Seuran horoskooppi 8.11–14.11. – Paljon onnea, Maija Vilkkumaa!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Maija Vilkkumaa viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 9. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Maija Vilkkumaa viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 9. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, laulaja Maija Vilkkumaa!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jokin päätös tai kysymys aiheut­taa päänvaivaa, eikä helppoa vastausta ole luvassa. On vain hyvä, että joudut pohtimaan asiaa eri kanteilta. Voit luottaa arvostelukykyysi ja siihen, että sinulta löytyy viisautta, selkärankaa ja rohkeutta tehdä ratkaisuja. Jaksolla on paljon painoarvoa tulevaisuutesi kannalta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kärsivällisyys ja huumori tulevat tarpeeseen, sillä asiat eivät nyt suju suunnitelmiesi mukaan. Kiukuttelu ja vastaanhangoittelu vievät vain turhaan energiaasi, joten valitse tyynempi ja arvokkaampi suhtautumistapa. Jakson lopussa huomaat, että asiat voivat hoitua kelvollisesti, vaikka et itse olekaan ohjaksissa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Elät suurten tunteiden aikaa. Jos ihmissuhteissa on ollut jännitteitä, ne voivat purkautua näyttävästi. Samaten jokin romanttinen viritelmä voi nyt leimahtaa täyteen roihuun. Vakiintuneiden suhteissa puhutaan asiat halki. Jakso sisältää ­yllätyksiä. Et voi vaikuttaa itse tapahtumiin, mutta suhtautumiseesi voit.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vesimies (20.1.–18.2.)

Saatat nyt tuntea tarvetta laajentaa ympyröitäsi tai päästä hieman seikkailemaan. Tarjoa itsellesi riittävästi virikkeitä vaikkapa pienen irtioton tai matkan muodossa, sillä mikäli kiellät tarpeesi, turhaudut ja muutut äkäiseksi tai vajoat apatiaan. Kaipaat liikkeelläoloa niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Huomaat uuden oven avautuvan tai houkuttelevan polun kutsuvan. Sinulla on kosolti halua ja intoa kehittyä ja löytää uusia puolia itsestäsi. Se kertoo siitä, että piilevä potentiaalisi pyrkii kiivaasti pääsemään tositoimiin. Suhtaudut asioihin, ihmisiin ja tapahtumiin ympärilläsi uteliaasti ja avarakatseisesti.

Oinas (21.3.–19.4.)

Vilkas jakso on sosiaalisen elämäsi kannalta varsinainen runsaudensarvi, ja nautit olostasi erilaisten kokoonpanojen keskiössä. Saatat nyt havaita myös innostuvasi tavallista herkemmin uusista asioista tai tuttavuuksista, eikä olisi ­mikään mahdottomuus, vaikka panisit alulle jonkin varsin mittavan projektin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Härkä (20.4.–20.5.)

Pyri tasapainoon työn ja levon välillä. Liika­ ­laiskottelu laskee mielialaasi ja saa olosi tukkoiseksi ja tympeäksi, mutta niin tekee liika uurastaminenkin. Suunnittele, miten voisit jakaa aikasi tavalla, joka jättää riittävästi aikaa latautumiselle ja hauskanpidollekin. Jokin ihmissuhde voi yllättäen lämmetä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet nyt vastaanottavainen ideoille ja imet vaikutteita niin näkemästäsi, kokemastasi kuin kanssaihmisiltäkin. Ystävyyssuhteesi kukoistavat, ja rakkaus lämmittää. Olet myös loistava ­juhlien järjestäjä ja mestari murtamaan jäätä siellä, missä tunnelman keventämistä kaivataan. Osaat hurmata ja keräät ihailijoita.

Rapu (21.6.–22.7.)

Kunnianhimosi on nyt huipussaan ja vaatii sinua suoriutumaan kohtuuttomiltakin tuntuvista haasteista tai velvoitteista. On hienoa, että uskot kykyihisi ja panet parastasi, mutta yksikään ihminen ei kykene jatkuvasti ylittämään rajojaan. Salli itsesi myös hyvällä omallatunnolla ottaa välillä rennommin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Ilo ja onni löytyvät nyt läheltä, kunhan pidät silmäsi auki. Varaa aikaa ystävyydelle ja rakkaudelle ja ole avulias naapureille ja työkavereille. Panosta kodin viihtyisyyteen ja järjestä vaikkapa pienet kutsut. Kanssakäyminen on nyt erityisen miellyttävää ja antoisaa. Saatat myös elvyttää vanhan harrastuksen.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet tavallista joustavampi ja suhtaudut rennosti suunnitelmien tai aikataulujen muutoksiin. Ihmissuhteissasi piisaa lämpöä ja ­avoimuutta, ja jokin suhde saattaa saada aiempaa suurempaa roolin elämässäsi. Rakkaudessa on onnea. ­Sinussa on tenhoavaa vetovoimaa, joka saa muut syttymään ja viihtymään lähelläsi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kuuntele ja kunnioita tarpeitasi. Voit huomata tarvitsevasi enemmän omaa aikaa, seikkailua tai kiireetöntä oleskelua rakkaittesi kanssa. Mitä ikinä se onkaan, pyri antamaan sitä itsellesi. Se lataa akkusi ja lisää elämäniloasi, mistä koituu hyötyä muillekin. Arjen askareet voivat nyt käydä voimillesi. Nojaa rutiineihin.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X