Horoskooppi: Leijona 23.7.–22.8.

Leijona suojelee rakastamiaan ihmisiä, eikä koskaan jätä tärkeää ihmistä pulaan hädän tullen. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Leijona suojelee rakastamiaan ihmisiä, eikä koskaan jätä tärkeää ihmistä pulaan hädän tullen. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!
Teksti:
Seura

Leijona on syntynyt kuumimmilla ennätyshelteillä, kuin sen luonnollisessa elinympäristössä savannilla, auringon porotuksessa lähellä päiväntasaajaa. Nuo olosuhteet vaativat lujaa luonnetta, joka onkin kasvattanut leijonasta suoranaisen rohkeuden symbolin, ja itsevarmuutta säteilevän johtajan, joka täysillä elämistä, eikä pelkää olla esillä.

Leijona on horoskooppimerkeistä viides ja sen johtava taivaankappale on aurinko. Aurinko ei koskaan liiku takaperin, eivätkä leijonatkaan peräänny. He ovat tunnettuja vakaudestaan, uskollisuudestaan ja johdonmukaisuudestaan.

He ovat omistautuneita ystäviä ja rakastajia, jotka laittavat sydämensä täysillä likoon jokaiseen suhteeseen.

Leijonan temperamentti

Leijonan vahvuudet: Osaa olla oma itsensä, tyylikäs, kiihkeä, avoin, ystävällinen, viehättävä, huumorintajuinen, elämänhaluinen

Leijonan heikkoudet: ylimielisyys, kykenemättömyys tarkastella omia vikojaan, itsekeskeisyys, liika domininointi ihmissuhteissa

Leijonan kiinnostuksen kohteet: juhlat, hemmottelu, muoti ja pukeutuminen, urheilu, ystävät

Leijonan inhokit: arvostustuksen puute, ignooratuksi tulemisen tunne, sosiaaliset konfliktit, ongelmanratkaisu

Horoskooppimerkin energia, tunne-elämä ja ammatit

Nämä kuuman kesän ja auringon lapset, joita edustaa savanneilta kotoisin oleva leijona, ovat ehkä eräitä mieleenpainuvimpia ihmisiä, joita olet tavannut.

Leijona voi herättää ristiriitaisia tunteita sillä hän on toisaalta hauska, karismaattinen, tyylikäs ja itsevarmuutta sädehtivä hahmo, joka ei pelkää olla huomion keskipisteenä, mutta toisaalta voi myös ärsyttää uhkarohkeudella ja äänekkyydellään.

Jos tutustut leijonaan paremmin, huomaat, että hän on äärimmäisen reilu tyyppi, joka ottaa kaikki mukaan. Läheisiään kohtaan hän on uskollinen ja arvostaa elämässä ystävyyttä ja perhettä. Leijona suojelee rakastamiaan ihmisiä, eikä koskaan jätä tärkeää ihmistä pulaan hädän tullen.

Leijonan hallitseva elementti on tuli, ja voit vain kuvitella minkälainen yhdistelmä se on hallitsevan taivaankappaleen auringon kanssa! Leijona on niin elämänrakas, intohimoinen ja vauhdikas, että kuulet jatkuvasti hänen tehneen mitä hulluimpia asioita.

Viikonloput ovat täynnä villejä juhlia ystävien kanssa, extempore-suunnitelmat lähteä urheilemaan tai ravintolaan syömään ovat arkipäivää. Leijonilla on mahtavia tarinoita elämänsä varrelta kerrottaviksi.

Leijonilla voi usein olla hieman extremempiä harrastuksia, jotka sisältävät matkailua, kuten laskettelu ja purjehtiminen. Ammatiltaan he voivat olla esimerkiksi näyttelijöitä, aineenopettajia, kokkeja, suunnittelijoita, poliitikkoja tai yrittäjiä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Leijona ja rakkaus – Seksi on tärkeä osa elämää

Leijonalla on sekä charmia, että suuri sydän, joten häneen rakastutaan ja hän rakastuu itse helposti. Leijona on muutenkin luonteeltaan intohimoinen, joten seksi on hänelle tärkeä osa elämää.

Joka tapauksessa leijona on salainen romantikko, ja olipa kyseessä rakastuminen, rakkauden ajatteleminen tai rakastelu – on se yksi heidän suosikkiasioistaan maailmassa. Leijonalla on aina seurustelukumppani tai sitten hän treffailee erittäin aktiivisesti.

Kun leijona rakastuu, hän on välittävä ja auttava kumppani, joka tykkää hemmotella mielittyään. Ellei hän saa samaa huomiota ja energiaa takaisin, hän kovettaa itsensä ja teeskentelee kyllästyvänsä. Kukaanhan ei leijonaa torju.

