Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Erityisesti yhtä merkkiä pidetään menestyjien horoskooppina. Toista taas uskomattoman lojaalina kumppanina.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Oman kiinalaisen horoskooppimerkin saa selville syntymävuoden mukaan.

Erityisesti yhtä merkkiä pidetään menestyjien horoskooppina. Toista taas uskomattoman lojaalina kumppanina.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seuran toimitus
Kuvat:
iStock

Länsimaissa horoskooppimerkki määräytyy syntymäkuukauden mukaan eläinradan 12 tähtimerkistä. Kiinalainen horoskooppi sisältää myös 12 horoskooppimerkkiä, mutta eläinmerkit määräytyvät syntymävuoden mukaan.

Kiinalaiset eläinmerkit ovat härkä, tiikeri, jänis, lohikäärme, käärme, hevonen, lammas, apina, kukko, sika, koira ja rotta. Jokaisella eläinmerkillä on oma vuotensa vuorotellen, eli aina kerran 12. vuodessa.

Lohikäärmeen vuosi 2024

Vuosi 2024 on Kiinassa lohikäärmeen vuosi, eli silloin syntyvät lapset ovat horoskoopiltaan lohikäärmeitä.

Alkuvuonna syntyneiden kannattaa kuitenkin olla tarkkana horoskooppimerkkinsä etsinnässä, sillä Kiinassa vuosi kiinalaisen kuukalenterin mukaan. Kiinalainen uusivuosi voi sijoittua tammikuun loppupuolesta helmikuun alkuun. Vuosi 2024 alkaa Kiinassa 10. helmikuuta.

Koonnut: Seuran toimitus

Kiinalainen uusivuosi selviää myös laskurista

Mistä tiedän, milloin Kiinalainen uusivuosi vaihtui minun syntymävuotenani? Tammi- tai helmikuussa syntynyttä suosittelemme tarkistamaan horoskooppimerkkinsä Kiinalainenuusivuosi.fi laskurista, joka ottaa huomioon uudenvuoden vaihteen korrektin ajankohdan kiinalaisessa kuukalenterissa.

Kiinalainen eläinmerkki – Pitääkö horoskooppimerkin luonteenkuvaus paikkansa?

Jokaisella eläinmerkillä on omat tyypilliset luonteenpiirteensä. He käyttäytyvät eri tavalla rakkauselämässä ja töissä, pukeutuvat ja solmivat ystävyyssuhteita eri tavalla. Saatat jopa yllättyä kuinka paikkansapitäviä nämä kuvaukset ovat!

Rotta on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Rotan vahvuus on riskien karttaminen. © iStock

Rotta on nopea, kekseliäs, monipuolinen ja kiltti

Syntymävuodet: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Kiinan astrologiassa rotan vuosina syntyneet ihmiset ovat luonteeltaan hyvin käyttäytyviä ja heillä on hauskoja ja omalaatuisia persoonallisuuden piirteitä. He tihkuvat mieletöntä energiaa, jonka muutkin huomaavat. Rottapersoonallisuuksilla on myös taipumus huokua mysteerisyyttä ja pitää yksityisasiansa salaisuuksina samalla kun he tarkkailevat muita. Rotat yrittävät olla muille mieliksi.

Rakkauselämä: Sydänasioissa rotat ovat lempeitä, rehellisiä ja intuitiivisia. He ovat innokkaita ja osaavia kumppaneita. Suhteessa oleminen heidän kanssaan ei ole koskaan tylsää. Paras kumppani rotalle on lohikäärme.

Vahvuudet: Riskien karttaminen ja tunnollisuus työssä johtavat Rottien menestykseen,

Heikkoudet: Rotta voi olla arka ja epäluuloinen. He ovat tästä syystä taipuvaisia ​​lyhytnäköisyyteen.

