Seuran horoskooppi 1.2.-7.2. – Hyvää syntymäpäivää, Anna Puu!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anna Puu viettää 41-vuotissyntymäpäiväänsä 3. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea, Anna Puu ja muut merkkipäivää viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anna Puu viettää 41-vuotissyntymäpäiväänsä 3. helmikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, laulaja Anna Puustjärvi eli Anna Puu!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat nyt tuntea itsesi loppuun kalutuksi tai kuormittuneeksi. Vetäydy hyvällä omallatunnolla vaihteeksi omiin oloihisi ja anna itsellesi aikaa palautua ja ladata akkujasi. Jakson puolivälin jälkeen olet taas täynnä virtaa ja uusia suunnitelmia. Silloin muiden seura alkaa kiinnostaa romanttisessakin mielessä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulle saattaa tuottaa vaikeuksia tarttua uusiin asioihin. Ei hätää, voit hyvin mennä hetken virran mukana ja antaa muiden olla ohjaksissa, kunnes tarmosi palaa. Jokin ihmissuhde voi nyt näyttäytyä aivan uudessa valossa, mikä vaikuttaa valtasuhteisiin ja saattaa joko lähentää tai loitontaa teitä toisistanne.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet jonkin suuren ponnistuksen kynnyksellä. Ennen kuin heittäydyt sen kimppuun, on hyvä järjestää ympäröivät olosuhteet mahdollisimman otollisiksi. Urakoi keskeneräiset asiat loppuun ja huolehdi, että hoitamista vaativat käytännön asiat ovat kunnossa, niin voit omistautua projektillesi ilman häiriötekijöitä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet hyvin kunnianhimoinen ja haluat näyttää sekä itsellesi että muille, mihin sinusta on. On hyvä kokeilla silloin tällöin rajojaan, mutta liika innostus ja säntäily tuppaavat joskus kostautumaan. Tee pohjatyö kunnolla ja mieti, mikä on se perimmäinen motiivi, joka sinua ajaa. Pelkkä näyttämisen halu ei riitä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kaipaat vaihtelua ja jotain uutta elämääsi. Pysähdy hetkeksi miettimään, mitä elämäsi ­osa-aluetta halusi muuttua eniten koskee. ­Kaikkea ei kannata myllertää uusiksi vain ­vaihtelun toivossa. Mikäli maltat käyttää aikaa kunnolliseen suunnitteluun, mahdollisuutesi ­tehdä onnistuneita siirtoja kasvaa huomattavasti.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi helmikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Huomiosi kiinnittyy nyt hyvinvointiisi. Olet valmis ottamaan siitä aiempaa enemmän vastuuta ja tekemään isojakin muutoksia elintapoihisi. Maltti on kuitenkin valttia, ja pienetkin muutokset riittävät kääntämään tilanteen eduksesi. Olet muiden silmissä hyvin vetovoimainen, ja romantiikkaa on tarjolla runsaasti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Seuraelämäsi on nyt hyvin vireää, mutta saatat joutua kieltäytymään kutsuista aiempien sitoumuksiesi vuoksi. Etsi kultainen keskitie, sillä pelkkä puurtaminen laskee nopeasti mielialaasi. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee esiin. Se vaatii paneutumista mutta osoittautuu kannaltasi myönteiseksi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vaadit nyt paljon sekä itseltäsi että toisilta, mikä voi kiristää tunnelmaa. Haluat kehittyä ja oppia uutta, mikä on hyvä, mutta sinun on hyvä ymmärtää, että prosessi etenee, vaikka et jatkuvasti ponnistelisi aktiivisesti sen hyväksi. Sopiva määrä joutilaisuutta ja hauskanpitoa on omiaan ruokkimaan luovuuttasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso alkaa melkoisella rytinällä, ja voit kokea, että sinua revitään liian moneen suuntaan. Älä silti anna valtaa paniikkimielialalle, tee asiat yksi kerrallaan omassa tahdissasi. Asiat loksahtelevat kyllä kohdalleen, ja jakson loppupuoli jättää tilaa ja mahdollisuuksia monenlaiselle hauskanpidolle ja rentoutumiselle.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso asettaa odottamattomia haasteita, ja joudut kenties nyt arviomaan tarkemmin voimiesi riittävyyttä. Älä epäröi pyytää apua ja tukea muilta silloin, kun aikasi tai taitosi eivät riitä. Ulkopuolisen näkemys saattaa auttaa sinua näkemään, mitä voisit tehdä toisin, ja keksimään aiempaa parempia tapoja toimia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tieto on valtaa, ja haluat pysyä tilanteen tasalla. Pidä langat omissa käsissäsi varsinkin itsellesi todella tärkeissä asioissa, sillä muiden on nyt vaikeaa seurata aivoituksiasi ja noudattaa toiveitasi, vaikka tahtoa löytyisikin. Rahaan liittyviä kysymyksiä voi nousta esiin. Realismi päihittää yltiöoptimismin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin isompi hanke tai hankinta siintää tulevaisuudessa, mutta tämä jakso on vielä valmistautumisen aikaa. Nyt kannattaakin perehtyä budjettiin tai rahoituksen ­järjestämiseen ja muihin käytännön asioihin. Luovuus ja mieli­kuvitus eivät ehkä lennä, mutta kaukonäköisyytesi ja järkevyytesi pääsevät oikeuksiinsa.

 

X