Oletko nuukailijoiden aatelia? Tai sellaisen häpeilevä läheinen? Vastaa nyt nuukailu-kyselyyn ja voit voittaa uutuuskirjan!

Oletko pihi säästeliäisyyden, ekologisuuden, elämäntavan vai varattomuuden vuoksi? Nuukailu auttaa venyttämään euroa, mutta liiallisena silläkin on varjopuolensa. Ne tuntee ainakin pihistelevän läheinen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kun vastaat nuukailu-kyselyyn viimeistään 31. toukokuuta, olet mukana Vartin voima -kirjan arvonnassa!

Oletko pihi säästeliäisyyden, ekologisuuden, elämäntavan vai varattomuuden vuoksi? Nuukailu auttaa venyttämään euroa, mutta liiallisena silläkin on varjopuolensa. Ne tuntee ainakin pihistelevän läheinen.
Teksti:
Seuran toimitus

Nuuka on äärimmäisen tarkka, milloin kukkaronnyörinsä avaa. Elämäntapana nuukailu takaa sen, että tarkaneuronsilmä löytää aina paikan, missä voi säästää edes puolisenttiä. Parhaat nautinnot säästäväinen saa silloin, kun pääsee joko superalennusten tai peräti ilmaisten antimien äärelle.

Nuukuudesta on hyötyä talouden hallinnassa ja säästämisen edistämisessä. Loputon pihistely ja tinkaaminen voivat myös heijastaa varjonsa elämänlaatua heikentävänä ja sosiaalisia suhteita kutistavana ominaisuutena. Itsensä satunnainenkin hemmottelu ja hetkestä nauttiminen voi myös olla vaikeaa, jos säästämisajattelusta ei pääse irti hetkeksikään.

Läheisen kitsaus voi hävettää, jos ilman tinkaamista ei yhtään kauppaa tehdä.

Vastaa nyt nuukailu-kyselyyn!

Kerro meille omasta tai läheistesi nuukailusta! Paljasta noloimmat hetket ja muistot, kerro myös parhaimmista löydöistä, mitkä nuukailu on eteen suonut. Miten pihiys näkyy jokapäiväisessä arjessa?

Kun vastaat toukokuun loppuun mennessä kyselyyn, olet mukana Ilana Aallon Vartin voima (Atena) -teoksen arvonnassa. Kirja antaa 365 nopeaa konstia kodin järjestämiseksi.

Vastaa nuukailu-kyselyyn!

Nimi(Pakollinen)
Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi:
Osoite(Pakollinen)

Lue myös: Tuula Rinteen sähkölasku on vain 45 euroa kuukaudessa – Näin sähköpihi arki ja omavarainen elämä yhdistyvät

Tuula Rinteen koti ­lämpiää kokonaan polttopuilla. ­Huskyn ja malamuutin ­risteytys Ruska nauttii Rinteen vieressä sohvalla ­varaavan takan lämmöstä. <span class="typography__copyright">© Vesa Tyni</span>
Tuula Rinteen koti lämpiää kokonaan polttopuilla. ­Huskyn ja malamuutin ­risteytys Ruska nauttii Rinteen vieressä sohvalla ­varaavan takan lämmöstä. © Vesa Tyni

Lue myös: 61 vinkkiä! Airfryer käyttöön, jälkilämpö hyödyksi, suosi lenkkisaunaa ja pyykkää yösähkön aikaan – Näillä lukijoiden neuvoilla säästät sähköä

Suitsi sähkönkulutus! Säästäväiset lukijamme paljastivat vinkkinsä.
Suitsi sähkönkulutus! Säästäväiset lukijamme paljastivat vinkkinsä. © iStock
X