Seuran horoskooppi 13.12–19.12. – Paljon onnea, näyttelijä Jari Salmi!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jari Salmi viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 17. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Jari Salmi ja muut merkkipäiväänsä viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jari Salmi viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 17. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Jari Salmi!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulla on paljon meneillään, mutta onnistut pysymään tilanteen tasalla, sillä olet tavallista käytännöllisempi ja järjestelmällisempi. Lemmenasioissa sen sijaan järki voi lentää ikkunasta, ja olet altis pikku seikkailulle. Sinkuilla on kissan päivät, mutta vakiintuneet voivat päätyä kipakkaankin sananvaihtoon.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jos ohjelmassasi on matkoja, varaudu suunnitelmien tai aikataulujen muutoksiin. Joku voi nyt yrittää manipuloida sinua tai vääristellä asioita. Luota vaistoosi päättäessäsi, keitä päästät lähipiiriisi ja ketkä haluat pitää loitommalla. Olet taitava hieromaan kauppoja, ja rakkaudessa puhaltavat lämpimät tuulet.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa 2023 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Suunnitelmasi voivat mutkitella ja etenemisesi takkuilla, mutta ei pidä luovuttaa tai antautua epätoivolle. Joustava asenne ja huumori auttavat harmituksen yli, ja voit lohduttautua sillä, että haasteet ovat ohimeneviä. Antaudu seuraelämälle ja muulle mukavalle tekemiselle. Ilmaise lämpimät tunteesi avoimesti.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet hövelillä tuulella, ja haluat hemmotella niin itseäsi kuin rakkaitasikin. Myös jokin matka voi olla näköpiirissä, tai ainakin mielesi vaeltaa kohti aivan uusia tavoitteita. Saatat innostua jo laatimaan kunnianhimoisia suunnitelmia ja aikatauluja tulevalle vuodelle. Mielialasi on korkealla ja usko itseesi luja.

Oinas (21.3.–19.4.)

Eteesi voi tulla yllättäviä pulmia, joissa järkiratkaisuille ei ole sijaa. Käytä sen sijaan luovuuttasi ja uskalla ajatella totutusta poikkeavia tapoja toimia. Mitä joustavampi mieli, sitä nopeammin solmut aukeavat. Raha-asioissa on mukana enemmän kuin ripaus onnea. Saat ehkä tilaisuuden tienata ylimääräistä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet tavallista tehokkaampi ja järjestelmällisempi ja myös haka löytämään parhaat ­tarjoukset ostoksilla. Nyt kannattaakin järjestellä tulevaa juhlakautta, niin voit myöhemmin muiden hermoillessa ottaa rennosti. Ihmis­suhteissa on lupaavaa poreilua. Romanssi saattaa leimahtaa aivan yllättäen ja viedä mukanaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Saatat tuntea olosi voimattomaksi tai melankoliseksi. Älä vaadi itseltäsi liikoja vaan keskity keräämään voimia ja tee asioita, jotka tuottavat iloa. Kun sallit itsesi hyvällä omallatunnolla vetää hieman henkeä, huomaat tarmosi piankin palaavan korkojen kera. Jakson lopulla romanttiset aikeet ottavat vallan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Saatat kokea velvollisuuksien kasaantuvan aivan liikaa sinun niskaasi. Älä niele kaikkea mukisematta. Uskalla vaatia muitakin kantamaan kortensa kekoon. Jakson painopiste on kuitenkin ihmissuhteissa. Jos koet, että parisuhteesi junnaa paikallaan, nyt on oikein hyvä hetki puhaltaa hiillos taas komeaan roihuun.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakso tarjoaa sinulle tilaisuuksia onnistua niin talouden kuin romantiikankin saralla. Teet ehkä erityisen onnistuneet kaupat tai onnistut muuten venyttämään penniä joutumatta luopumaan elämän pikku nautinnoista. Kumppania toivovaa saattaa nyt onnistaa, ja jokin sydänsuru tai muu mieliharmi tulee lääkityksi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jokin työ tai asia elämässäsi tulee päätökseensä, ja on tilinteon hetki. Voit olla tyytyväinen aikaansaannoksiisi ja lähteä eteenpäin kevein mielin ja kantamuksin. Haluat kenties hetken hengähtää ja omistautua seuraelämälle ja hauskanpidolle. Vastuuntuntosi ei kuitenkaan katoa, autat mielelläsi tarpeen tullen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Asiat tuntuvat luistavan mainiosti omalla painollaan, mikä säästää aikaasi ja vaivojasi, joten voit nyt keskittyä hyvällä omallatunnolla johonkin, josta aivan erityisesti nautit. Olet hyvin valovoimainen ja hauskaa seuraa, joten lähelläsi viihdytään. Sekä ystävyyssuhteet että romanttiset kumppanuudet kukoistavat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on halua ja kykyä löytää haastavimmistakin tilanteista ja asioista valoisat puolet. Kekseliäisyytesi ja elämänilosi tarttuvat helposti muihinkin. Osaat rohkaista hienosti lannistumisen partaalla olevia ja tarjoat auliisti myös konkreettista apua, kun sitä tarvitaan. Luovuutesi ja älysi loistavat nyt kilpaa.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X