Seuran horoskooppi 15.2-21.2. – Hyvää syntymäpäivää, Pertti Karppinen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pertti Karppinen viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 17. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea, Pertti ja muut merkkipäivää viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pertti Karppinen viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 17. helmikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, kilpasoutaja ja olympiavoittaja Pertti Karppinen!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet energinen ja utelias etkä epäröi tehdä muutoksia tai kokeilla uutta. Herätät nyt paljon ihastunutta kiinnostusta, mutta romantiikkaa enemmän sinua kiinnostavat omat hankkeesi, mieluiten sellaiset, joissa koet oivaltavasi jotain tai pääset kehittymään. Matkustelu tai muuttaminen voivat tulla ajankohtaisiksi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi helmikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso on sinulle aivan erityisen merkityksellinen. Koet voimiesi ja itsevarmuutesi lisääntyvän, mutta samalla myös intuitiosi vahvistuu. Jakson puoliväli tarjoaa jonkin voimakkaan oivalluksen tai inspiraationpuuskan, josta kannattaa pitää kiinni. Jollain elämäsi osa-alueella saat kokea varsinaisen tähtihetken.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mielesi on vireä ja tuottaa nyt runsaasti ideoita. Jakso suosii uusien asioiden ja taitojen omaksumista sekä omien ajatusten ja osaamisen välittämistä eteenpäin. Sinulla on sekä tarvetta että halua laajentaa ympyröitäsi ja päästä kokemaan uutta. Jokin matka – tai ainakin sen suunnittelu – voi olla paikallaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kanttiasi ja sitoutuneisuuttasi koetellaan, kun jokin suunnitelmasi tai hankkeesi kohtaa yllättäviä esteitä tai ottaa takapakkia. Älä anna periksi, sillä suuntasi on aivan oikea. Jakson edetessä keksit keinot päästä eteenpäin, ja optimismisi ja innostuksesi palaavat moninkertaisina. Vältä turhaa riskinottoa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso painottuu tekemistä enemmän tunteisiin ja ihmissuhteisiin. Vedät puoleesi uusia tuttavuuksia, ja joku heistä saattaa sytyttää sinussa innostuksen kipinän tai romanttista kiinnostusta. Itseilmaisusi on selkeää ja vakuuttavaa, joten jakso sopii mainiosti erilaisiin neuvotteluihin tai ideoiden edistämiseen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso on hieman kaksijakoinen. Toisaalta sinulla riittää ideoita ja intoa tulevaisuuden suhteen, mutta tässä hetkessä tekeminen ja keskittyminen voi takkuilla, mistä syystä asiat eivät edisty tai työt kasaantuvat. Vähennä tekemistesi määrää ja panosta sen sijaan laatuun. Tavoitat itsellesi sopivan rytmin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Väärinymmärrykset, väittelyt tai ideoittesi kyseenalaistaminen tuovat elämääsi stressiä. Ei auta, vaikka kuinka kokisit olevasi oikeassa, jos maaperä sanomallesi ei ole hedelmällinen. Yritä säilyttää huumori ja joustava asenne. Jakson lopulla asiat alkavat sujua kitkattomammin, ja jokin onnenkantamoinenkin odottaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Mikäli kohtaat nyt esteitä tai muita hankaluuksia, älä yritä puskea väkisin eteenpäin. Ota mieluummin askel taaksepäin. Se auttaa sinua hahmottamaan tilanteen paremmin ja tekemään tarvittavia muutoksia tai kompromisseja. Kärsivällisyys palkitaan, ja jakson lopulla huomaat oivaltaneesi jotain olennaista.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Diplomaattisuutesi pääsee oikeuksiinsa, sillä ympärilläsi riittää draamaa ja soviteltavaa. Itse onnistut kaiken keskellä säilyttämään rauhallisuutesi ja hyväntuulisuutesi, mikä saa muut hakeutumaan tasapainottavaan seuraasi. Älä ota liikaa muiden ongelmia ratkaistaviksesi vaan tee asioita, jotka antavat iloa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt erityisen tunteellinen ja myötäelät vahvasti läheistesi iloissa ja suruissa. Ihmissuhteissasi onkin runsaasti läheisyyttä ja lämpöä, mutta uusien tuttavuuksien kanssa on syytä riisua ruusunpunaiset lasit silmiltä ja varoa liikaa hyväuskoisuutta. Isojen päätösten suhteen kannattaa odottaa vielä tovi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet luova ja toimelias. Intosi tarttuu muihinkin, ja nautit saadessasi esitellä taitojasi ja ideoitasi. Sinulla tuntuu nyt lisäksi olevan matkassasi ylimääräinen annos tuuria, joten puolivillaisetkin viritelmät onnistuvat paremmin kuin hyvin. Jakson loppupuolella meno rauhoittuu, ja huomiosi kääntyy sisäänpäin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tärkeä päätös on edessä. Jakso sopii eri mahdollisuuksien puntarointiin, sillä olet nyt sekä poikkeuksellisen avoin että tavallistakin analyyttisempi. Saatatkin yllätykseksesi löytää hyviä puolia jostain aiemmin vieraalta tuntuneesta vaihtoehdosta. Mielipiteitäsi arvostetaan, joten älä emmi sanoa niitä ääneen.

X