Horoskooppi: Skorpioni (23.10.–22.11.)

Elämännälkäinen skorpioni rakastaa tanssia, urheilua, pukeutumista ja seksiä. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Skorpioni on seurallinen ja viehkeä merkki, joka voi tehdä vaikutuksen tai jättää jäljen.

Elämännälkäinen skorpioni rakastaa tanssia, urheilua, pukeutumista ja seksiä. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!
Teksti:
Seura

Skorpioni on syntynyt hyytävän syksyn ja potentiaalisen alkutalven vaihteessa.

Kirpeän miellyttävän alkusyksyn jälkeen saapuva kyseinen vuodenaika luihin ja ytimiin tunkeutuvine tuulenpuuskineen ja hyytävän kylminä sateineen vaatii staminaa kaikelta elävältä. Siksi skorpioni onkin yksi vahvimmista ja itsenäisimmistä merkeistä.

Skorpionit ovat lojaaleja, fiksuja, teräviä ja staattisia. He pitävät kiinni omista näkemyksistään eivätkä kaipaa kenenkään muun hyväskyntää. Skorpionin hallitseva elementti on vesi. Lujaan luonteeseen yhdistettynä tämä vesimerkki on toisinaan kuin ennennäkemätön myrsky.

Skorpionin temperamentti:

Skorpionin vahvuudet: kannustavuus, hyvät tunnetaidot, persoonallisuus, luja luonne, luotettavuus

Skorpionin heikkoudet: Pienet valkoiset valheet tai vääristely, kiertely, salailu mustasukkaisuus

Skorpionin kiinnostuksenkohteet: Mysteerit, yliluonnolliset asiat, itsensä haastaminen, auttaminen

Skorpionin inhokit: Teeskentely, liika utelu, epäkunnittavuus

Horoskooppimerkin luonne:

Skorpioni on intohimoinen ja tietää mitä haluaa. He ovat myös hyvin fyysisiä ja rakastavat tanssia, urheilua, pukeutumista ja seksiä. Elämännälkä on läsnä kaikessa tekemisessä. Skorpionit ovat ulospäin erittäin viehättäviä ja vangitsevia ihmisiä, mutta joskus he voivat olla myös ”paljon”. He tietävät mitä haluavat ja uskovat, että heillä on oikeus myös saada se.

Skorpioni tykkää pysyä mysteerinä muille. Kuten merkin symbolieläin skorpioni itse, tämä horoskooppi piilottelee mieluiten itseään kunnes hän on valmis iskemään kaikkien odottamatta. Toisien sanoen, skorpioni paljastaa kuulumisensa tai salaisuutensa vasta silloin, kun hetki on hänelle itselleen kaikista voitokkain tai otollisin.

Skorpionin hallitseva planeetta on Pluto, jonka sanotaan olevan tuhon ja muutoksen planeetta. Hyvänä päivänä skorpionin energia on kunnianhimoista ja houkuttelevaa, huonona sitä hallitsee säälimätön vallan halu.

Merkki on parhaimmillaan, kun sisäistä intensiteettiä sovelletaan syviin sielullisiin yhteyksiin ystävien, perheen ja rakastajien kanssa, tai kutsumustyöhön omien itselle tärkeiden arvojen parissa esimerkiksi psykologina, historiantutkijana, poliisina tai agenttina.

Skorpioninainen ja luonne

Skorpioninaisiin rakastutaan nollasta sataan. He ovat voimakkaita hahmoja ja viettelijöitä, jotka tunnistavat oman valtansa ja viehätysvoimansa, eivätkä pelkää käyttää niitä sinuun. Skorpioninainen vaikuttaa sinuun niin syvästi, että voit tulla pakkomielteiseksi.

Toisaalta jos sinulla on luotettava skorpioninainen elämässäsi, on hän luultavasti yksi elämäsi ”kallioista”, ja valtava voimavara. Skorpioninaiset ovat kannustavia ja rakastavia äitejä, kumppaneita, siskoja ja ystäviä, jotka taatusti pitävät puoliasi viimeiseen asti. Mutta jos petät heidän luottamuksensa….

Skorpionimies ja luonne

Skorpionimies on karismaattinen ja dominantti. Heillä on lukuisia ihailijoita, eikä heillä ole vaikeuksia saada naisystävää. Makuuhuoneessa skorpionimies tietää mitä tekee, mutta hän voi olla hieman täynnä itseään.

Skorpionimies voi pelästyttää syvällisyydellään. Hän ei pelkää kysellä syvällisiä, mutta toisaalta hänestä itsestään voi olla vaikeaa saada totuutta irti, ennen kuin olet todella murtanut hänen kuorensa.

Skorpionimiehen parhaita puolia ovat luovuus, romanttisuus, intohimoisuus, ja huumorintaju.

Skorpioni ja rakkaus

Skorpionit ovat eräitä viehättävimmistä ihmisistä joita tapaat. Heidän energiansa tihkuu seksuaalisuuta ja viehätysvoimaa!

Suurin osa skorpioneista ei hauskanpidon taitamisesta huolimatta kuitenkaan etsi vain satunnaista suhdetta tai yhden yön juttua. He haluavat mennä syvälle. He haluavat jakaa kehonsa ja sielunsa.

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Skorpionin tapailu ei ole koskaan tylsää. Äärimmäisen läsnäoleva ja syvällinen skorpioni on myös tukenasi menneisyyden traumoissa ja haasteissasi.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Skorpionin kanssa:

Oinas: Oinas ja skorpioni ovat melkoisen tulinen ja samaan aikaan pippurinen maustesekoitus. Nämä merkit ovat niin persoonallisia ja dynaamisia, että he ovat toisilleen kenties ikiajoiksi sopivia tarpeeksi mielenkiintoisia ja viihdyttäviä kumppaneita.

Rapu: Lempeä, herkkä ja avoin rapu löytää skorpionin kuoren alle ja saa kieroilut loppumaan. Rapu opettaa skorpionille avoimuutta, ja skorpioni ravulle lujuutta. Molemmat ovat kuitenkin herkkiä ja syvällisiä merkkejä, joiden välisessä suhteessa päästään aivan omanlaisilleen tunnetaajuuksille, verrattuna muihin merkkiyhdistelmiin.

Neitsyt: Skorpioni ottaa ohjat liihottelevalta neitsyeltä, joka voi tällöin keskittyä vain olemiseen. Myös tämä pariskunta tekee persoonallisen ja viihdyttävän yhdistelmän, mutta kenties eniten heitä yhdistää viehättävä ja viekotteleva persoonallisuus, jonka vuoksi seksuaaliset kemiat ja huumorntaju kohtaavat kenties paremmin kuin keilläkään muilla.

Skorpionilapsi ja luonne

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan skorpionilapsi tuntee kaiken syvästi. Hän on mysteeri pienoiskoossa.

”Päättäväinen ja rohkea skorpionilapsi on sosiaalisesti taitava. Hän hurmaa kenet tahansa hypnoottisella olemuksellaan. Lahjakas skorpionilapsi heittäytyy kaikkeen täysillä ja menestyy määrätietoisuutensa ansiosta niissä asioissa, joita päättää kokeilla.”

Lue lisäksi skorpioniäidistä sen äitihoroskooppi.

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Cosmopolitan.com, TimesofIndia, Allure.com, Instyle.com, tarot.com

X