Horoskooppi: Kaksoset 21.5.–20.6.

Kaksoset ovat nopeita ajattelijoita ja tehokkaita kommunikoijia, jotka tuovat usein seikkailun ja dynaamisuuden tunteen suhteisiin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kaksonen on älyllisesti lahjakas. Hänellä on analyyttinen ja looginen ajattelutapa. Hän pitää politiikasta ja rakastaakin keskustella laajan ystäväjoukkonsa kanssa komplekseista aiheista.

Kaksoset ovat nopeita ajattelijoita ja tehokkaita kommunikoijia, jotka tuovat usein seikkailun ja dynaamisuuden tunteen suhteisiin.
Teksti:
Seura

Kaksonen on syntynyt kesän alussa, pitkän pimeän talven viimein ollessa ohi, luonnon vihertäessä, kukkien kukkiessa, lintujen laulaessa ja kesälomien ollessa jo aivan nurkan takana. Luonnon kukkiessa parhaimmillaan, ihasteltavaa riittää, joka symboloi myös kaksosten kukkivaa ja uteliasta persoonaa. Tarun mukaan horoskooppimerkiltään kaksoset innostuvat niin monista asioista, että hänen piti kloonata itsensä, kaksosiksi, jotta hän ehtisi keskittyä kaikkiin intohimoihinsa.

Kaksosten hallitseva elementti on ilma, joka näkyy vaikeutena kiintyä asioihin, ihmisiin, harrastuksiin projekteihin tai paikkoihin. Kaksoset liikkuvat sulavasti projektista ja harrastuksesta toiseen ja he voivat vaivattomasti tavata uusia tuttavuuksia ja tutustua ihmisiin mahtavien sosiaalisten taitojensa vuoksi. Kaksosten syntyminen kevään ja kesän vaihteessa tekee heistä myös hyviä sopetumaan liikkeeseen ja muutokseen.

Kaksoset ovat kolmas syntymäkartan huone. Merkki on saanut nimensä kaksosten tähdistöstä, joka 2 000 vuotta sitten sattui liki­pitäen yhteen tämän merkin kanssa. Sen hallitseva planeetta on kommunikaation planeetta Merkurius, joka näkyy kaksosten puheen pulppuamisessa.

Kaksoset – tällainen on horoskooppimerkin temperamentti:

Kaksosten vahvuudet: sopeutuva, ulospäinsuuntautunut, älykäs, viihdyttävä, utelias, sosiaalisesti taitava

Kaksosten heikkoudet: vaikeus tehdä päätöksiä, impulsiivisuus, epätäsmällisyys ja vaikeus sitoutua aikatauluihin

Kaksosten kiinnostuksen kohteet: Kirjallisuus – erityisesti dekkarit ja mysteerit, sudokut ja ristikot, politiikka ja väittely, matkustelu

Kaksosten inhokit: Monotonisuus ja arki kuten kotityöt, paikallaan pällistely ja vanhan toistaminen

Kaksoset – luonne korostaa seurallisuutta:

Kaksosissa syntyneet ovat erittäin aktiivisia, seurallisia, iloisia ja älykkäitä.

Kaksos-ihminen keskittyy älyyn, ajatuksiin ja tosiasioihin ennemmin kuin tunteisiin. Hän on hyvin puhelias, joskus ärsyyntymiseen asti ja sosiaalinen kalenteri on lähes aina ihan täynnä menoa. Ihmiset viihtyvät kakosten kanssa heidän viihdyttävän iloisen ja sosiaalisesti taitavan persoonallisuutensa vuoksi, ja hän onkin toivottu vieras esimerkiksi juhlissa. Koulussa ja työpaikoilla kaksonen on yleensä kaikkien kaveri.

Lisäksi kaksonen on älyllisesti lahjakas. Hänellä on analyyttinen ja looginen ajattelutapa. Hän pitää politiikasta ja rakastaakin keskustella laajan ystäväjoukkonsa kanssa komplekseista aiheista, jopa väitellen. Kaksoset voivat olla ammatiltaan esimerkiksi journalisteja, opettajia, insinöörejä, poliitikkoja tai yrittäjiä.

Yksitoikkoisuus kauhistuttaa kaksosia. Kiireen takia he voivat olla joskus ärtyisiä, mutta ajatus tylsyydestä johtaa emotionaaliseen epävakauteen, mikä usein vaikuttaa päätöksentekokykyynkin. Kun kaksoset yrittävät tyydyttää jatkuvan toiminnan ja uutuuden halunsa, he päätyvät lentämään tehtävästä toiseen. Se, mikä voi olla kiinnostavaa tänään, ei välttämättä kiinnosta huomenna ollenkaan.

Kaksosen vastamerkki on jousmies. Nämä merkit jakavat uteliaisuuden ja seikkailunhalun, jonka vuoksi he voivat vastakkaisuuksistaan huolimatta päätyä ystäviksi tai kumppaneiksi. Jousimies voi opettaa analyyttista kaksos-ihmistä nauttimaan uusista harrastuksista tai matkoista suorittamisen sijaan rennommin.

Kaksosten energian muoto on maskuliininen. Kaksoset osoittavat maskuliinista energiaa älykkyytensä ja logiikkansa kautta. He ovat nopeita ajattelijoita ja tehokkaita kommunikoijia, jotka tuovat usein seikkailun ja dynaamisuuden tunteen suhteisiin. Heidän keskittymisensä logiikkaan voi kuitenkin joskus tapahtua tunteiden käsittelyn kustannuksella.