Leijona on aina jättäjä, eikä jätettävä. Jos uskallat laittaa hänelle vastaan ja pakottaa hänet kasvamaan tai haastamaan itseään, tai jopa päädyt antamaan hänelle rukkaset, hän tulee pakkomielteiseksi sinusta lopun elämäkseen.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Leijonan kanssa:

Kaksoset: Flirttaileva, seikkailunhaluinen ja utelias kaksonen on loistava kumppani leijonalle. Kaksonen ei tykkää tulla pomotetuksi, joten hän pakottaa leijonan tarkistelemaan itseään ja kasvamaan kyseenalaistamalla tämän valta-aseman. Heillä on yhdessä seksuaalista kipinää ja hauskoja seikkailuja.

Jousimies: Jousimiehen ja Leijonan välinen fyysinen kemia on kuumaa kuin mikä, joten tämä tulimerkki on yksi Leijonan parhaista mittelyistä. Nämä kaksi voivat kokea ennennäkemättömän rakkauden palon ja kiintyä toisiinsa kuin hullut, niin että paluuta ei ole.

Rapu: Luonteeltaan kiltti ja välittävä rapu on hyvä pari suurisydämiselle leijonalle, joka syvällä sisimmässään kaipaa rakkautta ja huolenpitoa. Empaattinen ja hellä rapu parantaa leijonan sielun, joka ei ole ehkä koskaan aiemmin tullut kuulluksi ja nähdyksi yhtä hyvin. Rapu ja leijona pitävät molemmat huomiosta ja hemmottelusta, kohdellen toisiaan hyvin.

Leijona-nainen & luonne – Suurisydäminen ja herttainen

Auringon ja tulen lapset, naisleijonat, ovat itsenäisiä ja itsevarmoja, ja se näkyy. Työelämässä he ovat johtajarooleissa hurmaavuutensa ja sosiaalisten taitojensa ansiosta. Naisleijona ei lähtökohtaisesti kaipaa parisuhdetta tai kumppania ja hänellä onkin erittäin korkea kynnys hyväksyä joku kumppanikseen.

Naisleijona on kuitenkin mahtavuudestaan huolimatta myös erittäin suurisydäminen, kiltti ja herttainen. Hän rakastaa laatuaikaa ystäviensä kanssa, ja jos hänellä on sisaruksia, hän on läheinen myös heidän kanssaan.

Leijonanaisen elämänilo tarttuu sinuunkin. Keskustelu hänen kanssaan ilahduttaa ja inspiroi kuin saippuakuplat kesäpäivänä. Naisleijona rakastaa eloisuutta, tanssia, taidetta, juhlia, matkustelua ja illallisia ystävien kanssa.

Parisuhteessa naisleijona voi olla vaativa, mutta hän vain työntää sinua olemaan parempi versio itsestäsi. Henkistä tai fyysistä laiskottelua hän ei siedä.

Leijona-mies & luonne – Villieläimestä paljastuu kehräävä kissa

Leijonamiehet ovat intohimoisia persoonia, jotka tykkäävät huomiosta, ja siitä, että elämässä tapahtuu. He suuntaavat intohimonsa usein työhönsä, ja moni leijonamies tekeekin rakastamaansa jännittävää ja tapahtumarikasta työtä, mutta uhraa sen eteen paljon vapaa-aikaansa ja identifioituu vahvasti sen kautta.

Romantiikassa leijonamies on viehättävä ja taitava. Hän hurmaa erityisesti huumorillaan ja fyysisillä taidoillaan. Leijonamiehet ovat usein suosittuja ja saava helposti huomiota, joten heillä harvemmin on puutetta seurasta.

Leijonamiehen kanssa seurustellessa huomaat, että ylimieliseltä vaikuttava show off villieläin paljastuukin kehrääväksi kissaksi, jonka voi kesyttää hemmottelemalla häntä esimerkiksi kehuilla ja hyvällä ruoalla.

Jos leijonamiehen kanssa päätyy niin sanottuun syvään päätyyn, voi sinua kuitenkin odottaa varsinainen räpiköinti, sillä kissat eivät tykkää uida. Hän ei nimittäin pidä hankalista keskusteluista, varsinkaan jos häneen itseensä kohdistuu kritiikkiä.

Leijona-lapsi & luonne – Reilu kaveri on porukan hauska esiintyjä

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan leijonalapsi on suurisydäminen reilu kaveri sekä porukan hauska esiintyjä.

Leijonalapsi nauttii vapaudentunteesta ja raivostuu, jos ei saa tahtoaan läpi. Hän kuitenkin rauhoittuu nopeasti ja on taas pian oma karismaattinen ja eloisa itsensä. Lue lisäksi leijona-äidistä sen äitihoroskooppi.

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Purewow.com, Ganeshaspeaks.com, Instyle.com, Allure.com

X