Seuran horoskooppi 31.8-6.9. – Hyvää syntymäpäivää, Asko Sarkola!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teatteriohjaaja Asko Sarkola viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 3. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Teatteriohjaaja Asko Sarkola syntyi 3. syyskuuta vuonna 1945. Paljon onnea Asko ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teatteriohjaaja Asko Sarkola viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 3. syyskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Asko Sarkola!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Onnistut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja erilaiset mahdollisuudet suorastaan tipahtelevat syliisi. Viihdyt nahoissasi ja uskot kykyihisi sortumatta pöyhkeilyyn tai ylimielisyyteen. Kaikki tuntuu nyt sujuvan sinulta helposti ja tyylikkäästi. Henkilökohtainen vetovoimasi tenhoaa, joten moni kilpailee suosiostasi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi syyskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saatat kokea olosi epävarmaksi, ja se heijastuu myös ihmissuhteisiisi. Tunteesi vaihtelevat nopeasti, ja hermostut, jos koet, ettet tule kuulluksi tai ymmärretyksi. Pohdi, mistä oikeasti kiikastaa. Jos jokin elämäsi osa-alue on huonosti, siihen kannattaa puuttua, mutta kyse voi olla myös puhtaasti väsymyksestä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin ihmissuhde askarruttaa, mikä voi johtaa loputtomaan soutamiseen ja huopaamiseen. Liian pitkään jatkuva epävarmuus syö omia ja toisen osapuolen voimavaroja ja vähentää keskinäistä luottamusta. On parempi nostaa kissa pöydälle ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Rehellisyys ja toisen kunnioitus auttavat eteenpäin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso on kaksijakoinen. Sen alussa olet äksy ja näytät hapanta naamaa, jos ideasi torjutaan tai asiat eivät suju mielesi mukaan. Pikkuhiljaa lämpenet, ja luontainen positiivisuutesi ottaa vallan. Ystävyys ja romantiikkakin astuvat kuvioihin, ja jokin onnenpotku ilahduttaa. Jakso päättyy vallan hienoissa tunnelmissa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Et pääse nyt helpolla, sillä tekojasi ja sanojasi syynätään tarkasti. Toisaalta niiden perusteleminen auttaa sinua kirkastamaan asioiden merkityksen itsellesi ja vain vahvistaa motivaatiotasi ja sitoutuneisuuttasi sinulle tärkeissä asioissa ja hankkeissa. Paine synnyttää myös jonkin hienon idean tai oivalluksen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pidät kunnia-asianasi riippumattomuutta muiden mielipiteistä. Nyt joudut kuitenkin hankalan valinnan eteen, eikä olisi pahitteeksi kysyä jonkun sellaisen henkilön mielipidettä, jonka arvostelukykyyn luotat. Läheisesi auttavat sinua mielellään, ja asioiden pohtiminen yhdessä tuo teidät vielä lähemmäs toisianne.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tyyni ja luottavainen ja varma siitä, mitä haluat. Uskallat ilmaista toiveesi selkeästi ja tehdä näköisiäsi ratkaisuja itsellesi sopivassa tahdissa. Muut huomaavat sinusta huokuvan itsevarmuuden, ja arvostuksesi heidän silmissään kasvaa. Menestystä on sekä työssä että ihmissuhteissa. Hieno ja vahva jakso.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on haasteita motivaation tai jaksamisen kanssa, ja jakso alkaakin hieman tahmeissa merkeissä. Arki ei houkuttele, ja osa sinusta haikailee yhä lomatunnelmiin. Jakson lopulla puhtisi palaa, jolloin olet taas oma voimakastahtoinen itsesi. Se, joka erehtyy arvostelemaan tekemisiäsi tai valintojasi, saa kuulla kunniansa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jokin asia elämässäsi on epäselvä. On tärkeää oppia sietämään epävarmuutta, mutta kun asiat koskevat myös muita ihmisiä, tilanne pitää pystyä selkeyttämään. Nyt ei ole kuurupiilon tai arvuuttelujen aika. Ole rehellinen tunteissasi ja ajatuksissasi sekä itsellesi että toisille. Jakson loppu on alkua viisaampi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet energinen, aikaansaava ja tavallista järjestelmällisempi. Paperipinot ja tavaraläjät, jotka ovat saaneet rauhassa kasvaa, saavat nyt kyytiä. Hoidat niin koti- kuin työasiat jämptisti, ja sinulle jää virtaa myös harrastuksille ja sosiaaliselle elämälle. Älä kuitenkaan oleta, että kaikki ovat samanlaisia tarmonpesiä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos olet ollut liikaa muiden vietävissä, nyt otat ohjat omiin käsiisi. Vaikka päätösvalta siirtyy sinulle, saat pohdinnoillesi vahvaa taustatukea eräältä läheiseltäsi. Vaistoat herkästi, ketkä ovat luottamuksesi arvoisia, etkä epäröi kieltäytyä sellaisten henkilöiden ehdotuksista, jotka eivät läpäise tutkaasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Asiat rullaavat mallikkaasti ilman että sinun tarvitsee juurikaan puuttua niiden kulkuun. Luontainen auktoriteettisi puree, jos jokin asia sattuisi vaatimaan toimenpiteitä. Jakso suosii varsinkin läheisiä ihmissuhteita, ja nyt sinulla onkin aikaa ja tilaisuus panostaa parisuhteeseen ja perheen hyvinvointiin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X