Seuran horoskooppi 5.4.–11.4. – Hyvää syntymäpäivää, Elisabeth Rehn!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elisabeth Rehn 88-vuotissyntymäpäiväänsä 6. huhtikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Elisabeth ja muut merkkipäiviään viettävät! © Roni Rekomaa/Lehtikuva

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elisabeth Rehn 88-vuotissyntymäpäiväänsä 6. huhtikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Elisabeth Rehn!

Oinas (21.3.–19.4.)

Suunnitelmista ja aikatauluista voi nyt olla vaikea pitää kiinni, mutta joustavalla asenteella saat jaksosta irti enemmän kuin ehkä kuvittelitkaan. Kärsivällisyys ei tunnetusti ole vahvin puolesi, mutta yritä malttaa mielesi, sillä hosumalla voit pilata jonkin lupaavan mahdollisuuden tai orastavan ihmissuhteen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi huhtikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Joudut tekemään isoja valintoja, ja jotkin niistä saattavat olla hyvinkin hankalia. Joudut ehkä tasapainoilemaan omien pyrkimystesi ja muiden odotusten ja toiveiden välillä. Vaikka on hyvä ja oikein ottaa läheistensä mielipiteet huomioon, on sinun myös opittava pitämään puolesi ja ottamaan vastuu omasta tyytyväisyydestäsi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet pienen loman tai muun virkistyksen tarpeessa. Jokin matka tai muu irtiotto voi nyt olla ajankohtainen. Myös jonkinlainen kaukorakkaus tai muu hieman epätavallisempi kumppanuus saattaa nyt saada alkunsa. Levottomuutesi ajaa sinut uusien kokemusten ja tuttavuuksien äärelle, ja jokin niistä voi olla napakymppi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jos olet haaveillut jonkin asian tekemisestä, mutta et ole uskaltanut yrittää, nyt olisi sopiva hetki. Sinussa on ylimääräinen annos rohkeutta ja itseluottamusta, jotka kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Harrastusten tai muiden vapaa-ajan rientojen piiristä voi nyt myös löytyä joku erityisen kiinnostava henkilö.

Leijona (23.7.–22.8.)

Mielipiteitäsi arvostetaan ja näkemyksiisi luotetaan, ja nyt se vie sinut sovittelijan tai muun yhteyshenkilön rooliin. Onnistutkin tehtävässä tyylikkäästi, kunhan et lähde liikaa mukaan muiden kiistoihin tai valtataisteluihin. Jokin osa-alue elämässäsi aiheuttaa tyytymättömyyttä. Pohdi, mitä sille voisi tehdä.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Vedät puoleesi huomiota, ja sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Varsinkin erään ihmisen kanssa kemiat kohtaavat niin hyvin, että se ei jää huomaamatta ulkopuolisiltakaan. Jotakuta asia ei ehkä miellytä, ja luvassa voi olla mustasukkaisuutta tai loukattuja tunteita. On kuitenkin mahdotonta olla mieliksi kaikille.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso tuo selvyyden johonkin mieltäsi askarruttaneeseen asiaan tai ongelmaan. Vastaus ei ehkä ole sellainen kuin olit odottanut, mutta hetken asiaa sulateltuasi huomaat sen tuovan mukanaan paljonkin positiivista. Ihmissuhteissa on luvassa hauskoja hetkiä, ja saattaapa joku lähestyä sinua romanttisinkin aikein.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Raha-asiat saattavat nyt aiheuttaa stressiä tai päänvaivaa. Älä työnnä päätäsi pensaaseen vaan selvitä, missä mennään. Huomaat, että voit vaikuttaa asioihin paljon itsekin omilla toimillasi, minkä myötä itseluottamuksesi vahvistuu. Joku läheisesi kokee tulleensa laiminlyödyksi ja kaipaisi enemmän huomiotasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Asiat ja päätökset mutkittelevat, mutta loppujen lopuksi jyvät satavat sinun laariisi. Tunnut nyt olevan varsinainen hannuhanhi, jonka kömmähdyksilläkin on onnellinen loppu. Jokin vanha tuttavuus voi ilmestyä uudelleen elämääsi, ja uusiakin on tarjolla tavallista runsaammin. Erilaisia yhteistyökuvioita syntyy.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet yleensä kurinalainen ja järkevä, mutta nyt olet poikkeuksellisen huvittelunhaluinen. Anna ihmeessä periksi mieliteoillesi ja löysää hieman kaulusta. Sinä jos joku olet sen ansainnut. Erilaiset juhlat, romanttiset viritelmät ja niin itsesi kuin rakkaittesikin hemmottelu tuovat sinulle kaipaamaasi iloa ja energiaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakso sopisi lomailuun, mutta jos siihen ei ole tilaisuutta, pidä ainakin huoli siitä, että saat ladattua akkujasi ja levättyä riittävästi velvollisuuksiesi ja menojesi lomassa. Ajatuksesi kaipaavat tuulettumista ja luovuutesi sitä, että ilmennät sitä arjessasikin. Yksitoikkoinen aherrus sammuttaa vähitellen kipinäsi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Maltti ja sopeutuminen ovat jakson avainsanat. Asiat eivät mene suunnitellusti, ja niihin vaikuttavat ulkopuoliset tekijät, joten omilla toimillasi et voi juurikaan auttaa asiaa. Tarkkaile rauhassa, miten tilanteet kehittyvät. Pääset aikanaan valitsemaan tarjolla olevista vaihtoehdoista itsellesi mieluisimman.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X