Seuran horoskooppi 18.10–24.10. – Paljon onnea, Pekka Himanen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Filosofi Pekka Himanen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 19. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Pekka ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Filosofi Pekka Himanen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 19. lokakuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, filosofi Pekka Himanen!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elät nyt hyvin intensiivistä aikaa, mikä näkyy niin ihmissuhteissasi kuin ajattelussasi ja pyrkimyksissäsikin. Mikään puolivillainen ei nyt riitä, ja olet yliherkkä kaikelle, mikä haiskahtaa epäaidolta tai pinnalliselta. Jakso voi pusertaa sinusta mehut, mutta tuloksena on jokin kestävä ja upea hanke tai idea.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jonkinlainen totuuden hetki valaisee jakson ja viitoittaa tietäsi tulevaan. Vaikka se kuulostaa kohtalonomaiselta ja onkin sitä, jakson sävy on kuitenkin kepeä, romanttinen ja hauska. Kukaan ei osaa flirttailla kuten sinä, ja nyt saatat hyvinkin innostua panemaan hurmausvaihteen silmään ja valloittamaan sydämiä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunnet tarvetta selvittää, mikä on paikkasi, ja miksi olet päätynyt siihen, missä olet tänään. Kaipaat tavallista enemmän omaa aikaa, ja sitä kannattaakin ottaa, sillä jakso sopii erinomaisesti epäselvien tai hämmentävien asioiden työstämiseen. Jakson loppu on paitsi alkua viisaampi myös hauskempi ja kepeämpi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jokin epäselvä asia ratkeaa onnellisesti ja vapauttaa energiaa, joka kannattaa nyt kohdistaa sosiaaliseen elämään. Seuraelämä on erittäin antoisaa ja saattaa sisältää elämyksiä tai kohtaamisia, jotka ovat pitkän syksyn kohokohtia. Jos sydämessäsi läikähtelee lämpimiä tunteita jotakuta kohtaan, ilmaise ne.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakso on lämminhenkinen ja rakkauden­täy­teinen. Olet hyvin suosittu, ja ajastasi ja ­huo­miostasi suorastaan kilpaillaan. Itse et ­kuitenkaan ole lainkaan huomionkipeä, sillä viihdyt hyvin pienessä tutussa porukassa tai ­rakkaasi kainalossa. Epäselvät asiat ja mah­dolliset ­ongelmat tuntuvat ratkeavan kuin itsestään.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kalat (19.2.–20.3.)

Sen sijaan että yrittäisit kovasti olla mieliksi tuntemattomille tai selitellä ajatuksiasi, vietä aikaasi sellaisten ihmisten parissa, jotka jo valmiiksi jakavat arvosi ja mielipiteesi ja tukevat sinua pyrkimyksissäsi. Heidän seurassaan saat olla oma itsesi, mikä tekee hyvää itsetunnollesi ja saa sinut kukoistamaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jokin asia vaatii tulla käsitellyksi, ja jakso sopiikin avoimeen ajatusten vaihtamiseen. Älä laskelmoi tai pelaa pelejä vaan ilmaise rehellisesti ajatuksesi ja mielipiteesi. Huomaat sen lähentävän sinua vastapuolen kanssa. Loppujakso on sävyltään kepeämpi. Luvassa on romantiikkaa ja jopa taloudellista menestystä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet tavallista ärhäkämpi ja reagoit herkästi, jos koet, että sinua käytetään hyväksi tai rajojasi tallotaan. Riitaa voi syntyä kumppanin kanssa myös siitä, että haluat nyt toteuttaa itseäsi aidosti etkä ole halukas kompromisseihin. Jakson edetessä tunnelma muuttuu pehmeämmäksi, ja romantiikka astuu näyttävästi kuvaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Saatat nyt kokea ahaa-elämyksen ja tajuta, mitä elämästäsi puuttuu tai mihin haluat suunnata jatkossa. Kyse ei ole mistään pikkuasiasta vaan suuren luokan muutoksesta, joten olet ehkä ainakin läheisillesi selityksen velkaa. Jakso on muutenkin energiaa täynnä, ja luvassa voi olla myös jokin järisyttävä kohtaaminen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Saat kiehtovia tai hyödyllisiä tietoja. Jakso on ylipäätään luonteeltaan paljastava, ja esiin saattaa tulla asioita, joita joku on yrittänyt piilottaa tai kaunistella. Saatat nyt myös löytää itsestäsi voimavaroja, joista et ole ollut tietoinen. Olet uuden alun kynnyksellä ja suhtaudut tulevaan toiveikkaasti.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet tottunut olemaan ohjaksissa ja sanelemaan sävelet, mutta nyt eteesi saattaa tupsahtaa joku, joka yrittää määräillä sinua tai käyttäytyy muuten liian tunkeilevasti. Osaat kyllä asettaa tarvittaessa rajat ja pitää puolesi. Jakson lopulla tunnelma vapautuu. Olet juhlatuulella ja mestari viihdyttämään muita.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Joudut ehkä kiinnittämään tavallista enemmän huomiota rahankäyttöösi. Jakso on täynnä houkutuksia, ja sosiaalinen elämäsi on nyt hyvin eläväistä ja kiinnostavaa. Älä kuitenkaan yritä tehdä muihin vaikutusta törsäämällä asioihin, joihin sinulla ei oikeastaan olisi varaa. Saatat solmia hyödyllisen kumppanuuden.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X