Onnennumerot rotalle: 2 ja 3

Härkä on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Härän vahvuus horoskooppimerkkinä on periksiantamattomuus. © iStock

Härkä on ahkera, luotettava, vahva ja määrätietoinen

Syntymävuodet: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Härän vuosina syntyneet ihmiset ovat ahkeria ja vahvan vastuuntuntoisia. Vaikka he eivät yleensä ole tunnettuja karismaattisuudestaan, heitä rakastetaan kyvystään pysyä vahvempana, luotettavana ja stabiilina osapuolena työssä ja rakkauselämässä. Härkä voi myös olla itsepäinen ja näyttäytyä lempeästä persoonallisuudestaan huolimatta ylimielisenä tai liian temperamenttisena.

Rakkauselämä: Härillä on intohimoinen sydän ja romanttisesti rikas mielenmaisema. He ovat hoivaavia ja vankkumattomia, vaikka voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he tuntevat olevansa valmiiksi näyttämään hellän puolensa. Paras kumppani härälle on käärme.

Vahvuudet: Härät eivät luovuta helposti.

Heikkoudet: Härkien itsepäiset luonteet ovat usein piilossa, kunnes joku rikkoo heidän rajansa. Tämä voi yllättää muut ihmiset negatiivisesti.

Onnennumerot 2 ja 7

Tiikeri on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Tiikerit ovat luonteeltaan karismaattisia ja innostuneita. © iStock

Tiikeri on rohkea, itsevarma ja kilpailukykyinen mutta arvaamaton

 Syntymävuodet: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tiikeripersoonallisuus on raivokkaan itsenäinen, itsevarma ja rohkea. Tiikerit ovat luonteeltaan karismaattisia ja innostuneita. He ovat rohkeita ja aktiivisia ihmisiä, jotka rakastavat seikkailua elämässä. Tiikereillä on myös vahva oikeudentunto pienestä pitäen ja he ottavat aktiivisesti kantaa sen puolesta, mikä on heidän mielestään oikein.

Rakkauselämä: Tiikerit ovat loistavia kumppaneita, mutta voivat toisinaan osoittautua päällekäyvältä tuntuvan innokkaiksi suhteissaan. Kovasta vaikutelmastaan huolimatta luonteeltaan intohimoisilla tiikereillä on korkeat toiveet romanssille. Heidän kumppaninsa ei välttämättä tiedä, kuinka sovittaa itsensä näihin satumaisiin odotuksiin. Paras kumppani tiikerille on hevonen.

Vahvuudet: Tiikerit sanovat aina rohkeasti mielipiteensä ilman alentumista.

Heikkoudet: Tiikerit voivat olla rakastuneina dominoiva eivätkä siksi pysty löytämään romanttista tyydytystä ennen kuin he oppivat tekemään kompromisseja.

Onnennumerot: 2 ja 7

Jänis on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Jänikselle tyypillisiä luonteenpiirteitä ovat varovaisuus ja konfliktien välttely. © iStock

Jänis on hiljainen, tyylikäs, kiltti ja vastuullinen

Syntymävuodet: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Jänikset ovat tyylikkäitä, mielikuvituksellisia ja kohteliaita muita – jopa vihollisiaan – kohtaan, koska he vihaavat kaikenlaisia ​​konflikteja. He rakastavat rentoa elämäntapaa ja välttävät stressaamista viimeiseen asti. Jänikset voivat olla toisinaan säikkyjä ja varovaisia ja haasteita kohdatessa heillä on taipumus paeta todellisuutta. Keskeinen oppitunti jänikselle onkin, kuinka hallita tunteitaan, jotta ne eivät estä kukoistamista uralla ja rakkaudessa.

Rakkauselämä: Sydänasioissa jänikset ovat epäluuloisia toisen osapuolen tunteiden aitoudesta. Kun he sitten todella rakastuvat ja uskaltavat luottaa ensimmäisen kerran, he oppivat pois puolustuskannalta ja olemaan rehellisiä. Paras kumppani jänikselle on luonteeltaan hellä vuohi.

Vahvuudet: jänikset ovat analyyttisiä, loistavia tiedon ja taidon kerääjiä, jotka ovat hyvä löytämään ratkaisuja pattitilanteissa.

