Niitä talkoita en unohda! Kerro kokemuksistasi, vastaa kyselyyn ja voita uutuuskirja!

Etsimme lukijoiden ikimuistoisimpia talkookokemuksia. Kerro muistoista ja osallistu uutuuskirjapalkinnon arvontaan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onko talkoot tuttuja? Kerro kokemastasi ja osallistu arvontaan!

Etsimme lukijoiden ikimuistoisimpia talkookokemuksia. Kerro muistoista ja osallistu uutuuskirjapalkinnon arvontaan.
Teksti:
Seuran toimitus

Arvo Kankaanpää oli lähdössä hiihtolenkille talvella 1975, kun hän kohtasi ladun varressa miehiä lapioimassa lunta latupohjille. Arvokin tarttui lapion varteen, jotta lasten hiihtokilpailut saatiin pidettyä. Nyt Arvo on 86-vuotias, ja talkoot ovat tulleet tutuksi yli puolen vuosisadan ajalta.

”En koskaan lähde Vantaan Hiihtoseuran talkoisiin väkisin, vaan aina omasta halustani. Rakastan urheilua ja meidän seurassamme arvostetaan sekä veteraani- että nuorisotoimintaa. Talkootöissä tunnen eläväni täyttä minulle mieluista urheilullista elämää”, Arvo kertoo.

Muuttivatko talkoot sinun elämäsi? Vastaa kyselyyn!

Ovatko talkoot sinulle vuoden kohokohta, päivä orjana vai jotain ihan muuta? Etsimme lukijoidemme ikimuistoisimpia talkookokemuksia. Kerro muistoistasi. Vastaa kyselyyn viimeistään 29. helmikuuta. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken uutuuskirjan! Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kiitos, tämä kysely on jo päättynyt.

Lue myös: Minna organisoi roskankeruutalkoita ja puhdistaa vapaaehtoisten kanssa ryteikköjä – ”Moni kiittää meitä työstämme”

Roskia poimitaan kätevillä roskapihdeillä, ei koskaan huonoissa asennoissa kyykistellen.  <span class="typography__copyright">© Sampo Korhonen</span>
Roskia poimitaan kätevillä roskapihdeillä, ei koskaan huonoissa asennoissa kyykistellen. © Sampo Korhonen
X