Seuran horoskooppi 21.9.-27.9. – Hyvää syntymäpäivää, Mika Kaurismäki!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elokuvaohjaaja Mika Kaurismäki viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elokuvaohjaaja Mika Kaurismäki viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus 

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, elokuvaohjaaja Mika Kaurismäki!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso kannattaa omistaa suunnittelulle, visioinnille, laskelmille tai vaikka päiväunelmoinnille. Olennaista on, että työstät asioita mielessäsi ja annat mielikuvituksesi, viisautesi, luovuutesi ja järkesi temmeltää vapaina. Ne voivat yhdessä synnyttää jotain yllättävää. Toiminnan aika koittaa vasta myöhemmin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi syyskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jokin haaveesi on lähellä toteutumistaan, mutta sinun on uskallettava toimia eikä jäädä odottelemaan, että palaset loksahtavat paikoilleen itsekseen. Onneksi sinusta löytyy nyt ylimääräinen annos puhtia ja itseluottamusta. Et nojaa liikaa muiden mielipiteisiin vaan rohkenet halutessasi panna kunnolla tuulemaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on tahmeahko, ja yksinkertaisetkin asiat tuntuvat etenevän tuskastuttavan hitaasti. Mielesi työstää aktiivisesti ideoita, ja palat halusta päästä testaamaan niitä käytännössä, mutta eteen tulee aina uusia viivästyksiä tai esteitä. Siedä epävarmuutta vielä hetki. Läpimurto odottaa jo aivan nurkan takana.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Et ole aivan parhaassa terässäsi. Saatat potea epävarmuutta itsesi tai valintojesi suhteen. Älä jää hautomaan asioita itseksesi vaan puhu niistä luottoystävän kanssa. Jo pelkkä asioiden ääneen sanominen palauttaa ne oikeisiin mittasuhteisiinsa. Keskity puutteiden sijaan vahvuuksiisi, niin optimismisi elpyy.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Uusi harrastus tai tuttavuus inspiroi ja antaa energiaa. Jos sinusta on viime aikoina tuntunut siltä kuin etenisit käsijarru päällä, nyt vauhti kiihtyy, ja elämässäsi alkaa tapahtua. Jokin henkilö tai asia, jota olet pitänyt itsestään selvyytenä, näyttää uusia puolia itsestään ja saa sinut muuttamaan suhtautumistasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet erinomaisen sinut itsesi kanssa ja uskallat ilmaista toiveesi ja tarpeesi kiertelemättä. Ihmissuhteissasi vallitsee avoimuus ja luottamus, ja uusien siltojen rakentaminen sujuu luonnostaan. Jokin pitkään hautomasi unelma osoittaa toteutumisen merkkejä, mutta pohdit ehkä, onko se edelleen sitä, mitä haluat.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavanomaista päättäväisempi ja saatat runnoa ideoitasi läpi melko ronskeinkin keinoin, mikä voi hämmentää hienovaraisempaan käytökseesi tottuneita. Tiedät nyt, mitä haluat, eivätkä muiden vastustelut tai ehdotukset päätäsi käännä. Ilmassa on sähköä ja säpinää, ja henkilökohtainen vetovoimasi on valtaisaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Paikoillaan junnanneet asiat nytkähtävät eteenpäin, ja arki rullaa hienosti. Jakson parasta antia ovat ihmissuhteet. Joko jokin suhde osoittautuu merkityksellisemmäksi kuin luulitkaan tai kuvioihin astuu uusi tuttavuus, jonka kanssa ajatuksesi sopivat erityisen hyvin yhteen. Avun pyytäminen ja antaminen on helppoa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämässäsi on uutta potkua ja tekemisen meininkiä. Jokin projekti, jonka suhteen olit jo valmis luovuttamaan, herää uudelleen henkiin. Näet asiat selvemmin ja osaat korjata aiemmin tekemäsi virheet. Onnistumisen mahdollisuudet ovatkin loistavat. Olet energinen ja innostut ehkä haastamaan itseäsi fyysisesti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saat ilmaa siipiesi alle. Mielesi on kepeä ja vastaanottavainen ja elämä varsinainen runsaudensarvi, jonka antimista pääset valitsemaan parhaat päältä. Romantiikkaa on tarjolla, ja raha-asioissakin voi olla onnea. Juhlista ja mielenkiintoisista keskusteluista ei tule pulaa. Ainoa, mikä voi loppua kesken, on aika.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tahtotilasi on nyt vaikuttava. Haluat ulkoisen maailmasi heijastavan sisäistä tilaasi ja innostut ehkä uudistamaan kotisi sisustusta rohkealla kädellä tai alat suunnitella muuttoa uusiin maisemiin. Sinussa on nyt väkevää uudistusvoimaa, jonka avulla pystyt panemaan alulle isoja ja pitkäkestoisiakin projekteja.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Älä päästä aivojasi liian helpolla, jotta et tylsisty ja muutu happamaksi. Uuden opettelu, stimuloivat keskustelut ja jopa väittelyt ja elämykset ovat sitä, mitä nyt tarvitset pysyäksesi pirteänä ja tyytyväisenä. Pidä itsesi myös fyysisesti vireänä ja vältä laiskistumista ja vetelyyttä kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X