Horoskooppi: Rapu 21.6.–22.7.

Rapu on tunteellinen ja herkkä, mutta myös rakastava, hellä ja muiden tunteille empaattinen hahmo. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Rapu on erittäin tunteellinen vesimerkki, joka kaipaa yksinkertaisten asioiden äärelle ja on parhaimmillaan rakkaiden ihmisten läheisyydessä.

Rapu on tunteellinen ja herkkä, mutta myös rakastava, hellä ja muiden tunteille empaattinen hahmo. Lue horoskooppimerkin luonneanalyysi!
Teksti:
Seura

Rapu on keskikesän lapsi. Kukkien, lämmön, kesäöiden, loman ja etenkin juhlien aikaan mahtuu valtava kirjo tunteita ja syvälle painautuvia muistoja, ja ravun aika kuvastaakin myös merkin tunteiden tuskaa, niiden värikästä skaalaa ja syvällisyyttä. Ravun hallitseva merkki on vesi, joten hän onkin niin tunteellisesti kuin haaveissaankin ”syvällä.”

Rapu on tähtimerkeistä neljäs ja sen hallitseva taivaankappale on kuu, joka heijastaa aurinkoa silloin kun muutoin on pimeää. Rapu on erittäin tunteellinen ja herkkä, mutta myös rakastava, hellä ja muiden tunteille empaattinen hahmo, joka sopii hoivaaviin rooleihin. Rapu on usein niin tunteidensa ajama, että hän jää kiinni tunteistaan haluamaankin.

Ravun temperamentti

Ravun vahvuudet: Lojaalius, välittävyys, hyvä intuitio, empaattisuus ja hyvät tunnetaidot, syvällisyys

Ravun heikkoudet: yliherkkyys, mielialojen vaihtelut, pitkävihaisuus

Ravun kiinnostuksenkohteet: Kirjoittaminen, koti ja sisustus, uiminen, meditointi, leipominen ja ruoanlaitto, romantiikka

Ravun inhokit: Väittelyt tai riitatilanteen, arjen rutiinit, kritiikki tai negatiivinen palaute

Horoskooppimerkin energia, tunne-elämä ja ammatit

Rapu on vesimerkki, joka elää orgaaniseen aistillisuudesta, tunteista ja elämän yksinkertaisista nautinnoista, erityisesti ruoasta ja perheestä. Nämä ominaisuudet johtuvat rapua hallitsevasta taivaankappaleesta, kuusta, joka tunnetaan paitsi vetovoimastaan myös kyvystään ohjata tunteitamme ja intuitiota, turvallisuuden tunnetta ja vaistoja. Ravut on astrologisesti johdettu kanavoimaan voimakkaat tunteensa toisista välittämiseen ja ilmaisemaan ainutlaatuista ymmärrystä ihmisen tilasta ja sydämestä.

Ravun sisältä löytyvät kaikki tunteiden skaalat, jotka vaihtuvat yhtä radikaalisti ja nopeasti kuin myrsky sateenkaareksi. Rapu on syvällinen olento, joka samaan aikaan rakastaa elämää kaikkine yksityiskohtineen, ja samaan aikaan kokee suurta olemisen tuskaa, jos hän ei ole itselleen ominaisessa paikassa.

Rapua rakastetaan ja vihataan hänen tunteellisuudestaan. Oikeassa ympäristössä hän voi olla ilon täyttämä empaatikko, joka säteilee aurigonvaloa ympärilleen, mutta vääränlaisten ihmisten seurassa hän voi olla sisäänpäinkääntynyt, äärimmäisen ahdistunut ja negatiivinen.

Rapu kaipaa veteen, ja ravut ovatkin usein henkilöitä, jotka viihtyvät esimerkiksi mökillä tai veneilemässä luonnon helmassa, yksinkertaisten asioiden äärellä, jossa heidän tunteensa eivät voi kuormittaa heitä liikaa.

Ravut voivat olla ammatiltaan esimerkiksi opettajia, hoitajia, lastenhoitajia, psykologeja tai muita ammattilaisia, jossa heidän tunnetaitonsa ja empatiansa kanavoituvat muiden auttamiseen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Rapu ja rakkaus – Kiltti ja empaattinen mutta myös mustasukkainen

Koska ravut ovat äärimmäisen tunteellisia olentoja, he myös ihastuvat ja rakastuvat helposti. Kiltteyden, empaattisuuden ja tunteiden värittämän persoonallisuuden takia ihmiset kiinnostuvat ravusta, mutta tunteiden väripaletin tummemmat sävyt voivat olla joillekin liikaa. Koska rapua suojaa kova kuori, voi mennä pitkään ennen kuin hän uskaltaa näyttää todellisen itsensä mielitylleen.

Rapu kukoistaa parisuhteessa. Hän on ymmärtäväinen, todella romanttinen ja lojaali kumppani, joka tekee kaikkensa voidakseen olla mielittynsä kanssa mahdollisimman pitkään. Toisaalta koska rapu kokee asiat niin syvästi, hänen on vaikeaa ymmärtää sellaisia merkkejä, jotka toimivat ajattelemattomasti, ja suhteet saattavat sisältää väärinkäsityksiä ja laiminlyödyksi tulemisen tunteita ravun osalta.