Kaksoset ja rakkaus:

Kun kyse on siteen tai rakkaussuhteen solmimisesta jonkun kanssa, hän voi rakastua hyvin helposti, mutta pitkäaikaiseen suhteeseen pääseminen on jotain, johon hänen voi olla ilma-merkkinä vaikea sitoutua. Lyhyet suhteet, treffailu ja yhden illan kokeilut tuntuvat sen sijaan luonnollisilta, hauskoilta ja sopivilta valinnoilta.

Sitoutumiskammo, arjen inhoaminen ja päätöksenteon vaikeus saattavat olla suurimmat esteet hänen todellisen rakkautensa löytämisessä elämässä.

Kun rakkaus löytyy, kaksosen kanssa seurustelevan kannattaa muistaa, että tämän merkin rakkauden kieli on yhteiset aktiviteetit ja harrastukset. Netflixin ääreen sulautumisen sijaan muista ajoittain viedä kaksosrakkautesi vaikkapa pelaamaan sulkapalloa tai jopa lasersotaa! Jos itse olet kaksonen, muista parhaasi mukaan myös rentoutua rakkaasi kanssa sen sijaan, että olet jatkuvasti omissa menoissasi.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Kaksosten kanssa:

Kalat: Kaksoset antavat kaloille syvän kunnioituksen, jonka kalat ansaitsevat. Vastineeksi kalat saavat kaksoset tuntemaan itsensä todella nähdyiksi, kuin he olisivat kotona. Nämä kaksi todella yhdistyvät melkein solutasolla, ja se on välitön sielunkumppaniside. Kalat on myös ainoa merkki, joka voi muuttaa levottomat kaksoset sohvaperunaksi ja opettaa heidät rentoutumaan.

Vaaka: Kaksoset ja Vaaka ovat molemmat nörttejä ja rakastavat ”nörtteillä” yhdessä. Tämä on todellinen älyllinen ottelu, jossa kumpikin saa kaipaamaansa haastetta. Ensitreffit näiden kahden kanssa kestävät tuntikausia riippumatta siitä, juoruilevatko he yhteisestä tuttavuudesta tai keskustelevat kriittisestä teoriasta. Heiltä ei kirjaimellisesti lopu koskaan puhuttavat asiat.

Oinas: Oinas on hämmästyttävä cheerleader, joka saa aina Kaksoset näyttämään parhaan itsensä maailmalle. Vastineeksi Kaksoset ovat Oinasille muse, joka inspiroi monia oinaan parhaita ideoita. Yhdessä Kaksoset ja Oinas ovat pelottomia ja voimakas menestyspariskunta.

Lue myös: Horoskooppi: Oinas 21.3.–19.4.

Kaksosnainen rakastaa matkustelua

Kaksosnainen on äärimmäisen monipuolinen, leikkisä, mielenkiintoinen ja älykäs olento, joka herättää iloisen sosiaalisella persoonallaan monien huomion. Kuka tahansa ei kuitenkaan kelpaa kaksosnaiselle, hän tarvitsee itsensä tasolla olevan älykkään keskustelukumppanin, joka uskaltaa myös haastaa häntä väittelyssä.

Ilmamerkkinä kaksosnainen rakastaa matkustelua ja hänellä voi olla tämän vuoksi mielenkiintoisia tarinoita matkoista ja projekteistaan. Hän voi olla puheliasta sorttia, ja viihtyykin sellaisten ystävien ja ihastusten seurassa, jotka vastaavat samalla pulputtavalla energialla takaisin.

Kaksosmies on mukautuva vitsiniekka

Kaksosmiehet ovat uskomattoman hauskoja vitsiniekkoja. Kaksosmies on leikkisä, nokkela ja utelias persoona, jolla on aina vaikuttavia ja omaperäisiä treffi-ideoita tai hauskoja aktiviteettejä kaveriporukalle. Hän on helposti mukautuva ja lähtee milloin tahansa kokeilemaan esimerkiksi uusia urheilulajeja.

Koska kaksosihmiset kyllästyvät helposti tuttuun ja turvalliseen, kaksosmiehet saattavat ainakin jossain vaiheessa elämässä olla jonkinnäköisiä pelimiehiä, naurattaen ja viihdyttäen useampiakin upeita daameja samaan aikaan. Seurustelun aloittaminen voi olla vaikeaa.

Kaksosmies nauttii yhteisistä seikkailuista, ja eräs mahdollinen tapa voittaa hänen sydämensä voi olla yhdessä urheilu tai matkustaminen.

Kaksoslapsi on porukan ilopilleri

Kaksplus.fi:n lapsihoroshoopin mukaan kaksoslapsi on porukan suosittu ilopilleri.  Kaksoset ovat hyviä käsistään ja tykkäävät näpertää esimerkiksi tekstiili- ja puutöissä. He ovat myös taitavia matkijoita ja kiinnostuneita näyttelemisestä.

Lapsihoroskoopin mukaan kaksoslapset ovat voivat olla ylivilkkaita ja heidän on vaikea tehdä päätöksiä. Kaksoset ovat loistavia tekemään monta asiaa yhtä aikaa, mutta kyllästyvät myös nopeasti, jolloin projektit jäävät kesken. Lue lisäksi kaksosten äitihoroskooppi kaksplus.fi:stä!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Astrotalk.com, Cosmopolitan.com, Allure.com, Times of India, indianastrology.com

X