Seuran horoskooppi 19.4.–25.4. – Hyvää syntymäpäivää, Paavo Lipponen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Paavo Lipponen viettää 82-vuotissyntymäpäiväänsä 23. huhtikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Paavo Lipponen ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Paavo Lipponen viettää 82-vuotissyntymäpäiväänsä 23. huhtikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Paavo Lipponen!

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet tavallista rennompi ja suhtaudut pieniin vastuksiin ja pulmiin huumorilla. Ihmissuhteissasi on leikkisyyttä, ja saatat innostua pieneen flirttailuunkin. Seuraelämä on antoisaa ja vireää. Energiatasosi on hyvä, joten saat paljon aikaiseksi ilman että se verottaa voimiasi nimeksikään. Hauska ja tuottelias jakso.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi huhtikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat korostuvat. Jakso sopii mainiosti uusien projektien käynnistämiseen, joten ehkä innostut vaikkapa aloittamaan kuntokuurin. Olennaista on nyt tavoitella kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten kiinnitä huomiota myös siihen, mitä kaipaat ja mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Rahaan tai omaisuuteen liittyvät asiat nousevat esiin, ja suhtaudut niihin enemmän tunteella kuin järjellä. Luopuminen jostain vanhasta voi nyt olla ajankohtaista tai jokin iso hankinta olla edessä. Henkilökohtainen karismasi on suurta ja vedät puoleesi monia. Ole valikoiva sen suhteen, keitä päästät elämääsi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jos elämässäsi on ollut murhetta, nyt on luvassa kepeämpää ja hauskempaa menoa. Innostut aiempaa herkemmin uusista asioista ja jaksat taas osallistua entistä aktiivisemmin erilaisiin rientoihin. Uusista ympyröistä voi virkistyksen lisäksi löytyä nyt myös aivan erityisen kiinnostava henkilö, johon kannattaa tutustua.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Leijona (23.7.–22.8.)

Ystävyyssuhteet ovat suurennuslasin alla. Huomaat ehkä kaipaavaasi jotakuta, josta olet etääntynyt tai kyseenalaistavasi jonkun elämässäsi aktiivisesti läsnä olevan henkilön motiiveja tai suhteen laatua. Rehellisyys ja avoimuus ovat arvossaan. Verkostoituminen ja uusien tuttavuuksien solmiminen käyvät nyt helposti.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Luovuutesi valtaa alaa ja näyttäytyy sellaisillakin elämäsi osa-alueilla, joihin sillä ei yleensä ole pääsyä, kuten rahaan ja omistamiseen liittyvissä asioissa. Saatat keksiä jonkin uuden tulonlähteen tai innostua panostamaan johonkin sellaiseen, jota olisit aiemmin pitänyt hömpötyksenä. Seuraelämäsi on vireää.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elämä kulkee usein sykleissä, ja nyt saat kokea sen omakohtaisesti. Jokin asia menneisyydestä nousee jälleen esiin, mutta nyt näet sen kokemuksesta viisastuneena ja tajuat kulkeneesi pitkän matkan. Olet valmis siirtymään elämässäsi eteenpäin ilman katkeruutta tai kaunaa. Tähyät kohti aivan uusia seikkailuja.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso sopii hankkeittesi edistämiseen, sillä saat nyt helposti sen, mitä tarvitset, oli sitten kyse rahoituksesta, neuvoista tai konkreettisesta avusta. Ihmissuhteissasi, etenkin rakkauden saralla, voi esiintyä hieman hapuilua. Varsinkin alkuvaiheessa oleva suhde voi hakea muotoaan. Mieti, mitä oikeasti haluat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso pursuaa mahdollisuuksia, mikä on sekä siunaus että kirous. Helposti innostuvana lähdet mukaan kaikkeen hiemankin kiinnostavalta tuntuvaan, ja silloin aikasi riittää lopulta vain pintaraapaisuun. Valitse, mihin panostat, niin vain taivas on rajana. Parisuhteessa on uutta kipinää, ja sinkuilla riittää vientiä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Saatat nyt huomata kaipaavasi pientä irtiottoa tai murtautumista ulos tutuiksi käyneistä rutiineista. Jonkinlaista arvomaailmaasi koskevaa ravistelua tarjoaa tähtitaivaskin, mutta käytännön muutoksista saat vastata itse. Ota tilanteesta ilo irti. Anna kerrankin intuitiosi johtaa ja antaudu nauttimaan elämästä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jos olet joskus kokenut olevasi porukan outolintu, jota muut eivät kykene ymmärtämään, nyt saat hyvitystä korkojen kera. Herätät myönteistä huomiota, ja ajatuksesi otetaan kiinnostuneena vastaan. Ihailuun voi olla vaikea tottua, mutta tee parhaasi, sillä se ei ole ohimenevää. Astut isompiin saappaisiin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämääsi voi nyt astua aivan erityisen inspiroiva henkilö tai jokin muu lähde, josta ammennat innoitusta. Joka tapauksessa luovuutesi saa melkoisen piristysruiskeen ja vaatii aiempaa enemmän elintilaa. Perheeseen tai muuhun läheiseen ihmissuhteeseen liittyvä hankala asia nousee esiin. Hoidat senkin taitavasti.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X