Seuran horoskooppi 24.8-30.8. – Hyvää syntymäpäivää, Sauli Niinistö!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 24. elokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea merkkipäivän johdosta! Sauli Niinistön horoskooppimerkki on neitsyt.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 24. elokuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Sauli Niinistö

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Etsit nyt tasapainoa ja harmoniaa elämääsi ja olet valmis tinkimään kunnianhimoisista tavoitteistasi, mikäli koet niiden vievän liikaa aikaa ihmissuhteiltasi tai niihin pyrkimisen muuttuneen ilottomaksi puurtamiseksi. Sen sijaan arvostat iloa ja mielenrauhaa ja ymmärrät entistä selkeämmin ystävyyden ja rakkauden arvon.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi elokuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kaipaat vaihtelua ja uusia tuulia. Ota asiaksesi jonkin uuden harrastuksen aloittaminen tai tietojesi ja taitojesi kartuttaminen. Mielesi on vireä ja avoin, ja koet tärkeäksi tuntea, että olet menossa tavalla tai toisella elämässäsi eteenpäin. Pieni ympäristönvaihdos ja tutustuminen uusiin ihmisiin piristävät.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on nyt todellisia mahdollisuuksia vaikuttaa asioiden kulkuun ja puuttua epäkohtiin. Voit käyttää niitä niin omaan elämääsi kuin isommassakin mittakaavassa. Älä väheksy pieniäkään harmeja. Mieti, mikä toimimaton tai rempallaan oleva asia vaikkapa kotona saa sinut toistuvasti ärtymään, ja hoida se kuntoon.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kuljet nyt päättäväisesti kohti tavoitettasi, ja määrätietoisuutesi voi muiden silmissä näyttäytyä itsekkyytenä tai jopa röyhkeytenä. Ota läheistesi kritiikki nöyrästi vastaan ja suostu kompromisseihin missä suinkin voit. Menestys ei maistu hyvältä, jos olet matkan varrella suututtanut muut tai toiminut väärin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet järkevä ja aikaansaava, mutta sinulle ei olisi pahitteeksi antaa vähän enemmän tilaa myös intuitiolle ja luovuudelle arjessasi. Tutuilta urilta poikkeaminen on paitsi hauskaa ja virkistävää myös hyvää treeniä sellaisia tilanteita varten, jolloin asiat eivät sujukaan suunnitellusti, vaan joudut improvisoimaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin idea tai oivallus tekee tuloaan, mutta hahmottuakseen se tarvitsee enemmän aikaa ja rauhaa. Teetkin nyt viisaasti, jos karsit turhia rientoja ja vietät paljon aikaa luonnossa tai itsellesi mieluisten askareiden parissa. Asioiden tärkeysjärjestys elämässäsi kirkastuu, ja kuulet paremmin intuitiosi äänen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ihmissuhteesi ovat nyt vahvoissa kantimissa, sillä sinulla on rohkeutta ja taitoa kohdata­ ­hankalatkin asiat rakentavasti ja purkaa ­orastavat jännitteet. Levität ympärillesi lämpöä ja harmoniaa. Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat kiinnostavat. Haluat luoda itsellesi ja rakkaillesi viihtyisän ja turvallisen pesän.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet kilpailunhaluinen, mutta se ei tarkoita, ettet kykenisi myös yhteistyöhön. Jos onnistut yhdistämään voimavarasi jonkun yhtä kunnian­himoisen kanssa, tulokset ovat huimia. Ihmis­suhteissasi puhaltavat lempeät ja lämpimät tuulet, ja panet auliisti rakkaittesi tarpeet omiesi edelle. Neuvosi kelpaavat monille.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Vaikka olisit aiemmin tyytynyt tarkkailijan rooliin, nyt olet löytämässä oman äänesi ja valmis käyttämään sitä. Olet luomassa nahkaasi ja uudistamassa elämääsi joltakin osin. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat kiinnostavat, ja innostut kenties sijoittamaan uuteen kohteeseen tai hankkiutumaan eroon jostakin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elät vahvojen ulostulojen ja periaatteiden aikaa, eivätkä mielipiteesi taatusti jää kenellekään ­epäselviksi. Jos löydät hankkeen tai projektin, jonka koet riittävän mielekkääksi, ajat sitä väsymättä eteenpäin ja olet suorastaan pysäyttämätön. Toimit innoittajana muillekin, ja saat osaksesi sekä tukea että ihailua.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos olet ollut stressaantunut tai ahtaalla, nyt voit huoahtaa helpotuksesta. Asiat rullaavat helposti eteenpäin, ja oma olemuksesi ja asenteesi ­huokuu rentoutta ja itsevarmuutta. Se taas tekee sinusta hyvin puoleensavetävän. Muut viehättyvät sinusta ja yrittävät tehdä sinuun vaikutuksen päästäkseen lähipiiriisi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luovuutesi kukoistaa, ja sitä sinun kannattaa nyt hyödyntää kaikilla elämäsi osa-alueilla. Älä panttaa ideoitasi ja ajatuksiasi, sillä jokin niistä voi johtaa suoranaiseen läpimurtoon tai panna vauhtia hankkeeseen, josta on iloa ja hyötyä muillekin. Roolisi jossain yhteisössä kasvaa, ja saat lisää valtaa ja vastuuta.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X