Seuran horoskooppi 25.10–31.10. – Paljon onnea, Laura Malmivaara!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Laura Malmivaara viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 26. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Laura ja muut syntymäpäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Laura Malmivaara viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 26. lokakuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näytelijä Laura Malmivaara!

Skorpioni (24.10.–22.11.)  

Ilmassa on suuria tunteita, ja padotut ajatukset saattavat nyt ryöpsähtää valloilleen rajusti ja varoittamatta. Pöytä puhdistuu, mutta jokin suhde voi siinä rytäkässä saada särön tai jopa katketa. Toisaalta saatat nyt löytää yhteisen sävelen jonkun sellaisen ihmisen kanssa, jota olet aiemmin pitänyt hankalana.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jokin projekti tai vaihe elämässäsi tulee päätökseensä. Yleensä olet nopea sopeutumaan uusiin tilanteisiin, mutta nyt mukana voi olla aimo annos haikeutta ja ehkä luopumiseen liittyvää suruakin. Jakson edetessä alat jo kiinnostua siitä, mitä mahdollisuuksia vanhasta luopuminen tarjoaa tulevaisuutta ajatellen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kauris (22.12.–19.1.)

Jakso voi järisyttää maailmaasi, mutta pelkoon ei ole aihetta. Vaikuttavat kohtaamiset tuovat elämääsi kipinää, eikä tulinen rakastuminenkaan olisi nyt mikään mahdottomuus. Saatat huomata innostuvasi nyt tavallista herkemmin asioista ja uskaltavasi ilmaista ajatuksiasi entistä rohkeammin. Ryhdyt sanoista tekoihin spontaanisti.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Järjestät nyt elämääsi puuhakkaasti uusiksi. Se voi näkyä konkreettisesti kodin sisustamiseen tai siivoamiseen liittyvänä innostuksen puuskana, mutta myös ihmissuhteissasi, tavoitteissasi ja ajankäytössäsi. Osaat nyt asettaa jämäkästi rajoja etkä halua haaskata aikaasi ja tarmoasi mihinkään sellaiseen, mihin et usko.

Kalat (19.2.–20.3.)

Keskustelut ovat nyt avaavia ja rehellisiä, rönsyileviä ja yllättäviä, ja niiden seurauksena jokin suhde tai asia elämässäsi muuttuu. Ongelmat tai jännitteet, joiden olemassaolon olet aavistanut, on nyt helppo ottaa käsittelyyn ja ratkaista. Jakson loppupuoli tosin sekoittaa taas pakan mutta onneksi hyvällä tavalla.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Oinas (21.3.–19.4.)

Raha ja omaisuus ovat jakson hallitseva teema. Saatat laatia uusia sopimuksia, myydä omaisuuttasi tai tehdä jonkin ison hankinnan. Tunteet voivat ottaa vallan, ja silloin kannattaa ottaa aikalisä ja palata asiaan vasta, kun suurin kuohu on ohi. Jakson loppu tuo mukanaan miellyttäviä yllätyksiä ja kohtaamisia.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet yleensä tasainen, mutta nyt olet levoton ja ilmaiset tunteitasi kiihkeästi ja kuuluvasti. Varsinkin, jos vastustat jotain vääjäämätöntä muutosta, olosi voi olla tukala ja käytöksesi sen mukaista. Kuuntele sisintäsi. Tiedät, mitä pitää tehdä, ja kun ryhdyt toimeen, olosi kevenee, ja innostus ottaa vallan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Teet monesti paljon ja rivakalla tahdilla, ja etenkin silloin, kun tekeminen on mielenkiintoista, se saattaa viedä sinut mennessään ja verottaa voimiasi huomaamattasi. Nyt on tullut aika hidastaa ja tarkastella tähänastisia aikaansaannoksia. Ota rennommin, lataa akkujasi ja panosta erityisesti seuraelämään ja romantiikkaan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet tietoinen tunteistasi ja tarkka sen suhteen, keiden seurassa ja missä puuhissa vietät aikaasi. Saatat päättää irrottautua jostain yhteisöstä tai luopua harrastuksesta, joka ei enää tunnu mielekkäältä. Jakso on itsesi löytämisen ja tarpeittesi tunnistamisen kannalta avaava. Elämääsi on nyt tulossa jotain uutta.

Leijona (23.7.–22.8.)

Elät monella tavalla merkittävää ajanjaksoa. Katseet ja huomio keskittyvät sinuun, ja aikaansaannoksiasi seurataan tavallista tarkemmin. Tämä inspiroi sinua panemaan parastasi ja kurkottamaan yhä korkeammalle. Sinulle uskotaan ehkä aiempaa isompi rooli jossain yhteisössä tai hankkeessa. Annat ja saat nyt paljon.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jokin epäselvä tilanne ratkeaa, tai saavutat vihdoin läpimurron jossain mieltäsi hämmentäneessä kysymyksessä. Asiat nytkähtävät eteenpäin, ja huomaat jättäneesi taaksesi jonkin vanhan painolastin. Olet monin tavoin aktiivinen ja voit innostua vaihtamaan maisemaa tai tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jonkinlainen henkilökohtaista elämääsi koskeva vapautus tai helpotus saattaa olla ajankohtainen. Kenties suoriudut vanhasta velasta tai kenties jokin ihmissuhteitasi jäytänyt kauna tai epäselvyys poistuu. Sinulla on vahva tunne siitä, että pääset jatkamaan eteenpäin entistä kepeämmin askelin. Jakson loppu yllättää iloisesti.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X