Seuran horoskooppi 22.2-28.2. – Hyvää syntymäpäivää, Antti Tuisku!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Antti Tuisku viettää 39-vuotissyntymäpäiväänsä 27. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Antti ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Antti Tuisku viettää 39-vuotissyntymäpäiväänsä 27. helmikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, laulaja Antti Tuisku!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet vapautumassa jostain sellaisesta, joka on pidätellyt sinua toteuttamasta itseäsi haluamallasi tavalla. Rohkeus onkin jakson avainsana, ja se voi ilmetä eri tavoin. Ehkä alat pukeutua persoonallisemmin tai uskallat lähestyä kiinnostavana pitämääsi henkilöä. Saatat myös tehdä nyt jonkin isomman hankinnan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso on täynnä yllätyksiä, etkä oikein voi muuta kuin katsoa mitä tuleman pitää ja koettaa luovia muuttuvissa tilanteissa. Turhautumisen ja riemun tunteet vuorottelevat. Jakso on kuitenkin perussävyltään hauska ja positiivinen, ja ­kommunikointi sujuu harvinaisen kitkattomasti. Solmit jonkin uuden kontaktin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Vaikka sinua toisinaan kenties moititaan jähmeäksi, nyt olet kaikkea muuta. Mielikuvituksesi loistaa, ja olet valmis kokeilemaan uusia tapoja toimia. Vaihdat myös mielelläsi ajatuksia erilaisten ihmisten kanssa ja olet avoin heidän näkemyksilleen. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät neuvottelut ovat hedelmällisiä.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinussa on nyt säihkettä ja karismaa, mikä nostaa näkyvyyttäsi ja antaa sanoillesi entistä enemmän painoarvoa. Jakso suosii muutenkin asioiden käsittelyä, tiedon välittämistä ja syvällisiä keskusteluja, joten nyt on mitä otollisin aika ryhtyä edistämään itsellesi tärkeitä hankkeita. Kumppanuudet kukoistavat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ilmassa on tekemisen meininkiä. Arkuudesta tai empimisestä ei näy häivääkään, kun puutut epäkohtiin tai ryhdyt tekemään muutoksia. Monia äkillinen toimeliaisuutesi ja rohkeutesi voi hämmästyttää, mutta heidänkin on myönnettävä, että päätöksissäsi ja tempauksissasi on ideaa ja järkeä. Varsinainen puhtijakso.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin ongelma ratkeaa ja vapauttaa käyttöösi runsaasti energiaa. Jakso on varsinkin sosiaalisen elämän kannalta vilkas, antoisa ja yllättäväkin. Tuttavapiirisi voi kasvaa tai romanttinen kipinä syttyä aivan odottamatta. Yhteiset hankkeet ovat myötätuulessa, ja ideoita kannattaakin jakaa avoimesti muiden kanssa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saat kenties odottamattoman ehdotuksen tai sinua kosiskellaan mukaan johonkin hankkeeseen. Houkuttelevimpienkin tarjousten kohdalla kannattaa kuitenkin varmistaa, mitä kaikkea sinulta niiden osalta edellytetään. Pieni matka tai muu muutos rutiineihin on ajankohtainen, ja voit nyt myös saada yllättäviä uutisia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet sopeutuvainen ja menet virran mukana, minkä vuoksi joku on voinut erehtyä pitämään sinua päättämättömänä tai helposti johdateltavana. Nyt osoitat moiset luulot vääriksi näyttävästi ja kertaheitolla. Tiedät, mitä haluat, otat ohjat ja sanelet sävelet. Jonkinlainen läpimurto tai edistysaskel on käsillä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso suorastaan tulvii tilaisuuksia hauskan­pitoon ja romanttisiin kohtaamisiin. Ren­toutuminen hyvässä seurassa auttaa sinua lataamaan akkujasi ja ruokkii luovuuttasi. Jakson loppu on oivallusten aikaa. Jokin ongelma ­saattaa ratketa yllättävällä tavalla – tai kenties saat kuningasidean, jota ryhdyt oitis toteuttamaan.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi helmikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jaksoon kuuluu paljon ajatustenvaihtoa, ja keskusteluiden sävy vaihtelee kepeästä hyvinkin vakaviin aiheisiin. Sinulla on paljon annettavaa, ja löydät kenties uuden yhteisön tai kohteen, johon panostaa. Kotia koskevat asiat nousevat myös esiin. Haluat lisää elintilaa ja olet valmis luopumaan turhasta tavarasta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinusta huokuu lämmintä energiaa, ja haluat nyt pitää erityisen hyvää huolta läheisistäsi ja kotisi viihtyisyydestä. Olet myös tavallista avoimempi, joten saatat ottaa jonkun avun tarpeessa olevan siipiesi suojiin. Uskallat tehdä tavallista rohkeampia valintoja ja saatat nyt innostua jostain aivan uudesta asiasta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mistä ikinä unelmoitkin, nyt se kannattaa ottaa puheeksi. Jakso suosii varsin villejäkin hankkeita, ja sinä vedät oikeita ihmisiä magneetin tavoin puoleesi. Saat sekä henkistä että konkreettista tukea pyrkimyksillesi, mutta se voi tulla aivan odottamattomalta taholta. Myötätuuli siivittää kaikkia tekemisiäsi.

X