Seuran horoskooppi 15.11–21.11. – Paljon onnea, Saana Akiola!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tanssinopettaja Saana Akiola viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 17. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Saana ja muut merkkipäiväänsä viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tanssinopettaja Saana Akiola viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 17. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, tanssinopettaja Saana Akiola!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Elät aktiivista ja dynaamista jaksoa, joka avaa sinulle monia mahdollisuuksia ja saattaa tuoda nyt tiellesi uuden ihmissuhteenkin. Uusia alkuja on odotettavissa. Osa niistä voi olla omaa aikaansaannostasi, mutta osa tulee yllättävästä suunnasta tai odottamattomalla tavalla. Muutokset ovat luonteeltaan hyviä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Seuraelämä on antoisaa, ja sinkut saattavatkin nyt törmätä poikkeuksellisen viehättävään ja kiinnostavaan ihmiseen. Salamaromanssi voi yllättää, mutta vakituista kumppania kaipaavien ei olisi pahitteeksi malttaa tutustua ihastuksensa kohteeseen kaikessa rauhassa. Vakiintuneidenkin suhde piristyy ja kipinöi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kauris (22.12.–19.1.)

Nyt on oikea hetki panostaa hyvinvointiinsa. Huolehdi etenkin riittävästä levosta, sillä olet saattanut panna itsesi viime aikoina liian lujille. Raha-asiasi ovat tasapainossa, mutta isompien hankintojen kanssa kannattaa ehkä kuitenkin odottaa vielä hetki, sillä mielesi voi muuttua lyhyelläkin varoitusajalla.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet valikoiva sen suhteen, keitä päästät lähellesi, mutta nyt saatat huomata jonkin suhteen syvenevän ja kasvattavan merkitystään. Se on merkki siitä, että kyseisestä ihmisestä kannattaa pitää kiinni. Raha-asioissa säästäväisyys on arvossaan, sillä edessä voi olla jokin yllättävä asia, johon haluat panostaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Haluat panostaa läheisiin ihmissuhteisiisi, ja se tuottaakin tulosta. Lähelläsi viihdytään, ja saat nauttia myös itseesi kohdistuvista romanttisista eleistä ja huomionosoituksista. Jonkinlainen valinta tai isompi päätös on ajankohtainen. Voit luottaa intuitioosi ja kokemuksen tuomaan viisauteen sitä tehdessäsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Oinas (21.3.–19.4.)

Osaat nyt tuoda ajatuksesi ja toiveesi esiin kiinnostavasti ja täsmällisesti ja saat toiset innostumaan ehdotuksistasi ja tukemaan hankkeitasi. Ihmissuhteissasi on nyt lämpöä ja iloa. Viihdyt monenlaisissa kokoonpanoissa ja saatat löytää uuden sydänystävän vaikkapa harrastuksen parista. Rakkauttakin riittää.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet nyt tavallista avoimempi ja leikkisämpi ja suhtaudut vastaantuleviin ongelmiinkin huolettomasti ja luottavaisesti, mikä onkin aivan oikein. Seurassasi viihdytään, ja muut tekevät mielellään asioita ilahduttaakseen tai auttaakseen sinua. Seuraelämä on nyt antoisaa. Jos juhlia ei ole luvassa, pidä sellaiset itse.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ehdotuksesi ja ajatuksesi kohtaavat nyt ehkä vastustusta. Jakson alkupuoli on vain hieman takkuinen, mikä näkyy erityisesti kommunikoinnissa muiden kanssa. Anna ajan kulua ja esitä ideasi uudelleen, niin ne voivat saada aivan toisenlaisen vastaanoton. Jakson loppu on seuraelämän juhlaa, ja silloin karismasi puree.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ihmissuhteissasi on liikehdintää. Joku aiemmin etäisenä pitämäsi henkilö voi yllättäen tuntua läheiseltä, tai saatat huomata etääntyneesi jostakusta, joka ennen kuului hyvin tiiviisti elämääsi. Sinulta löytyy kuitenkin hyvää tahtoa ja ihmissuhdetaitoja selvittää hankalatkin asiat ilman riitelyä ja draamaa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Sinulla on nyt onnea hankkeissa, joissa olet mukana täydestä sydämestäsi. Sama pätee myös rakkauteen ja raha-asioihin. Kaikenlainen laskelmointi on sen sijaan tuomittu epäonnistumaan. Rehellisyys, avoimuus, itsensä likoon paneminen ja intohimo ovat varsinaisia taikakaluja, jotka siivittävät sinut menestykseen.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet yleensä tottunut olemaan se, joka on ajan tasalla ja keksii ratkaisun pulmaan kuin pulmaan. Nyt hyödyt kuitenkin siitä, jos suostut ottamaan neuvoja vastaan muilta. Opit uutta ja saat tuoreita näkökulmia. Rakkaudessa olet nostalgisella tuulella, eikä olisi ihme, vaikka huomaisit vanhan suolan janottavan.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso on harmoninen ja vakaa niin ihmissuhteiden kuin raha-asioidenkin suhteen. Eniten liikehdintää huomaatkin kenties tapahtuvan sisäisesti. Haluat kehittyä ja tulla paremmaksi versioksi itsestäsi. Olet valmis opettelemaan uusia taitoja tai hankkiutumaan eroon huonoista tottumuksista. Kuntokuuri voi innostaa.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X