Seuran horoskooppi 22.–28.11.– Paljon onnea, Petri Tamminen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Petri Tamminen viettää 57-vuotissyntymäpäiväänsä 23. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Petri ja muut merkkipäiväänsä viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Petri Tamminen viettää 57-vuotissyntymäpäiväänsä 23. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, kirjailija Petri Tamminen!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso alkaa hieman takkuisesti, ja saatat kohdata haasteita muiden taholta. Suunnitelmiasi ehkä kyseenalaistetaan tai osaamistasi epäillään, mutta alkutyrmistyksestä selvittyäsi päättäväisyytesi nousee aivan uudelle tasolle. Silloin näytät, mistä sinut on tehty. Jakson lopussa pääset loistamaan juhlien valopilkkuna.

Kauris (22.12.–19.1.)

Katseesi kääntyy nyt sisäänpäin. Teet ehkä jonkinlaista inventaariota loppuaan lähestyvästä vuodesta ja mietit, mitä siitä on jäänyt käteen. Jos olet tyytymätön saldoon, käytä tunnetta hyväksesi pohtiessasi, mitä haluat muuttaa. Sinussa saattaa nyt herätä vahva tarve saada elää enemmän omannäköistäsi elämää.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa 2023 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sosiaalinen elämäsi on rikasta. Sinulla riittää virtaa ja vetovoimaa, ja saatat solmia tuttavuuksia, joilla on suurta merkitystä tulevien ratkaisujesi ja hankkeittesi kannalta. Ymmärrät, mikä on sinulle tärkeää, ja teet ratkaisusi sen mukaan. Se ei suinkaan tarkoita itsekkyyttä, sillä tähtäät toimissasi yleiseen hyvään.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elät nyt hyvin vahvaa kautta. Sinussa on intohimoa ja rehellisyyttä. Vaadit aitoutta ja sisältöä sekä ihmissuhteissasi että asioissa, joille todella omistaudut. Mikäli olet kantanut jotain kipeää salaisuutta, nyt saatat rohkaistua jakamaan sen jonkun kanssa, mikä vapauttaa käyttöösi entistäkin enemmän energiaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Oinas (21.3.–19.4.)

Erilaiset sopimukset tai lupaukset korostuvat. Joku saattaa pettymykseksesi syödä sanansa, mutta yhtä hyvin voit nyt solmia aivan uuden lupaavan kumppanuuden. Joka tapauksessa intoa ja paloa riittää sanoissasi ja teoissasi, etkä hätkähdä pienistä vastoinkäymisistä. Pääset esittelemään ideoitasi ja osaamistasi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Vaikka vuodenvaihteeseen on vielä aikaa, nyt olisi hyvä hetki miettiä, mitä haluat jättää tähän vuoteen ja mitä uutta kenties kaipaat elämääsi. Olet hyvä tekemään suunnitelmia ja laatimaan aikatauluja. Myös yhteistyö eri muodoissaan on nyt erityisen onnistunutta ja tuloksellista. Olet tavallista seurallisempi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet hyvin altis haltioitumaan ja inspiroitumaan, ja sinun kannattaakin nyt hyödyntää sen tuomat innostuksen puuskat. Imet helposti vaikutteita muista ihmisistä ja saatat löytää jonkun sellaisen, joka voi rohkaista sinua nostamaan rimaa omissakin hankkeissasi. Olet nyt valmis panemaan itsesi kunnolla likoon.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt paljon asioita hoidettavanasi, ja saatat tuntea, että sinulta vaaditaan kohtuuttomia. Järjestelmällisyys on kaiken A ja O. Tee aikataulu, pyydä rohkeasti apua muilta ja pohdi, voiko osan töistä siirtää tuonnemmaksi. Tehtävälistan lyhetessä mielialasi nousee, ja jakson loppu on seuraelämän juhlaa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakso pursuaa kohtaamisia ja mielekästä tekemistä. Sinun kannattaa nyt panostaa erityisesti ihmissuhteisiisi, varsinkin, jos olet laiminlyönyt viime aikoina rakkaitasi. Vaali tietoisesti suhteita ja asioita, jotka ovat sinulle merkityksellisiä, niin saat ne kukoistamaan. Ajastasi ja huomiostasi kamppaillaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Vauhtia kannattaa nyt hidastaa, sillä jakso suosii akkujen lataamista, asioiden rauhallista ja syvällistä pohtimista ja kiireetöntä aikaa rakkaiden ja mieluisan puuhailun parissa. Nyt ei pidä haalia uusia hankkeita, mieluummin pyrkiä saattamaan entiset päätökseensä. Tuuleta ajatuksiasi ja vaali rentoutta..

Vaaka (23.9–23.10.)

Saatat huomata tiedonjanosi ja kunnianhimosi nostavan päätään. Ehkä innostut nyt perehtymään johonkin uuteen aiheeseen tai kasvattamaan osaamistasi. Toinen jakson teemoista koskee rahaa. On kenties tullut aika nostaa kissa pöydälle ja ottaa puheeksi kumppanin kanssa, miten tulot ja menot olisi reiluinta jakaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kärsivällisyyttä tarvitaan, sillä suunnitelmasi eivät nyt tahdo edetä ihan niin kuin olit ajatellut. Hyödynnä luovuuttasi ja sinnikkyyttäsi ja turvaudu tarvittaessa kiertotiehen, niin pääset kyllä tavoitteeseesi. Pidä silmällä budjettiasi äläkä erehdy luulemaan, että maksamalla enemmän saisit automaattisesti parempaa.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X