Horoskooppi vuodelle 2016: Näin käy rakkaudessa ja raha-asioissa

Vesimiehelle viettelyä, rapu tienaa rahaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vesimiehelle viettelyä, rapu tienaa rahaa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

OINAS (21.3.–19.4.)

Itseluottamuksesi pysyy korkealla koko vuoden ajan. Heti helmikuusta saat lisäboostia tekemisiisi, ja uusi yhdistyy helposti vanhaan. Tarkkanäköisyydestä on hyötyä.

Rakkaus: Varmimmin saat rakkautta heti tammikuussa, jolloin suhteesi lujittuu. Pääset eroon turhasta lapsellisuudesta. Itsenäisyyden tarpeesi ei häviä mihinkään, ja liian kiinteä suhde hajoaa helposti palasiksi. Älä yritä omistaa!

Raha: Alkuvuonna on paljon pohdittavaa raha-asioissa, mikä voi liittyä kumppanin rahankäyttöön. Vai patistaako kumppanisi yhteiseen hankintaan? Ehkä joudut miettimään toisten taloutta myös töissä. Keväällä nautit omistuksistasi ja se näkyy rahanmenossa.

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Rauhalliset hetket ovat mennyttä heti vuodenvaihteen jälkeen, ja toiset vaativat huomiotasi. Alat työstää yhteistyöhanketta kaksin käsin. Myös vastakkainasettelut värittävät elämääsi.

Rakkaus: Rakkauden kipinät alkavat syttyä tammikuun lopulla, ja silloin tunteet saavat virtaa matkalla tai hohdokkaassa tilaisuudessa. Vietät ihania hetkiä näissä merkeissä myös helmikuussa, ja toukokuussa hohkaat lämpöä.

Raha: Pitkään mielessä ollut hankinta toteutuu todennäköisesti tammikuun alkupuoliskolla. Se voi viedä rahat mennessään, eikä muille puuhille riitä ylenpalttisesti tuohta. Olet lahjakas rahan keräämisessä, mikä onnistuu viimeistään toukokuussa.

KAKSOSET (21.5.–20.6.)

Vuotesi alkaa työntäyteisenä, ja joudut ottamaan työtunteja kiinni. Arkiset puuhat jäävät vähemmälle vasta maaliskuussa, jolloin tartut yhteiseen harrastukseen.

Rakkaus: Tunnekokemukset ovat intensiivisiä 24.1. saakka, jolloin tasoitut ja alat arvostaa rauhallisuutta – kunnes tunteet taas leimahtavat helmikuun lopulla. Silloin seikkailu lämmittää sydäntä, ja koet yhden vuoden parhaimmista jaksoista.

Raha: Hoidat hyvin talouttasi vuoden alkukuukausina ja olet realistinen rahankäytön suhteen. Paineita muutokseen on kuitenkin olemassa. Se voi olla kumppanisi, joka availee kukkaron nyörejä. Maaliskuussa puutut jonkun rahankäyttöön.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Huomaat, että muutoksen virta vie yhä mukanaan. Opi vastoinkäymisistä, niin kasvat ihmisenä ja löydät oman ainutlaatuisen tehtäväsi. Henkisten aiheiden vetovoima on kasvussa ja voit huomata, että kulissit sortuvat.

Rakkaus: Sinulla menee paljon aikaa perheen, kodin ja läheisten kanssa, ja parisuhderakkaus voi kukoistaa vasta helmikuun lopulta alkaen. Silloin suhteesi laatu paranee puhumalla. Yksi vuoden kiihkeimpiä aikoja on huhtikuussa.

Raha: Sinun kannattaa miettiä enemmän elämäsi perusarvoja kuin mammonaa. Raha seuraa aitoja kiinnostuksenkohteita, tai sitten tyydyt vähempään. Toukokuussa on paras jakso sijoittaa.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Aloitat vuoden vahvasti ja väkevästi. Olet valmis uusiin haasteisiin, jotka etenevät parhaiten tammi-helmikuussa. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada tukea ryhmältä tai kehittää verkostojasi. Näe metsä puilta, siitä on hyötyä menestyksesi kannalta!

Rakkaus: Mikäli maltat panostaa rakkauteen, huomaat, että se viihtyy patojen ääressä ainakin alkuvuonna. Helmi-maaliskuun ristiriitaisten tunnetilojen jälkeen löydät toukokuussa intohimoa oikein olan takaa.

Raha: Uusia haasteita on tullut ja siksi haluat laatia säästösuunnitelman. Kykenet järjestämään taloutesi aivan uudelle tolalle, mikä näkyy kokonaisuudessaan vasta myöhemmin.

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Et voi enää ottaa asioita niin kevyesti kuin viime vuosina. Vastuuta tulee elämääsi tuutin täydeltä, ja siihen on sopeuduttava. Jokin osa elämääsi kaipasi uusia perustuksia, ja nyt niitä pystytetään. Saat aseman, jonka olet ansainnut pitkän ahertamisen myötä.

Rakkaus: Rakkauselämässä otetaan uusi askel vuoden alussa, ja huomaat, että todellisuus on toinen. Onko se hyvä vai huono, riippuu edeltävästä tilanteesta. Joka tapauksessa et ainakaan halua roikkua epämääräisessä suhteessa.