Onnennumerot: 0 ja 2

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

Lohikäärme on itsevarma, älykäs ja innostunut

Syntymävuodet: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Lohikäärmeet ovat upeita, mutta hyväntahtoisina hallitsijoita, jotka ovat itsevarmoja, anteliaita, idealistisia ja kunnianhimoisia. Kiinalaisessa kulttuurissa nämä myyttiset olennot kuuluvat omaan luokkaansa, ja niitä pidetään yltäkylläisyyden ja pitkäikäisyyden antajina, kuin horoskooppien miljonääreinä. Lohikäärmeet toisinaan temperamenttisia ja impulsiivisia.

Rakkauselämä: Lohikäärmeisiin rakastutaan ja ihastutaan paljon, mutta niiden on vaikeaa vastata kiintymykseen. Heidän huomionsa herättämiseksi ihmisen on oltava erityisen kaunis, lahjakas tai varakas. Lohikäärme voi päätyä yksinäiseksi ellei se opi olemaan vaatimatta niin paljon kumppaneiltaan.

Vahvuudet: Lohikäärmeissä on lahjakuutta, muutosvoimaa ja johtaja-ainesta.

Heikkoudet: Lohikäärmeet voivat olla itsepäisiä ja ylimielisiä, pahimmassa tapauksessa aivan totaalisia törppöjä.

Onnennumerot: 6,8

Käärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Rakkauselämässä käärmeet ovat herkkiä ja intohimoisia. © iStock

Käärme on arvoituksellinen, älykäs ja luova

Syntymävuodet: 1953, 1985, 1977, 1989, 2001, 2013

Käärmeet ovat herkkiä, tehokkaita ja mukautuvia, positiivisia persoonallisuuksia – usein myös huomattavan älykkäitä. He ovat yleensä ystävällisiä ja vaikutelma on rauhallinen, mutta oikean hetken sattuessa energinen ja intohimoisuudella säväyttävä. Heistä mielenkiintoisia tekee laaja harrastusten ja osaamisten kirjo. Käärmeet ovat usein taiteellisia ja ulospäinsuuntautuneita, mikä saa muut inspiroitumaan heidän ulosannistaan.

Rakkauselämä: Käärmeet ovat intohimoisia ja herkkiä rakkaudessa. Heistä saa uskollisen avioliittokumppanin, vaikka käärmeet kohtaavat yleensä monia kiusauksia. Paras kumppani käärmeelle on luonteeltaan looginen ja stabiili kukko, jossa vastakohta viehättää.

Vahvuudet: Käärmeet ovat tavoitteellisia, ja heillä on runsaasti innokkuutta ja inspiraatiota.

Heikkoudet: Käärmeet voivat vältellä tunteitaan, mikä voi toisinaan ilmetä kylmyytenä tai itsekkyytenä.

Onnenumerot: 1,8

Hevonen on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Hevonen horoskooppimerkkinä voi tarkoittaa, että sinussa on johtajapotentiaalia © iStock

Hevonen on eloisa, aktiivinen ja energinen

Syntymävuodet: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Sosiaalisesti hevonen on ulospäinsuuntautunut ja miellyttävä persoona. Hän puhuu yhtä nopeasti kuin ajattelee, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen. Hevoset eivät ujostele esitellä kykyjään. He ovat johtajia, jotka harvoin hyväksyvät tappion, joten he voivat motivoida itsensä saavuttamaan tavoitteensa kaikessa tekemisessään.

Rakkauselämä: Hevoset ovat energisiä, eloisia ja anteliaita, joten heihin ihastutaan helposti. Heidän nopeasti kuumeneva luonteensa tarkoittaa, että he viihtyvät kumppanien seurassa, jotka ovat rennompia. Toisaalta yksi parhaista mahdollisista kumppaneista hevoselle on myös luonteeltaan kunnianhimoinen tiikeri. Merkit voivat tukea toisiaan tavoitteissaan ja urallaan.

