Seuran horoskooppi 17.5.–23.5. – Hyvää syntymäpäivää, Lauri Markkanen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Koripalloilija Lauri Markkanen viettää 26-vuotissyntymäpäiväänsä 22. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Lauri ja muut merkkipäiviään viettävät! © Mv-phots

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Koripalloilija Lauri Markkanen viettää 26-vuotissyntymäpäiväänsä 22. toukokuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Lauri Markkanen!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulle koittaa nyt jonkinlainen totuuden hetki, jolloin kiinnostuksesi aitoutta ja sitoutuneisuutesi syvyyttä mitataan. Asiat ja ihmissuhteet, joita kohtaan tunnet todellista paloa, syvenevät entisestään, mutta sellaiset, joita olet jatkanut pelkästä velvollisuudesta tai tottumuksesta, voivat tulla tiensä päähän.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi toukokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet jonkin uuden vaiheen kynnyksellä, mikä voi nostaa sinussa pintaan levottomuutta, mutta todennäköisemmin vain jännittävää kihelmöintiä. Et ole tahdoton heittopussi vaan voit ja osaat ilmaista, mihin suuntaan haluat elämääsi tulevaisuudessa viedä. Ihmissuhteet tuovat paljon iloa, ja uusi tuttavuus piristää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saatat nyt saada jonkin tiedon tai päätöksen, jota olet odottanut. Joka tapauksessa korviisi kantautuu paljon hyödyllistä ja kiinnostavaa, sillä viestintä on nyt hyvin runsasta ja vireää. Sama pätee tosin myös juoruiluun, joten kuulemaansa kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Raha-asiasi ovat nosteessa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Leijona

(23.7.–22.8.)

Nyt sinun kannattaa olla aloitteellinen ja selkeä tavoitteissasi, sillä hankkeet, jotka polkaiset jakson aikana käyntiin, saavat vauhdikkaan lähdön. Vaikka hedelmät eivät ehkä suorastaan tipahtele syliisi, voit omilla toimillasi vaikuttaa paljon siihen, mihin suuntaan asiat kehittyvät. Onnetarkin puoltaa toimiasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat nyt innostua palavasti uusista hank­keista, ja jokin niistä voi osoittautua taloudellisestikin kannattavaksi. Sinun on joskus vaikea pyytää apua, mutta nyt kannattaa avata suunsa, sillä avun lisäksi voit saada itsellesi myös innokkaan ja hyödyllisen yhteistyökumppanin. Ystävyys­suhteet osoittavat arvonsa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ystävät ja seuraelämä ovat jakson suola. Ehkä voisit kutsua sopivan porukan koolle ja järjestää pikku pirskeet, sillä moni kaipaa elämäänsä ­pientä nostetta, ja vain harva osaa luoda yhtä kepeän ja henkevän tunnelman kuin sinä. Sinulla piisaa ideoita ja aikomuksia, vaikka toteutuksen kanssa on joskus vähän niin ja näin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhteesi ovat nyt suurennuslasin alla, ja ­ilmaiset tyytymättömyytesi herkästi, jos ­vähänkin aihetta ilmenee. Muista, että suhteet ovat vastavuoroisia, joten omalla toiminnallasi on myös merkitystä. Jakson loppupuolella tunnelma kevenee. Harrastukset ja muut ­vapaa-ajanviettotavat innostavat, ja kutsuja satelee.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Parannat nyt mielelläsi maailmaa. Sinussa on patoutunutta energiaa, joka voi purkautua vimmaisena tekemisenä tai erilaisista epäkohdista paasaamisena. Sauhuaminen toki auttaa purkamaan paineita, mutta jos onnistut valjastamaan energiasi harkitummin johonkin tiettyyn asiaan, voit saada aikaan suoranaisia ihmeitä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista sensuellimpi ja nautit erilaisista aistikkaista elämyksistä. Hemmottelet mielelläsi myös rakkaitasi ja osaat panna vaihteeksi hauskanpidon velvollisuuksien edelle. Nyt onkin hyvä hetki ladata akkuja, sillä jokin uusi hanke tai kiinnostuksen kohde tekee tuloaan ja vangitsee pian mielenkiintosi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ilmassa on levottomuutta, joka voi ilmetä väittelynhaluna tai valtataisteluna. Jos joku kyseenalaistaa mielipiteitäsi tai valintojasi, nouset herkästi takajaloillesi. Suhtaudu asioihin rennommin ja salli muille heidän mielipiteensä. Ne eivät ole hyökkäys sinua vastaan ja voivat johtaa antoisiin keskusteluihin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnet ehkä olosi ulkopuoliseksi ja pelkäät, että et pysy muiden menossa mukana. Se on vain hyvä, sillä ilmassa on jännitteitä, jotka puhkeavat helposti turhaksi riidaksi. Itse voit pysyä sivussa moisesta ja keskittyä asioihin, jotka antavat sinulle iloa tai vievät sinua eteenpäin. Itsenäinen ja silmiä avaava jakso.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinussa on rutkasti energiaa, mutta se on luonteeltaan tasapainoista, ja hallitset sen hyvin. Käytät sitä myös muiden eduksi rohkaisemalla­ heitä uskaltamaan enemmän tai ajamalla heikompien oikeuksia. Saat osaksesi romanttista kiinnostusta, ja jos olet itse ajatellut tehdä aloitteen, nyt on mainio hetki toimia.

X