Seuran horoskooppi 6.12–12.12. – Paljon onnea, Ella Junnila!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Yleisurheilija Ella Junnila viettää 25-vuotissyntymäpäiväänsä 6. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Ella ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Yleisurheilija Ella Junnila viettää 25-vuotissyntymäpäiväänsä 6. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, yleisurheilija Ella Junnila!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet kekseliäs, spontaani ja vikkelä käänteissäsi, ja luvassa voikin olla niin upeita onnistumisia kuin melkoista sotkuakin. Nauti toki vauhdista ja vaihtelusta, mutta hillitse rahankäyttöäsi, sillä sinulla on nyt taipumusta olla liiankin höveli ja impulsiivinen sen suhteen. Vaalit ihmissuhteitasi sanoin ja teoin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa 2023 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulla on nyt tarve varmistella tulevaa. Haluat saattaa keskeneräiset asiat päätökseen, täydentää ruokavarastoja ja varmistaa, että kodin laitteet ovat kunnossa. Ehkä yrität myös panna rahaa säästöön pahan päivän varalle. Sen vastapainoksi olet halukas huvittelemaan ja saatat suorastaan yllättää muut riehakkuudellasi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet loistovedossa ja aikaansaava. Nyt kannattaa laatia lista asioista, jotka haluat saada hoidetuiksi vielä tänä vuonna. Saavutat tavoitteesi tavallista vaivattomammin. Osasyynä voi olla se, että sosiaaliset taitosi ovat huipussaan, ja saat helposti houkuteltua avuksesi osaavia ihmisiä. Seikkailunhalusi herää.

Kalat (19.2.–20.3.)

Nostalgian aalto saattaa pyyhkäistä ylitsesi ja heittää sinut takaisin menneeseen. Sukellus sinne voi poikia tärkeitä oivalluksia tai auttaa sinua ymmärtämään, miten paljon olet mennyt eteenpäin tai oppinut vuosien varrella. Kunnianhimosi nostaa päätään, ja päätät ehkä panostaa täysillä johonkin uuteen hankkeeseen.

Oinas (21.3.–19.4.)

Sinulla on monia hankkeita meneillään, ja tohinaa riittää yllin kyllin. Jakson henki on kuitenkin iloinen ja energinen. Olet myös poikkeuksellisen järjestelmällinen, joten asiat hoituvat ilman stressiä. Raha-asioissasikin puhaltavat sangen suotuisat tuulet, jos vain maltat olla tarkkana ja elää suu säkkiä myöten.

Härkä (20.4.–20.5.)

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus laajentaa ympy­röitäsi joko matkustamalla jonnekin tai pääsemällä kokeilemaan jotain sellaista, joka on aiemmin tuntunut vallan vieraalta. Ihmis­suhteissasi on hehkua ja lämpöä. Kumppanuudet eri muodoissaan kukoistavat, ja jokin aivan erityisen menestyksekäs hanke voi nyt saada alkunsa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Solmit tuttavuuksia, jotka saavat sinut tarkastelemaan omia valintojasi kriittisellä silmällä ja inspiroivat sinua kenties tekemään isojakin siirtoja. Maltti on kuitenkin valttia, sillä vaikka saisit nyt timanttisilta tuntuvia tilaisuuksia tai ideoita, sinun kannattaa pohtia, millaisiin muutoksiin elämässäsi olet valmis.

Rapu (21.6.–22.7.)

On aika panna toteen jokin asia tai haave, jota olet toistamiseen siirtänyt tuonnemmaksi. Jakso suorastaan tyrkyttää sinulle mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja hyödyntää potentiaaliasi. Myös sekä suunniteltuja että yllättäviä tilaisuuksia hauskanpitoon riittää. Suurin haaste onkin nyt valita ne, joihin haluat tarttua.

Leijona (23.7.–22.8.)

Sinulla on tarve saada muokata elämääsi paremmin toiveitasi vastaavaksi. Niinpä saatat nyt innostua perkaamaan kovalla kädellä siitä asioita, tavaroita tai ihmissuhteita, jotka ovat muodostuneet riippakiviksi. Intuitiosi on vahva, mutta sen ääntä on vaikea kuulla kuumeisen touhun keskeltä. Varaa aikaa rauhoittumiseen.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet motivoitunut panemaan pisteen jollekin avoimena roikkuneelle asialle. Samaten haluat hoitaa keskeneräiset hankkeet loppuun ennen juhlakautta ja selvittää mahdolliset jännitteet ihmissuhteissa. Onnistutkin tavoitteissasi, sillä lähestymistapasi on innostunut, myönteinen ja rakentava. Seuraelämä palkitsee.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Läheisissä ihmissuhteissasi tapahtuu muutoksia, ja huomio keskittyy etenkin perheeseen. Sinulla on pontta ja taitoa saattaa mutkikkaatkin asiat raiteilleen. Halutessasi osaat kyllä puhua muut ehdotustesi taakse. Toisaalta olet nyt varsin itsenäinen ja saatat haluta toimia omin nokkinesi. Raha-asioissa voi hyvinkin onnistaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Varovaisuus loistaa poissaolollaan, kun ilmaiset toiveitasi tai mielipiteitäsi. Sanoissasi on kipinää, joka voi sytyttää niin suurta innostusta kuin suuttumustakin. Nyt onkin hyvin tärkeää, että kanavoit ja käytät harvinaisen järeän energiasi viisaasti ja harkitusti. Sanasi, päätöksesi ja tekosi ovat kauaskantoisia.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X