Vahvuudet: Ihmiset pitävät yleensä hevosista heidän sosiaalisten taitojensa ​​ja avoimuutensa ​​ansiosta.

Heikkoudet: Hevosilla on taipumus luovuttaa puolivälissä, kun heidän nopea innostuksensa loppuu. He eivät pelkää epäonnistumista, mutta he voivat kyllästyä helposti, mikä koskee esimerkiksi työtä ja rakkautta.

Onnennumerot: 1 ja 6

Vuohi on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Vuohea pidetään luonteeltaan erityisen ystävällisenä horoskooppimerkkinä. © iStock

Vuohi on rauhallinen, lempeä ja sympaattinen

Syntymävuodet: 1955, 1967,1979, 1991, 2003, 2015

Vuohet ovat hellävaraisimpia ja lempeimpiä horoskooppimerkkejä, jotka tunnetaan rehellisestä, ystävällisestä ja empaattisesta luonteestaan. He ovat epäitsekkäitä ja valmiita lainaamaan vaikka viimeisen penninsä lähimmille ystävilleen hädän tullen. Sosiaalisesti vuohista tulee pehmeä ja tyylikäs energia, ja ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi vuohien ympärillä.

Rakkauselämä: Vuohet pysyvät lempeänä rakastuneena, vaikka heillä on taipumus menettää itsensä parisuhteessa olemalla liian tottelevaisia puolisolle. On todennäköisempää, että vuohista tulee altavastaajia kuin dominoivia parisuhteessa.

Vahvuudet: Vuohi-ihmiset yhdistävät luovuuden suureen tutkimusinnostukseen, mikä tekee heistä ihanteellisen innovaattorin mille tahansa alalle.

Heikkoudet: Vuohet voivat olla herkkäuskoisia ja tulla painostetuksi johonkin luontoaan vastaan, usein perheen ja ystävien toimesta.

Onnennumerot: 2,7

Apina on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Apina on kadehdittavan älykäs horoskooppimerkki. © iStock

Apina on terävä, älykäs ja utelias

Syntymävuodet: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Apinat ovat todella sosiaalisia – he masentuvat, jos he joutuvat viettämään aikaa yksin liian pitkän aikaa. He ovat hyvin luovia ja keksivät mitä innovatiivisimpia ideoita, ja heidän menestyksensä voi saada monet kateellisiksi tai katkeraksi. Heidän luovuutensa poikii toisinaan arvaamattomuudeksi, joten et koskaan tiedä mitä odottaa tämän eläinmerkin kanssa.

Rakkauselämä: Apinavuosina syntyneet voivat vaikuttaa pinnallisilta ja ulkonäkökeskeisiltä, mutta todellisuudessa he kaipaavat syvää ja maata järisyttävää rakkautta. Paras kumppani apinalle on luonteeltaan seikkailullinen rotta.

Vahvuudet: Apina on yksi lahjakkaimmista horoskoopeista, jolla on niin terävä mieli, ettei melkein mikään merkki vedä sille vertoja.

Heikkoudet: Apinoiden älykkyys on tehnyt heistä samalla myös kärsimättömiä ja tällä merkillä saattaa palaa pinna asioiden suhteen, jotka vaativat paljon vaivaa.

Onnennumerot: 2 ja 3

Kukko on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Kukot ovat erityisen ahkeria. © iStock

Kukko on tarkkaavainen, ahkera ja urhea

Syntymävuodet: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Kukot ovat monimutkaisia ​​ihmisiä, jotka näyttävät vahvoilta, mutta syvällä sisimmässään tarvitsevat vahvistusta rakkailta. Kukot ovat tehokkaita ja kykeneviä niin helpoissa kuin vaikeissa tilanteissa ja siksi hätätilanteissa monet kääntyvätkin kukon puoleen. Täsmällisyytensä ja kunnianhimonsa ansiosta kukko voi nousta johtotehtäviin ja häntä pidetään luotettavana.