Raha: Raha valuu sormiesi välistä ellet ole tarkkana. Ilmassa on epärealistisia odotuksia, jotka voivat johtaa hukkainvestointiin. Tarkista kotisi rakenteet.

KALAT (19.2. – 20.3.)

Vietät paljon aikaa haaveillen, mutta sinulla on myös uskomaton kyky tehdä haaveistasi totta. Taide, musiikki, henkisyys ja auttaminen vyöryvät elämääsi kuin hyökyaalto. Kovuudella ja itsekkyydellä on rumat seuraukset.

Rakkaus: Näet rakkauden suurempana asiana ja olet valmis hyväksymään erilaisen elämäntavan. Tempoilua kuitenkin riittää, ja välillä isket jarruja päälle. Jos tapaat uuden ihmisen, idealisoit hänet ja näet totuuden vasta myöhemmin.

Raha: Näe, miten voit tehdä rahalla jotain hyvää, se on parasta mitä vuosi antaa rahan suhteen. Materian haaliminen ei tyydytä

VESIMIES (20.1.–18.2.)

Planeetat eivät erityisesti töki sinua suuntaan eikä toiseen, joten melko rauhallisia aikoja on luvassa. Saat parannuksia aikaan siellä sun täällä, ehkä hankala työtoveri lähtee pois tieltäsi. Piristä mieltäsi uudella jännittävällä opiskelulla.

Rakkaus: Alkuvuonna pyrit niin määrätietoisesti eteenpäin, että meinaat unohtaa hellyyden ja romantiikan. Asiat korjaantuvat helmikuun lopulla, jolloin nautit viettelevistä tunteista. Touko-kesäkuu on myös erinomainen, vaikka ärtymyskin on herkässä.

Raha: On todennäköistä, että onni osuu kohdallesi, ja raha-asia järjestyy kuin itsestään. Investointi osoittautuu tuottavaksi ja huomaat sen ehkä vasta myöhemmin.

KAURIS (22.12. – 19.1.)

Kaipaat enemmän hiljentymistä ja rauhoittumista ja sytytät mieluusti kynttilät palamaan. Henkinen harrastus voi tehdä tuloaan, ja saat siitä ohjenuoran. Monenlaisia kohottavia kokemuksia on luvassa, ja matkailun tai ulkomaiden tärkeys korostuu.

Rakkaus: Paras aika rakkaudelle alkaa tammikuun lopulla. Se ei tosin merkitse sitä, että nysväisit rakkaasi kanssa kahdestaan. Romanttisia tunnelmia on myös maaliskuussa ja toukokuussa, jolloin sinua hemmotellaan aistinautinnolla.

Raha: Pohdit raha-asioita helmi-maaliskuussa ja löydät niihin yllättävän ratkaisun. Vaistosi kuitenkin sanoo, että olet menossa oikeaan suuntaan.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Planeetat tuovat paljon tapahtumia, ja suuri elämänmuutos ja jopa unelman toteutuminen on mahdollinen. Rakenteet ja puitteet muuttuvat joka tapauksessa, mutta varo, ettet nojaa pilvilinnojen varaan.

Rakkaus: Velvollisuus sekoittuu tunteisiin vuoden alussa, ja perhe-elämä vie voiton parisuhteesta. Tammi-helmikuun vaihteessa saat kuitenkin elää tunteitasi vapaammin ja antamisen ja ottamisen välillä on tasapaino.

Raha: Luoksesi voi yhtä hyvin tulla rahaa kuin päinvastoin. Tämän ajan suuret suunnitelmat nielevät rahaa enemmän kuin uskotkaan.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Aloitat vuoden melkoisella tempolla. Todennäköisesti uhoat tai harrastat hikisiä lajeja, tai ympäröit itsesi miehisellä energialla. Harkitse suursiivousta ja heitä turhat tavarat pois.

Rakkaus: Tunne-elämäsi on kiihkeää melkein koko tammikuun ajan. Rakkaus ja riita sekoittuvat toisiinsa. Seuraava voimakas jakso on helmi-maaliskuun vaihteessa, jolloin on setvittävä tunteita ja ymmärrettävä erilaisuutta.

Raha: Raha-asioissa on vaikeaselkoisia seikkoja, ja sinun on oltava varovainen materiaalisten hankintojen suhteen. Pidä varasi ja katsasta, että rakenteet ovat kunnossa, jos vaikkapa vaihdat asuntoa. Maaliskuussa on tulossa helpotus talouteen.

RAPU (21.6.–22.7.)

Muutosten paine kurittaa monia merkkisi edustajia, ja oletkin ehkä jo uudelleenarvioinut elämääsi monelta kantilta. Tasaisempia aikoja saa vielä odottaa. Aloitat vuoden suurella optimismilla, ja harrastuselämä viriää.

Rakkaus: Tunteet palavat vuoden alussa pienellä liekillä, ja osaat nauttia pienistä eleistä ja molemminpuolisesta avustamisesta. Laitat kunnolla tunteet peliin tammi-helmikuun vaihteessa, vaikka menisi syteen tai saveen.

Raha: Ajat eivät ole aina otollisia rahan keräämiselle sukanvarteen, sillä muutokset vievät sinua vaihteleviin suuntiin. Helmi-maaliskuun vaihteessa keksit keinon tienata rahaa.

X