt tammikuussa on ensimmäisenä tarjolla luonnonystävien mieliksi Kimmo Ohtosen tietoteos Tunturikettu – Pohjolan naalin tarina.

Lisäluettavana kerhosta löydät Hymyn näköislehden. Viihteen ja ihmisläheisten tarinoiden legenda uudistuu muuten helmikuussa.

Seura-kerhon pelinurkassa pääset pelaamaan päivittäin vaihtuvia älypelejä. Konsepti tuli tutuksi jo viime kuussa Seuran verkkosivujen joulukalenterissa. Kerhon sivuilta löydät myös vaihtuvia tarjouksia ja etuja. Ensimmäisessä kattauksessa on kosmetiikkaa, koruja ja kielikurssi. Eri tuotteita voi myös voittaa sivustolla järjestettävien arvontojen kautta.

Lähde mukaan Seuran lukijatapahtumiin – tai pakkaa laukkusi lukijamatkalle!

Verkkopuuhan lisäksi mukaan pääsee myös ihan oikean maailman tapahtumiin. Ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestetään Riihimäellä Suomen lasimuseossa ystävänpäivänä, jossa pääsemme tutustumaan näyttelyn lisäksi lasinpuhalluksen saloihin. Mikäli tämä tapahtuma kiinnostaa, kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on Seuran tilaajille vain rajallinen määrä.

Maaliskuussa lähdemme Seuran lukijoiden kanssa hieman Riihimäkeä kauemmaksi – nimittäin Kanarialle Playa del Inglesiin. Lukijamatkalle on vielä paikkoja myynnissä.

Juhlavuotena jos koskaan on hyvä olla Seuran tilaaja – nähdään ja kuullaan Seura-kerhossa!

Lue myös: Seura-kerhon tammikuun kuukauden kirja on koskettavan kaunis Tunturikettu-tietoteos – Seuran tilaajana voit ladata ääni- tai e-kirjan maksutta

Seura-kerhon kuukauden kirja on tammikuussa Tunturikettu.
Oletko Seuran tilaaja? Saat Seura-kerhoon kirjautumalla tammikuussa kuukauden lukuelämyksenä tietokirjan ääni- tai e-kirjana. © iStock / Otava
X