Seuran horoskooppi 29.11–5.12. kertoo, osuuko tähtimerkillesi onnenjakso – Paljon onnea, Pertti Sveholm!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Pertti Sveholm viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 2. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Pertti Sveholm ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Pertti Sveholm viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 2. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Pertti Sveholm!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tämä on ominta vuodenaikaasi, ja se paistaa olemuksestasi rentoutena ja hyväntuulisuutena. Et ota paineita mistään, mutta onnistut silti saamaan valtavasti aikaan. Viihdyt nahoissasi, mikä saa muutkin vapautumaan seurassasi. Vaikka elät nyt hetkessä, mielesi perukoilla raksuttavat jo uudet uljaat suunnitelmat.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet pelottavan terävä ja aavistat, jos joku yrittää pimittää sinulta jotakin. Neuvottelutaitosi ovat huippuluokkaa, ja voisit niiden turvin ajaa omaa etuasi, mutta käytät niitä mieluummin yhteisen hyvän edistämiseksi tai sovitteluun riitatilanteissa. Rakkaudessa olet ujompi. Voisit ilmaista tunteesi suoremmin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Suuntasi on vahvasti eteenpäin, ja tarmoa riittää. Olet valmis räväkämpiinkin tempauksiin tai muuttamaan tottumuksiasi. Tärkeintä on, että sinulla on tunne siitä, että asiat eivät junnaa paikallaan vaan menevät eteenpäin. Seuraelämä on nyt hyvin antoisaa ja värikästä, ja pääset keikkumaan suosiosi huipulla.

Kalat (19.2.–20.3.)

Etsi kaikessa tasapainoa ja vältä liian nopeita siirtoja. Pienet tasaiset askeleet vievät sinua varmemmin eteenpäin kuin näyttävät loikat, jotka voivat johtaa sinut harhapoluille. Ihmissuhteissakin kannattaa vaalia harmoniaa ja keskittyä enemmän toisten kuuntelemiseen kuin omien mielipiteidensä tuputtamiseen.

Oinas (21.3.–19.4.)

Mielialasi on myönteinen ja luottamuksesi kykyihisi ja mahdollisuuksiisi kohdallaan. Kun vielä keskittymiskykysikin on poikkeuksellisen hyvä, ei tuloksena voi olla kuin priimaa kaikessa, mihin keksit ryhtyä. Olet sangen nopea liikkeissäsi ja aloitekykyinen ja pystyt nyt panemaan alulle mittaviakin hankkeita.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olosi voi olla hieman levoton ja mielesi ailahdella. Ihmissuhteissa elät kuitenkin varsin hohdokasta ja romantiikantäyteistä aikaa, ja muillakin elämäsi osa-alueilla on mahdollisuus hienoihin onnistumisiin, kunhan vain maltat keskittää energiasi ja huomiosi yhteen asiaan kerrallaan. Anna tilaa luovuudelle.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kilpailunhalu nostaa helposti päätään, mutta vain harvassa tapauksessa siitä on aidosti ­hyötyä. Yleensä se vain kiristää ilmapiiriä ja saa sinut hermoilemaan tai potemaan ­riittämättömyyden tunnetta. Paljon paremmin voit, kun nautit tekemisistäsi. Pohdi vahvuuksiasi ja keskity niihin. Panosta rakkauteen ja ystävyyteen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso on hektinen ja varsin täynnä tapahtumia. Saat erityisen jännittäviä uutisia tai mielenkiintoista tietoa, ja joudut kenties harkitsemaan, miten siihen tulisi suhtautua. Kiireen keskellä on tärkeää löytää rauhan satamia, joissa voit sulatella tapahtumia ja kerätä voimavaroja. Vaali harmoniaa ihmissuhteissa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Uhkut sisäistä rauhaa ja seesteisyyttä, joka tekee vaikutuksen muihin. Sanoissasi ja teoissasi on vakuuttavuutta, ja moni nojaa nyt näkemyksiisi ja neuvoihisi. Olemuksesi on vahva ja vakaa, mikä ­lisää ennestäänkin suurta vetovoimaasi. Charmisi on vastaansanomatonta ja tuo sinulle nyt liudan uusia ihailijoita.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet nyt hyvin peräänantamaton ja seisot suunnitelmiesi takana järkähtämättä, vaikka ­olosuhteet ympärillä muuttuisivat. Se voi ­herättää närää muissa ja tehdä hallaa ihmis­suhteillesi. Ehkä voisit joustaa ja mennä puoli­tiehen vastaan, niin jännitteet laukeaisivat? Silloin saisit kenties muidenkin tuen hankkeillesi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Luovuutesi roihuaa isolla liekillä, joka luo hohdettaan elämäsi eri osa-alueille. Sinulla on omintakeisia ideoita, joita ei pidä säästellä myöhemmäksi vaan esitellä rohkeasti muille. Ilmaiset itseäsi viehättävästi ja vivahteikkaasti, ja voit sille päälle sattuessasi tehdä romanttisia valloituksiakin tuosta vain.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Otat nyt helposti liikaakin paineita asioista, jotka ovat mielestäsi huonosti. On tärkeää ymmärtää, että ihan kaikkeen et pysty vaikuttamaan. Silloin ei auta kuin sopeutua, yrittää nähdä asioiden ­positiiviset puolet ja odottaa, mitä tuleman pitää. Jos kuitenkin kykenet toimillasi vaikuttamaan asioihin, tee se.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X