Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan marraskuun 2021 aikana on odotettavissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan marraskuun 2021 aikana on odotettavissa.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on marraskuu 2021 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Sinulla on halua ja kykyä panostaa ihmissuhteisiin. Väärinymmärrykset on nyt mahdollista oikaista ja suhteita solmia ja syventää entisestään. Uteliaisuutesi ja rohkeutesi ajavat sinua etsimään uusia mielenkiinnon kohteita elämääsi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Sinun on ehkä vaikea tarttua hetkeen, sillä mielesi askaroi menneissä tapahtumissa. Jos jokin kaivelee ja se on selvitettävissä, asia kannattaa hoitaa nyt. Ihmissuhteissasi on lämpöä. Kiinnitä huomiota siihen, mihin rahasi menevät.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Jakson alkupuoli saattaa kiristää pinnaasi. Viivästyksiä, väärinkäsityksiä tai muuta harmia voi ilmetä niin raha-asioissa, töissä kuin ihmissuhteissakin. Pidä pääsi kylmänä ja kielesi kurissa. Loppujakso palkitsee ruhtinaallisesti.

Rapu (22.6.–22.7.)

Älä haikaile menneitä, sillä se vie ajatuksiasi ja energiaasi niiltä loistavilta tilaisuuksilta, joita nykyisyys tarjoaa. Varsinkin seuraelämä on nyt antoisaa. Mikäli tunnet vetoa johonkuhun, se kannattaa ilmaista hänelle suoraan.

Leijona (23.7.–23.8.)

Olet vahvasti elossa, tasapainoinen ja luottavainen, mikä luo hyvän pohjan jonkin uuden etsimiselle tai aloittamiselle. Ihmissuhteesi kukoistavat, sillä osaat ja maltat nyt kuunnella aidosti muita. Jonkinlainen läpimurto odottaa.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Pinnan alla muhii, mikä voi näkyä levottomuutena tai mielialojen vaihteluna. Nyt ei ole aika tehdä isoja päätöksiä vaan antaa niiden kypsyä rauhassa. Yritä rentoutua ja kerätä voimia, niin olet hyvässä iskussa, kun alkaa tapahtua.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso suosii päätöksiä, joten jos olet kaivannut suunnanmuutosta, nyt on hyvä hetki lähteä liikkeelle. Pidä katseesi tavoitteessa äläkä anna muiden mielipiteiden tai pienten epäonnistumisten horjuttaa päätöstäsi, niin hyvä tulee.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Päätöksenteko tuottaa vaikeuksia, sillä kaipaat varmuutta asioihin, joihin sitä ei ole saatavilla. On hyvä pidättäytyä tekemästä mitään hätiköityä, sillä menestystä on luvassa vain hankkeille, joihin panostat täydestä sydämestäsi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Elämäsi on myllerryksessä, mutta muutokset vievät sinua oikeaan suuntaan. Osaksesi osuu myös yllättäviä onnenpotkuja, ja kynnyskysymys onkin, kuinka paljon hyvää olet valmis sallimaan itsellesi. Nyt ei ole oikea hetki kitsastella.

Kauris (22.12.–20.1.)

Luvassa on tasaista menoa. Langat pysyvät tiukasti käsissäsi, ja osaat ratkaista eteen tulevat pulmat järkevästi ja tehokkaasti. Ei elämä silti pelkkää suorittamista ole. Sensuelli puolesi ja rakkauselämäsi huokuvat iloa ja lämpöä.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Pysyttelet sivummalla, ja kunnianhimosi loistaa poissaolollaan. Seurassasi viihdytään, koska et yritä päteä etkä esitä mitään. Pieni potku takalistoon voisi kuitenkin tehdä sinulle terää. Turha vaatimattomuus ei kaunista eikä vie mihinkään.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet nyt liiankin herkkä muiden mielipiteille. Hyvistä neuvoista kannattaa toki ottaa onkeensa, mutta varo asettamasta toisten mielipiteitä automaattisesti omiesi edelle. Sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija. Luota vaistoosi.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 11/21.

X