Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2021 aikana on odotettavissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2021 aikana on odotettavissa.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on syyskuu 2021 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Tuttavapiiriisi ilmaantuu uusia ihmisiä. Odotuksesi heidän suhteensa saattavat olla hieman ylimitoitettuja, mikä voi johtaa pettymyksiin. Älä silti tee liian hätäisiä johtopäätöksiä vaan anna tilanteille ja suhteille aikaa kehittyä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Sinun on hyvä olla jämäkkä itsellesi merkityksellisissä kysymyksissä. Pidä rohkeasti puolesi, jos joku vähättelee asioita, joita pidät tärkeinä. Älä suotta pelkää konflikteja: kun osaat perustella kantasi ja pysyt maltillisena, olet vahvoilla.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Olet menossa eteenpäin, vaikka itsestäsi ei ehkä siltä tunnukaan. Eteesi tulee nyt monenlaista kiemuraa tai pulmaa, mutta kun jatkat sitkeästi eteenpäin ja etsit vaihtoehtoisia tapoja toimia, opit hurjasti uutta. Romantiikka kukkii.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Rapu (22.6.–22.7.)

Luottamus on nyt kaiken A ja O. Voit tehdä nopeitakin päätöksiä, kun se on kunnossa. Jos perhesuhteissa esiintyy eripuraa, kompromissit ovat oiva työkalu. Tuoreissa ihmissuhteissa sen sijaan ei kannata pyrkiä miellyttämään liikaa.

Leijona (23.7.–23.8.)

Vaikka oletkin itsevarma, se ei tee sinusta kaikkien alojen asiantuntijaa. Joskus voit olla sokea jopa omille asioillesi, joten jos läheisesi toistuvasti huomauttelevat toimistasi, ole avoin sekä kritiikille että muiden neuvoille.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Olet emotionaalisesti hieman herkillä ja altis tekemään kärpäsistä härkäsiä. Moiset turhat tunnekuohut verottavat turhaan energiaasi, joten pyri sovinnollisuuteen äläkä automaattisesti ajattele toisten haluavan loukata tunteitasi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vedät huomiota puoleesi magneetin tavoin, mikä voi herättää mustasukkaisuutta kumppanissasi. Sinkuilla piisaa valinnan varaa, mutta halua sitoutumiseen ei välttämättä yhtä helposti löydykään. Hyödynnä luovuuttasi arjen ongelmissa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kiinnitä huomiosi puutteiden sijaan siihen, mikä on hyvää ja sujuu mutkattomasti. Muista myös kiittää kanssaihmisiäsi aina tilaisuuden tullen. Näin käynnistät positiivisuuden kehän, joka poikii paljon hyvää sekä sinulle että muille.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jokin kotiin tai perheeseen liittyvä ongelma vaatii huomiotasi. Paneudu siihen kunnolla, niin löydät hyvän ratkaisun ja voit keskittyä mielekkäämpiin asioihin. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Luvassa onkin kiintoisia kohtaamisia.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet varma ja tehokas puurtaja, mutta nyt voisit hellittää hieman ja katsoa, miten asiat kehittyvät ilman jatkuvaa panostustasi. Se auttaa sinua hahmottamaan, mihin aikasi ja energiasi kuluvat. Saatat myös huomata, haluaisitko kenties muuttaa jotakin.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Edessäsi on varsin onnekas jakso, joten älä pidä kynttilääsi vakan alla vaan anna sen loistaa ja näytä, mistä sinut on tehty. Jos uusi hanke tai harrastus vetää puoleensa, anna sille mahdollisuus. Ihmissuhteissa on luvassa yllätys.

Kalat (19.2.–20.3.)

Mikäli sinulla on ollut eripuraa jonkun kanssa, nyt on hyvä hetki hieroa sovintoa. Voi myös olla, että joku etäiseksi käynyt henkilö palaa elämääsi. Kotiin liittyvät asiat aiheuttavat päänvaivaa. Pyydä rohkeasti apua tarvitessasi.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 9/21.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X