Seuran horoskooppi – Hyvää syntymäpäivää, Eija-Riitta ”Eppu” Nuotio!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eija-Riitta ”Eppu” Nuotio viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 13. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea, Eppu ja muut merkkipäivää viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eija-Riitta "Eppu" Nuotio viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 13. helmikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, kirjailija Eija-Riitta ”Eppu” Nuotio!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt hieman hajamielinen ja tahdoton. Niinpä saatatkin huomata päätyneesi tilanteisiin tai tilaisuuksiin, joihin et oikeastaan olisi halunnut tai jotka eivät vastaa omia arvojasi ja toiveitasi. Silloin kannattaa vain myöntää erehdyksensä ja kääntää kelkka. Älä suostu mihin tahansa vaan valitse tekemisesi tarkoin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Uhkut aivan uudenlaista voimaa ja jämäkkyyttä ja olet valmis ottamaan ohjat. Muihin päättäväisyytesi tekee vaikutuksen, ja koska sinulle on nyt myös suotu aivan ylimääräinen annos hurmaavuutta, he suostuvat mielellään noudattamaan toiveitasi. Jaksoon sisältyy myös runsaasti liikkumista, kenties jokin matkakin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi helmikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinun kannattaa tunnustella, millaiset asiat ja keiden seura saavat sinut aidosti innostumaan. Olet oppinut menneistä virheistä, eikä niissä ole enää syytä velloa yhtään pidempään. Suuntasi on eteenpäin. Menestys ei jää ainakaan energian tai rohkeuden puutteesta kiinni. Etsi itsellesi samanhenkinen kumppani.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet iskussa, ja hankkeesi etenevät toivomallasi tavalla. Jakson puolivälissä pinnasi voi tosin joutua koetukselle aikatauluja tai suunnitelmia koskevien muutosten vuoksi, mutta moisten pikkujuttujen ei kannata antaa pilata muuten hyvää tuultasi. Ihmissuhteissakin tapahtuu. Uudet tuttavuudet ja romanssikin ovat mahdollisia.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Muutoksia on nyt luvassa, ja osa niistä on sellaisia, joita et ehkä ole suunnitellut tai toivonut. Hermoiluun tai paniikkiin ei kuitenkaan ole mitään syytä. Sinulla on loistava myötäsyntyinen kyky sopeutua nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin, ja mielesi on riittävän avoin ottamaan vastaan neuvoja kokeneemmilta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Rahaan tai omistamiseen liittyvät asiat nousevat nyt pintaan, ja niiden myötä tunteetkin saattavat kuohahtaa. Yritä pitää pääsi kylmänä, sillä tunnekuohun vallassa asioiden hahmottaminen vaikeutuu, ja mittasuhteet vääristyvät. Älä märehdi asioita yksin. Luotettavien ystävien seurassa on hyvä keventää mieltään.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kumppanuudet eri muodoissaan ovat nyt tapetilla. Saatat aloittaa jonkin uuden yhteishankkeen tai rohkaistua lähestymään kaukaa ihailemaasi henkilöä romanttisessa mielessä. Myös jo vakiintuneet kumppanuudet voivat muuttaa muotoaan tai vaatia tavallista enemmän huomiota. Vastavuoroisuus suhteissa on olennaisen tärkeää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt alulle panemasi hankkeet saavat varsin vauhdikkaan alun, mutta niiden lopputulos saattaa poiketa suurestikin siitä, mitä ajattelit. Varsinkin rahaan ja sijoituksiin liittyviä päätöksiä kannattaa siirtää hieman tuonnemmaksi. Moni tarjoaa nyt hanakasti neuvojaan, mutta niihin kannattaa suhtautua varauksella.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Joudut tekemään valintoja, jotka vaikuttavat itsesi lisäksi myös muihin. Se ei ole helppoa, mutta älä silti yritä siirtää vastuuta muille vaan ota se rohkeasti kantaaksesi. Sinulla on kykyä ja hyvää tahtoa löytää kaikkien kannalta paras mahdollinen vaihtoehto. Olet paljon valovoimaisempi kuin ehkä tajuatkaan.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kommunikointi ja yhteistyö muiden kanssa on sujuvampaa ja hedelmällisempää kuin aikoihin. Saat osaksesi kaipaamaasi arvostusta ja tunnustusta panoksestasi johonkin hankkeeseen. Romantiikan saralla onni löytyy läheltä. Vakiintuneiden suhde saa uutta kipinää, ja sinkku voi nähdä vanhan tuttavan uudessa valossa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos jossain ihmissuhteessasi on ollut hankausta tai olet etääntynyt jostakusta, jota kaipaat elämääsi, nyt kannattaa tehdä jotain asian eteen. Osaat valita oikean lähestymistavan ja valita sanasi viisaasti. Jakso suosii rentoa yhdessäoloa rakkaiden ja ystävien seurassa, ei niinkään kilpailua tai riskinottoa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakso on monenlaisten oivallusten aikaa. Asiat, jotka ovat tuntuneet sotkuisilta, selkeytyvät nyt. Saatat myös huomata jonkin vaikeana pitämäsi asian sujuvan yllättäen helposti. Jos olet haaveillut opettelevasi jonkin uuden taidon, nyt on mitä mainioin hetki aloittaa. Myös kommunikointi on selkeää, ja saat viestisi perille.

X