Seuran horoskooppi 1.11–7.11. – Paljon onnea, Marja Packalén!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Marja Packalén viettää 75-vuotissyntymäpäiväänsä 2. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Marja ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Marja Packalén viettää 75-vuotissyntymäpäiväänsä 2. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näytelijä Marja Packalén!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Intuitiosi on nyt tavallistakin tarkempi ja auttaa sinua luovimaan päätösten ja valintojen keskellä, joita onkin nyt tehtävä tavallista useammin ja ripeämmin. Raha-asioiden suhteen joudut ehkä kiristämään hieman vyötä, mutta tilanne on väliaikainen. Säästäväisyys tässä ja nyt kannattaa ja tulee palkituksi myöhemmin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso on intensiivinen, ja nyt tekemäsi valinnat ja päätökset voivat vaikuttaa elämääsi pitkään. Olet dynaaminen ja rohkea käänteissäsi. Sinusta huokuu itsevarmuutta, joka tekee sinut erittäin kiinnostavaksi ja puoleensavetäväksi muiden silmissä. Varaa aikaa hankkeiltasi myös seuraelämälle ja rentoutumiselle.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa 2023 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Elämäsi on hyvin vilkasta ja tarjoaa lukuisia ilon ja innostuksen aiheita. Sinua ei lisääntyvä pimeys lannista, pikemminkin saatat löytää itsestäsi uusia voimavaroja. Olet nyt myös tavallista sensuellimpi, ja vakiintuneiden rakkauselämä on antoisaa. Sinkut puolestaan voivat nyt heittäytyä kuuman romanssin pyörteisiin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Harmoniaa ja tasapainoa kannattaa nyt tavoitella tietoisesti kaikilla elämän osa-alueilla. Olet vaihtelunhaluinen ja spontaani, mutta nyt asioiden suunnittelu kannattaa. Kiinnitä huomio­ta myös tapaasi käyttää rahaa. Laadi budjetti, joka mahdollistaa jonkin sinulle tärkeän haaveen toteuttamisen tulevaisuudessa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Rakkauselämässäsi on hehkua ja muissakin ihmissuhteissasi lämpöä ja vastavuoroisuutta. Lähelläsi viihdytään, ja jakso suosiikin seuraelämää ja monenlaisia yhteistyön muotoja. Kaipaat nautintojen lisäksi myös tunnetta siitä, että teet jotain merkityksellistä. Saatatkin innostua esimerkiksi hyväntekeväisyydestä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Oinas (21.3.–19.4.)

Jokin aiemmin aloittamasi hanke saattaa nyt ottaa jättiloikan eteenpäin tai pääset muuten nauttimaan kylvämiesi siementen tuottamaa satoa. Sinulla on hurjasti energiaa. On hyvä ­kohdistaa se johonkin mielekkääseen ­teke­miseen, sillä muuten se saattaa johtaa impul­siiviseen käytökseen tai koetella ihmis­suhteitasi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet nyt melko kärsimätön ja saatat kohdistaa kohtuuttomia odotuksia kanssaihmisiisi. Sinusta voi tuntua, että pyrkimyksiäsi ei tueta tai tunteitasi huomioida. Ota itse enemmän vastuuta tyytyväisyydestäsi. Mielialasi kohenee, kun teet asioita, joista pidät, tai teet jotain toisten hyväksi ja ilahduttamiseksi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet hyvässä vedossa ja aloitteellinen monel­lakin elämäsi osa-alueella. Jos ihmissuhteissa on ollut kitkaa, ojennat ensimmäisenä sovinnon käden, tai jos vyötärölle on kertynyt ylimääräistä, olet motivoitunut parantamaan elintapojasi. Romantiikkakin kukoistaa. Saatat rohkaistua lähestymään ihastuksesi kohdetta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Tunteet vellovat ja vievät helposti voiton järjestä. Saatat suurennella tapahtumia ja pahoittaa mielesi sellaisestakin, mitä ei mitenkään ole suunnattu sinua vastaan tai tarkoitettu loukkaavaksi. Pyri rauhoittumaan keskittymällä konkreettiseen puuhailuun ja pidä itsesi fyysisesti aktiivisena. Vaali ystävyyttä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Saatat nyt olla melko kärkäs mielipiteissäsi ja tuputtaa niitä muille silloinkin, kun niitä ei kysytä. Jakso altistaa erilaisille konflikteille ja sanaharkoille, joten teet viisaasti, jos vaalit tietoisesti harmoniaa ja olet valmis välillä joustamaankin. Teet isojakin hankintoja tai päätöksiä nopealla aikataululla.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinua hellitään nyt kiinnostavilla kohtaamisilla, onnenpotkuilla ja tilaisuuksilla, joissa pääset näyttämään kykyjäsi tai tuomaan ajatuksiasi esiin. Pallo tilanteissa on kuitenkin sinulla. Ole aktiivinen ja tartu hetkiin kaksin käsin. Saatat nyt löytää uuden ystävän tai rakkauden tai solmia hyvän sopimuksen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Nyt on hyvä hetki tarkistaa kurssiaan ja tehdä tarvittaessa korjausliike. Voit toisinaan olla liiankin myöntyväinen ja saatat omaksua tavoitteita, jotka eivät ole aidosti omiasi vaan jonkun toisen. Käytä aikaa sen pohtimiseen, elätkö omien arvojesi mukaista elämää vai et. Se on tärkeämpää kuin ehkä uskotkaan.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X