Seuran viikkohoroskooppi 30.9.-6.10. – Hyvää syntymäpäivää, Kalle Rovanperä!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ralliautoilija Kalle Rovanperä viettää 21-vuotissyntymäpäiväänsä 1. lokakuuta. Onnea Kalle!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ralliautoilija Kalle Rovanperä täyttää 21 vuotta 1. lokakuuta 2021.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ralliautoilija Kalle Rovanperä viettää 21-vuotissyntymäpäiväänsä 1. lokakuuta. Onnea Kalle!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi lokakuun alku tuo tullessaan. Vauhdikasta juhlapäivää lokakuun ensimmäisenä, ralliautoilija Kalle Rovanperä! 

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos elämä on tuntunut lattealta tai rakkauselämä väljähtyneeltä, nyt värit ja tunteet palaavat leimuavina ja kirkkaina. Olet ­intohimoinen ja saatat suhtautua turhan omakohtaisesti sellaisiinkin tapahtumiin, jotka eivät oikeastaan koske sinua lainkaan. Jos löydät asian, jonka puolesta taistella, olet pitelemätön.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Karsi elämästäsi turhat rönsyt ja häiriötekijät ja keskity siihen, mikä on hyvinvointisi ja tyytyväisyytesi kannalta olennaista. Huomaat, että yksinkertainen elämäntapa vetää puoleensa. Ihmissuhteissakin turha draama tympii, etkä kaipaa toisten hyväksyntää tai huomiota. Etsi mielenrauhaa. Vähemmän on enemmän.

Kuukausihoroskooppi lokakuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso enteilee hyvää, ja elämäsi tempo kiihtyy. Jokin jumissa ollut hanke tai tilanne ratkeaa ja alkaa edistyä. Sinulla on onnea niin työhön kuin henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä asioissa, mikä osaltaan selittyy sillä, että muut näkevät sinut myönteisessä valossa ja suhtautuvat pyrkimyksiisi suopeasti.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Voit luottaa intuitioosi, vaikka se johtaisikin sinua nyt yllättävään suuntaan. Älä anna menneiden mahdollisten pettymysten tai epäonnistumisten vaikuttaa nyt tekemiisi päätöksiin. Jos olet aloittamassa jotain hanketta, se saa nyt hyvän ja onnekkaan lähdön. Ihmissuhteissa vastavuoroisuus takaa tyytyväisyyden.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Et pidä melua itsestäsi, mutta pinnan alla tapahtuu paljon. Mielikuvituksesi ja romanttisuutesi ovat voimissaan ja tuovat hauskuutta ja tunteikkuutta tekemisiisi. Saatat huomata, että aiemmin hankalina tai ikävinä pitämäsi asiat hoituvat helposti ja saat suurta tyydytystä onnistuessasi ratkaisemaan ongelmia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet taipuvainen elämään pilvilinnoissa ja annat mieluusti toisten hoidella arkiset askareet ja mahdolliset ongelmat. Kepeys leimaa sekä ­tekemisiäsi että tunteitasi. Anna vain ajatustesi liitää vapaina. Ne voivat poikia verrattoman luovia ideoita, joiden toteuttamiskelpoisuutta ehdit testata myöhemmin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso voi tuoda mukanaan jonkinlaisen ­pettymyksen tai havahtumisen siihen, että asiat eivät ole menossa toivomaasi suuntaan. Nyt ei kuitenkaan ole oikea hetki ryhtyä ratkomaan ­ongelmaa tai tekemään isoja muutoksia. ­Sulattele asiaa rauhassa ja toimi vasta suurimman tunnekuohun asetuttua. Lepää ja hoivaa itseäsi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Pitelisit kernaasti tahtipuikkoa ja sanelisit tahdin, mutta asiat ja tilanteet tuntuvat nyt lipsuvan hallinnastasi, mikä kismittää sinua. Älä yritä kynsin hampain pitää kiinni suunnitelmistasi vaan hyväksy se, että asiat voivat mennä uusiksi ja lopputulos silti olla hyvä. Viljele eripuran sijaan hyvää tahtoa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt potea melankoliaa tai tyytymättömyyttä, mikä voi heijastua myös ihmissuhteisiisi. On hyvä antaa rakkaittesi tietää, missä menet, mutta älä erehdy syyttämään heitä pahasta olostasi. Et tahdo nyt saada itsestäsi parhaita puoliasi esiin, mutta se on vain inhimillistä. Anna itsellesi armoa ja aikalisä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakson parasta antia ovat ehdottomasti ihmissuhteet ja yllättävät kohtaamiset. Onnistut nyt antamaan itsestäsi erityisen viehättävän ja helposti lähestyttävän vaikutelman, ja uusienkin tuttavuuksien kanssa yhteinen sävel löytyy vaivattomasti. Sinun on nyt helppoa olla aito ja tehdä itsesi näköisiä valintoja.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinun on nyt vaikeaa tulla ymmärretyksi, vaikka perustelet kantasi mielestäsi selkeästi. Joku voi kyseenalaistaa motiivisi tai pitää hankkeitasi suuruudenhulluina. Jousta niissä asioissa, joissa voit, mutta pidä kiinni itsellesi tärkeistä tavoitteista. Ne eivät ole tuhoon tuomittuja, vaikka eivät toteutuisikaan heti.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Järkesi ja viisautesi auttavat sinua, kun eteesi tulee tilaisuus, johon pitäisi tarttua nopeasti. Osaat tunnistaa aidon mahdollisuuden turhista lupauksista. Myös itseluottamuksesi on hyvä, mikä lisää uskottavuuttasi muiden silmissä. Jos päätät avata oven uuteen, varaudu siihen, että elämäsi voi muuttua paljonkin.

X