Seuran horoskooppi 1.6-7.6. – Hyvää syntymäpäivää, Elina Knihtilä!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Elina Knihtilä viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 6. kesäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Elina Knihtilä syntyi 6. kesäkuuta vuonna 1971. Onnea Elina ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Elina Knihtilä viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 6. kesäkuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Elina Knihtilä!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Laajenna ympyröitäsi, katsanto­kantojasi tai tuttavapiiriäsi, sillä kaipaat elämääsi uusia tuulia. Älä silti ahda aikatauluasi liian täyteen, sillä sopiva määrä joutilaisuutta voi niin ikään toimia toivomallasi tavalla. Jokin kohtaaminen voi myös nyt avata silmäsi ja antaa sinulle uutta pontta ja ajateltavaa.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Hyödyt nyt tarkasta suunnittelusta, rutiineista ja aikarajoista. Ne pitävät sinut kurssissa häiriötekijöistä ja yllätyksistä huolimatta. Joku saattaa nyt koetella hermojasi kyseenalaistamalla pyrkimystesi, motiiviesi tai resurssiesi riittävyyden. Älä anna hänen sanojensa lannistaa. Tiedät, mitä olet tekemässä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinua kiinnostaa nyt kaikki salaperäinen. Haluat raaputtaa pintaa selvittääksesi, mistä asioissa on todella kyse. Sama pätee ihmissuhteisiin. Tunnet erityistä vetoa henkilöihin, joissa on jotain ristiriitaa tai pidättyvyyttä. Ilmassa on myös romantiikkaa ja ihastumisia. Joku saattaa hurmata sinulta jalat alta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tavanomaiset ratkaisut eivät nyt tepsi tuttuihin pulmiin, joten joudut ottamaan luovuutesi hyötykäyttöön. Aivojesi haastaminen ja asioiden tekeminen uudella tavalla poikii puolestaan yhä uusia ajatuksia ja ideoita ja parhaimmillaan jonkin oivalluksen, josta on hyötyä laajemminkin. Tuottelias ja hauska jakso.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi kesäkuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Suotuisat tuulet siivittävät sinua etenkin kaikissa hankkeissa ja harrasteissa, joissa saat käyttää monipuolisesti potentiaaliasi. Jos suinkin mahdollista, omista runsaasti aikaa itsesi kehittämiselle ja sellaisten asioiden kanssa puuhastelulle, jotka tunnet omiksesi. Sen pohjalta voi nyt syntyä jotakin uutta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Turvallisuus on sinulle nyt ykkösprioriteetti, ja käytät paljon aikaa ja vaivaa sen varmistamiseen, ettei se ole uhattuna. Saatat nyt innostua kunnostamaan tai remontoimaan tältä pohjalta kotiasi tai paneutumaan aiempaa tarkemmin talousasioidesi hoitoon. Viihdyt parhaiten pienessä piirissä ja perheen parissa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet nyt tavallista hoksaavaisempi ja näet helposti ihmisten perimmäiset motiivit. Toisaalta olet ehkä liiankin kärkäs tuomaan mielipiteesi julki ja saatat nyt vahingossa tulla möläyttäneeksi asioita, joita ei kannattaisi sanoa ääneen. Sen seurauksena voi syntyä jännitteitä, valtataistelua tai ilmiriitoja.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on nyt taipumusta tehdä heräteostoksia tai käyttää muuten varojasi tavallista holtittomammin. Tutki sisintäsi ja pohdi, yritätkö ehkä lääkitä tylsyyttä tai jotain muuta tarvetta. Jokin mielekäs projekti tai aidosti hyödyllinen tai pitkään toivomasi hankinta olisi huomattavasti parempi kohde rahoillesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet elementissäsi saadessasi toimia oman mielesi mukaan ja spontaanisti. Se ei silti tee sinusta itsekästä – päinvastoin, teet mielelläsi asioita muiden hyväksi. Sinussa on nyt aivan erityinen lataus, ja charmisi vetää muita vastustamattomasti puoleensa. Inspiroit muitakin elämään itsensä näköistä elämää.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla on vahva halu olla avuksi ja hyödyksi, ja jonkinlainen hyväntekeväisyyden muoto voisi nyt antaa sinulle kaipaamaasi merkityksellisyyden tunnetta. Sen ohessa on kuitenkin tärkeää, ettet unohda ja laiminlyö omasta hyvinvoinnistasi huolehtimista. Etsi tasapainoa terveen itsekkyyden ja uhrautumisen välillä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakson painopiste on nyt yhteistyössä ja yhteisöissä. Yksin et yllä samaan kuin silloin, jos uskallat ottaa apua ja ideoita vastaan muilta. Vastaavasti saat paljon irti siitä, että voit tarjota tukeasi heille. Parisuhde ja ystävyyssuhteet syvenevät, sillä ymmärrät niiden arvon ja osoitat sen avoimesti sanoin ja teoin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet luovassa ja kekseliäässä vireessä ja suhtaudut rennosti asioihin, jotka otat yleensä vakavasti. Ehkäpä juuri siksi asiat sujuvatkin nyt tavallista helpommin. Jokin ongelma, jonka kanssa olet painiskellut, ratkeaa kuin itsestään. Kepeää flirttiä on ilmassa, ja joku hurmaava yksilö saattaa sekoittaa pääsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X