Rakkauselämä: Kukot ovat yhtä aktiivisia ja kunnianhimoisia rakkaudessa kuin urallaankin. He työskentelevät kovasti onnellisuuden eteen parisuhteessa, mutta heidän on muistettava, että todellisen rakkaus tulee suoraan sydämmestä. Paras kumppani kukolle on myös uraorientoitunut härkä.

Vahvuudet: Kukot ovat itsevarmuutensa vuoksi usein myös tyylikkäitä ja tekevät ulkonäöllään hyvän vaikutuksen.

Heikkoudet: Toisinaan kukon kunnianhimo voi jäädä vain kerskumisen tasolle, jolloin hän puhuu suuria mutta ei koskaan toimi.

Onnennumerot: 2,6

Koira on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Ne joiden horoskooppimerkki on koita, ovat todennäköisesti erittäin lojaaleja läheisiilleen ja ystävilleen. © iStock

Koira on ihastuttava, rehellinen ja varovainen

Syntymävuodet: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Koirat ovat ystävällisiä, hauskanpitoa rakastavia ja kiivaasti uskollisia ystävilleen ja perheelleen ylläpitäen näitä suhteita koko eliniän vilpittömästi. He ovat myös myötätuntoisia, viattomia ja romanttisia sieluja, joilla on vahva intuitio. Koirilla on vahva sosiaalinen vastuuntunto ja näille omistautuneille sieluille tunteilla on enemmän painoarvoa kuin rationaalisuutta.

Rakkauselämä: Koirat ovat hyväksyviä ja uskollisia rakkaudessaan ja valitsevat villin romanssin sijaan aloittaa ystävinä ja rakentaa vähitellen ajan koetteleman rakkauden.

Vahvuudet: Koirat ovat uskollisia ystävilleen ja perheelle, ja saavat usein lojaaliutta takaisin.

Heikkoudet: Koska tunteilla on tärkeä rooli heidän elämässään, koirat voivat usein kokea emotionaalista turbulenssia, jolloin he voivat toimia mielivaltaisesti.

Onnennumerot: 3, 9

Sika on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Sika on luonteeltaan kiltti ja hyväuskoinen. © iStock

Sika on myötätuntoinen, antelias, ahkera

Syntymävuodet: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Kiinalaisten horoskooppien mukaan siat ovat rauhallisia ja iloisia, ja niillä on kyky puhua ja toimia tahdikkaasti. He ovat epätavallisen viattomia ja optimistisia, mikä saa heidät näyttämään enkelimäisiltä, mikä saa muut heltymään. Heillä on paljon ystäviä näiden kilttien luonteenpiirteiden vuoksi.

Rakkauselämässä: Siat etsivät mielellään tyytyväisyyttä ja nautintoa elämässä, mikä pätee myös heidän rakkauselämäänsä. Ihmissuhteissa siat arvostavat rentoutta sekä fyysisyyttä ja kumppanikseen he kaipaavat toista lempeäluontoista merkkiä kuten jänistä.

Vahvuudet: Sika yrittää aina parhaansa ja säilyttää kiltin ja hyvän luonteensa hankalissakin elämäntilanteissa.

Heikkoudet: Siat voivat olla liian lempeitä itselleen ja suojella egoaan toimimattomuudellaan.

Onnennumerot: 4,9

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Kiinalainen horoskooppi ennustaa vuoden 2024 tapahtumia eläinmerkillesi

Vuosi 2024 on kiinalaisessa kalenterissa lohikäärmeen vuosi. Lohikäärme on yksi toivotuimmista horoskooppimerkeistä, ja sitä pidetään kuin ”horoskooppimerkkien miljonäärinä.” Lohikäärmeen vuosi lupaa onnea lähes kaikille merkeille, ja tuleva vuosi palkitsee etenkin uralla ja vaurauden kerryttämisessä heitä, jotka ovat ahkeria ja sinnikkäitä.

Kun olet selvittänyt oman eläinmerkkisi, katso toki tulevan vuoden ennusteesikin!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lähteet: https://chinesenewyear.net/ , www.chinahighlights.com , kiinalainenuusivuosi.fi

X