Rapu on mustasukkainen ja voi yliajatella pikkuasioita. Hän tarvitsee ainakin suhteen aluksi paljon huomiota, varmistelua ja rakkaudenosoituksia säilyttääkseen rauhallisen mielen.

Sinkkuna rapu ei yleensä viihdy pitkään, ja ravut ovatkin usein niin sanottuja ”sarjaseurustelijoita”, sillä he löytävät nopeasti uuden henkilön, johon he kiintyvät, ja joiden luokse he voivat rakentaa uuden turvapaikan. Ongelmaksi voi tosin tulla se, ettei kovia kokenut rapu osaa päästää pihdeillään irti vanhoista rakkauksistaan tarpeeksi ajoissa.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Ravun kanssa:

Oinas: Kun nämä kaksi päämerkkiä yhdistyvät, he molemmat ryhtyvät välittömästi toimiin suhteen kehittämiseksi. Nopeasti kiihtyvällä pariskunnalla on rikkaita keskusteluja, ja heidän suhteensa ei koskaan pääse käymään tylsäksi.

Härkä: Vakaa ja luotettava härkä on mahtava pari tunteelliselle ravulle. Nämä kaksi rakentavat yhdessä ihanan kodin, ja eivät luovuta toistensa suhteen koskaan. Tämä side kestää ikuisesti, kunhan kumpikin uskaltaa avata itsensä.

Leijona: Rohkea ja peloton leijona tekee hitaasti lämpenevään rapuun vaikutuksen ja herättää hänen sisäisen seikkailunhalunsa. Hellä ja rakastava rapu puolestaan parantaa ulospäin kovaa esittävän leijonan sielun, joka on aina kaivannut ravun kaltaista kilttiä ja hoivaavaa ihmistä rakastajakseen.

Rapunainen & luonne – Huolehtija haluaa lomailla rannalla

Rapu on vesimerkki, niin kuin virtaava joki. Vaikka ravut rakastavat kotia, he myös liikkuvat aina, matkustavat eri paikoissa ja ihmisissä.

He ovat luontaisia hoitajia, mikä selittää, miksi heidän täytyy varata aikaa lepoon niin usein. Rapunaisen unentarve voi vaikuttaa ulkopuoliselle kummalliselta. Kun annat hänen nukkua rauhassa, sängystä herää lopulta enkeli, mutta jos herätys soi aikaisin aamulla…

Rapunaiset ovat huolehtijoita ja on tärkeää, että he pitävät ympärillään ihmisiä, jotka ymmärtävät keskustella heidän kanssaan heidän huolistaan.

Rapunainen kaipaa veteen, jossa on kirjaimellisesti ravun koti. Hänen sydämensä voi voittaa keräilemällä hänelle kauniita kiviä tai simpukoita rannalta, tai vielä parempi, viemällä hänet saaristoon tai rantalomalle!

Rapumies & luonne – Romanttinen rakastaja eikä pelimies

Rapumies on keskivertomiestä paljon herkempi ja kosketuksissa tunteidensa kanssa. He saattavat viehättää syvällisillä pohdinnoillaan ja runoilullaan, mutta myös olla luotaantyöntäviä kovaa maailmantuskaa kokiessaan. Koska miesten herkkyys on useissa paikoissa edelleen tabu, voi rapumies kokea helposti häpeää omasta tunteellisuudestaan ja ajatella olevansa liian erilainen kuin muut. Tämä voi johtaa alakuloisuuteen ja vastoinkäymisiin.

Parisuhteessa rapumies on äärimmäisen romanttinen, ja rakastaa viettää mahdollisimman paljon aikaa rakkaansa kanssa. Joku voi pitää tätä liian takertuvaisena, mutta oikeiden merkkien kanssa, tämä voi olla täydellinen match, kuten esimerkiksi toisen ravun tai härän.

Rapumies ei ole yleensä pelimies tai erityisen sitoutumiskammoinen. Hän haluaa turvallisen ympäristön ja pitkän suhteen, jossa tunteilla rauhassa. Rapumiehen sydämen voi voittaa olemalla hyvä kuuntelija, ja käymällä treffeillä, jotka ovat oivallisia syävllisille keskusteluille. Lähtekää siis kynttiläpiknikille tai roadtripille!

Rapulapsi & luonne – Pidetty ja lojaali ystävä

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan rapulapsi on huomaavainen, luova ja herkkäsieluinen. Hän luo kiinteän siteen huoltajaansa.

Kiltti, rakastava ja myötätuntoinen rapulapsi auttaa vanhempiaan parhaansa mukaan. Samaan aikaan hän on myös jokseenkin ailahtelevainen ja itkuherkkä, ja kaipaa runsaasti vanhempiensa huomiota.

Lapsihoroskoopin mukaan rapulapsi solmii helposti uusia ystävyyssuhteita silloin, kun hän on oikealla tuulella. Hän on erittäin pidetty ja lojaali ystävä. Lue lisäksi Kaksplus.fi:n ravun äitihoroskooppi.

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Today.com, Instyle.com, Cosmopolitan.fi, Allure.com

X