Seuran horoskooppi 30.11-6.12. – Hyvää syntymäpäivää, Antti Holma!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja kirjailija Antti Holma viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 6. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Antti Holma viettää syntymäpäiväänsä 6. joulukuuta. Hyvää juhlapäivää Antti ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja kirjailija Antti Holma viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 6. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä ja kirjailija, Antti Holma!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kommunikointi ja kontaktien solmiminen ovat jakson keskiössä. Jokin uusi tuttavuus voi osoittautua myöhemmin odottamattoman tärkeäksi. Seuraelämäsi on vilkasta ja antoisaa, ja olet mitä mainioin juhlien isäntä tai emäntä. Jokin tulevaisuutta koskeva päätös saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi. Kuuntele sydäntäsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saatat nyt kaivata vapaaehtoisesti omaa rauhaa tai kokea muuten olosi ulkopuoliseksi. Joka tapauksessa seuraat nyt tapahtumia hieman sivummalta sen sijaan että huseeraisit niiden keskiössä. Etäisyys auttaa sinua muodostamaan kokonaiskuvan asioista ja tekemään parempia päätöksiä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tunnet myötätuntoa vaikeuksissa olevia kohtaan ja haluat auttaa. Se on hienoa ja antaa itsellesikin paljon, mutta samalla on olemassa vaara, että laiminlyöt omia tarpeitasi ja uuvutat itsesi. Muista kohtuus kaikessa. Joku etäisenä pitämäsi henkilö näyttää nyt uusia puolia itsestään ja herättää mielenkiintosi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt tavallista herkkähipiäisempi ja altis loukkaantumaan sellaisestakin, minkä tavallisesti kuittaisit olankohautuksella. Pyri palauttamaan arkeesi tasapaino ja rentous. Älä päästä aika­tauluasi liian kireäksi ja kevennä taakkaasi ­jakamalla töitä muillekin. Muista huumori ja järjestä aikaa hauskanpidolle.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Pääset niittämään aiempien ponnistelujesi satoa. Et kuitenkaan jää lepäämään laakereillasi tai nauttimaan menestyksestäsi, koska pujotat jo uutta matoa koukkuun. Keskittymiskykysi voi olla ajoittain koetuksella, mutta tahtosi on raudanluja, ja sen voimin saatat kunniakkaaseen päätökseen asiat, jotka nyt aloitat.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Perhe- tai sukulaissuhteet korostuvat. Saatat nyt joutua sovittelijaksi kiistaan tai panemaan rajat liian tunkeilevalle käytökselle. ­Vaikka et pidä ­konflikteista, älä työnnä päätäsi ­pensaaseen vaan kohtaa asia sellaisena kuin se on. On ­tärkeää, että saat äänesi kuuluviin, sillä ­mielipidettäsi pidetään arvossai.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet tavallista impulsiivisempi. Jos ja kun innostut jostain, sinun kannattaa nukkua yön yli ennen kuin panet nimeäsi sopimuksiin tai teet muita sitoumuksia, sillä ensihuuma voi jäädä ­lyhyeksi. Saat joka tapauksessa paljon aikaan etkä taatusti jää seinäruusuksi. Äkki-ihastumisetkin voivat nyt olla mahdollisia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kaipaat ehkä tavallista enemmän omaa aikaa tai koet olosi ulkopuoliseksi. Vaikka sinusta tuntuisi, ettet saa nyt itsestäsi tehoja irti tai paljoakaan aikaan, pinnan alla tapahtuu paljon. Prosessi ­etenee, ja mielesi työstää asioita, vaikka et ­olisikaan siitä tietoinen. Suuri oivallus tai läpimurto tekee tuloaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jonkinlainen täyttymys odottaa. Kenties ­pitkäaikainen haaveesi toteutuu tai saat ­päätökseen jonkin ison projektin. Talous­tilanteeseesi on luvassa parannusta, ja ­seuraelämäkin on antoisaa. Jakso hemmot­telee sinua siis monin eri tavoin, ja sinä puolestasi jaat iloasi ja onnistumisiasi anteliaasti muiden kanssa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. ©

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet jonkinlaisella vedenjakajalla. Jotain uutta on tulossa, mutta sille on tehtävä tilaa luopumalla jostain. Älä kysele liikaa muiden mielipiteitä, sillä kyse on päätöksistä, jotka sinun on tehtävä itse ja joiden takana sinun tulee voida seistä sataprosenttisesti. Älä toimi ennen kuin olet varma, mitä haluat.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Eteesi tulee nyt uusia hommia ja velvollisuuksia entisten jatkoksi. Joudut venymään selvitäksesi tilanteesta, mutta suoriudut kunnialla ja jälkikäteen voit olla tyytyväinen saavutuksiisi. Tuttavapiirisi kasvaa, ja joku voi sulattaa sydämesi niin, että otat hänet siipiesi suojaan tai lähipiiriisi saman tien.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Henkilö tai asia menneisyydestäsi nousee taas esiin ja auttaa sinua oivaltamaan jotain tärkeää. Kontollesi on nyt kasaantunut kohtuuttomasti hommia. Tiedosta tilanne ja sano se ääneen. Sinulle tekee hyvää huomata, että tehtäviä voi jakaa muillekin ja että he auttavat mielellään, kun vain hoksaat pyytää apua.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X