Tuomas Enbuske on saanut syytteen pahoinpitelystä – Kiistää syytteen, sanoo itse kokeneensa kovaa väkivaltaa: ”Kyseinen ihminen oli minulle rakas”

Toimittaja Tuomas Enbuske on saanut syytteen pahoinpitelystä. Enbuske kiistää syytteen ja sanoo itse olleensa uhri.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tuomas Enbuske kiistää häntä vastaan nostetun pahoinpitelysyytteen.

Toimittaja Tuomas Enbuske on saanut syytteen pahoinpitelystä. Enbuske kiistää syytteen ja sanoo itse olleensa uhri.
Teksti:
Jesse Raatikainen

Toimittaja Tuomas Enbuske kertoi Facebook-tilillään saaneensa syytteen pahoinpitelystä. Syytteestä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Avoimessa päivityksessään Enbuske kertoo väitetyn pahoinpitelyn tapahtuneen viisi vuotta sitten, kesäkuussa 2019.

”Kiistän syytteen ehdottomasti. Olen kohdannut tuossa tilanteessa itse kovaa väkivaltaa, ja oma osuuteni on liittynyt itsepuolustukseen. Olen myös joutunut menemään päivystykseen, toisin kuin toinen osapuoli”, Enbuske kirjoittaa.

Toimittaja sanoo, että poliiseja paikalla ei ole ollut. Samaisessa päivityksessä Enbuske kirjoittaa, että hänen olisi ollut syytä tehdä itse rikosilmoitus viisi vuotta sitten, mutta kertoo hävenneensä liikaa.

”Miksi en tehnyt? Koska asia hävetti, ja miehiin kohdistuva väkivalta on tabu. Lisäksi kyseinen ihminen oli minulle rakas.”

Tuomas Enbuske: ”Aion puolustaa itseäni kaikkiin oikeusasteisiin saakka”

Myös televisiosta tuttu Tuomas Enbuske toteaa Facebookissa, että viestintästrategisesti hänen olisi järkevämpää myöntää teko ja pyytää anteeksi – vaikka sanookin, ettei ole asiaa ole tapahtunut.

Hän pyytää myös asiallista käytöstä syytteen jättänyttä osapuolta kohtaan.

”Kiistän asian ehdottomasti, aion puolustaa itseäni kaikkiin mahdollisiin oikeusasteisiin saakka. En aio kommentoida asiaa enempää”, Enbuske päättää päivityksensä.

Viime vuosina Tuomas Enbuske on tehnyt paljon podcasteja, muun muassa mielenterveysongelmistaan ja parisuhteista. Tällä hetkellä hänellä on yhteinen podcast Seiskan paparazzi Panu Hörkön kanssa, jossa luvataan paljastaa, mitä ”julkkikset ovat puuhailleet, mitä eivät haluaisi sinun tietävän”.

Lue myös: Työpaikkana ambulanssi – Ensihoitaja Mats Stenströmiä on uhattu aseella, kirveellä ja tappouhkauksilla: ”Väkivalta on lisääntynyt”

X